עבור לתוכן

משפחה חדשה עברה לגור בקומה שלי... יש שם אחת כו***....איך אני מתחיל איתה?

Featured Replies

פורסם

שמע, אני לא מכחישה שיש לי ג'וקים בראש, אבל לא חסר אנשים מפוקפקים היום ואני באמת אשמח להכיר קודם בנאדם לפני שאני אקפוץ לאוטו שלו ואסע "לבלות". אני לא רואה מה לא בסדר בלהתיידד קודם. אם היא חרא בחורה, לא תצליח להתיידד איתה. אם היא סבבה, אפשר לזרום. יכול להיות גם מצב הפוך - שהיא אחלה ידידה, אתם מסתדרים טוב, אבל אתם אוהבים דברים שונים לחלוטין ובתור זוג לא תסתדרו.

בוודאי שגם אני קודם אסתכל על איך בחור נראה ואחשוב "וואו! איזה אשכון!!" (זהו, נכנס ללקסיקון הסלנג) אבל גם אז אני אהיה זהירה ואנסה להכיר מה יש מעבר לזה. Don't judge a book by the cover וכוונתך ל"משיכה ראשונית", לא "הכירות ראשונית".

• תגובות 119
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^בגיל 15 היה לי ידיד שאחרי 9 חודשים של הכירות התאהבנו והיינו ביחד 3 וחצי שנים.

חח, בן 17 ואומר לי "גם אני ככה וזה דיי דפוק להיות ככה בתור גבר"

:lol:

חשבתי על זה, רציתי להגיד את זה אבל גם ככה אף אחד לא מקשיב לי.

סליחה את רומזת שאני ילד ? על פי הגיל שלי..

א. אני לא ניראה כמו ילד

ב. אני לא מיתנהג כמו ילד

פורסם

מביאה את מה? מאיפה? מהחיים. להתחיל עם בחורה רק בגלל שהיא כוסית? זה דיי מעליב, כאילו מה, אין לה שומדבר אחר להציע חוץ ממראה? זה יוצר תחושה שרוצים ממך רק דבר אחד.

Vanity will kill us all.

וזה דיי מאיים כשבחור ישר cutting to the chase ומתחיל. מפחיד אפילו. "מה? מי אתה? למה? מה אתה רוצה ממני?". חייבים להכיר בנאדם קודם. זה נראה לי מסוכן ולא אחראי לצאת עם מישהו ללא הכירות קודמת.

מאיזה סרט בדיוק יצאת?

את חייה על פלאנטה אחרת... היום לוקחים מספרי טלפון במסיבה אחרי שיחה תפלה ומכירים רק בדייטים.

וברור שמתחילים עם בחורה רק כי היא כוסית - אם ממשיכים את הקשר זה בגלל סיבות אחרות.

זה קצת מופשט אבל בגדול מראה הרבה יותר קל לבחון והוא ההתאמה הראשונה שמחפשים תמיד - אם את חושבת אחרת אז אולי את באמת חייה בעולם טוב יותר.

פורסם

לא, אני חיה בעולם מגעיל והייתי רוצה לשנות את זה. לפחות אני יכולה להעיד על עצמי שהקשרים שלי היו קצת יותר ממצים וארוכים משל שאר חברי, דווקא בגלל האופן בו אני בוררת את בני הזוג הפוטנציאליים על ההתחלה. אני אף פעם לא הבנתי את הבנות בבי"ס שלי שהיו באות ביום ראשון ומצייצות לכולם שיש להן חבר חדש. הייתי שואלת (לא כי התעניינתי) "כמה זמן אתם מכירים?" ופתאום הבעת ההתלהבות נמחקת והיא ממלמלת "מהמסיבה ביום שישי..." כי היא בעצמה מרגישה כמו שרמוטה באותו רגע.

link=topic=285555.msg2511192#msg2511192 date=1188655145]

סליחה את רומזת שאני ילד ? על פי הגיל שלי..

א. אני לא ניראה כמו ילד

ב. אני לא מיתנהג כמו ילד

לא, אמרת שאתה בן 17 בקטע כאילו "מה את רוצה ממני? אני עוד קטן!". אולי לא הבנתי.

פורסם

תגיד לה שאתה ילד קטן ואתה זקוק לשמרתפת ותשאל אותה אם היא רוצה לעלות למעלה ולעשות לך שמרתפות

פורסם

לא, אמרת שאתה בן 17 בקטע כאילו "מה את רוצה ממני? אני עוד קטן!". אולי לא הבנתי.

פורסם

אני קיבלתי רושם של "מה את רוצה ממני? לא הייתי ב-200 מערכות יחסים! מאיפה לי לדעת?".

אי הבנה סה"כ. לא קרה כלום.

פורסם

מאיזה סרט בדיוק יצאת?

את חייה על פלאנטה אחרת... היום לוקחים מספרי טלפון במסיבה אחרי שיחה תפלה ומכירים רק בדייטים.

וברור שמתחילים עם בחורה רק כי היא כוסית - אם ממשיכים את הקשר זה בגלל סיבות אחרות.

זה קצת מופשט אבל בגדול מראה הרבה יותר קל לבחון והוא ההתאמה הראשונה שמחפשים תמיד - אם את חושבת אחרת אז אולי את באמת חייה בעולם טוב יותר.

זה בגלל שאתה יוצא למסיבה. ומסיבה זה שוק בשר, ולכל נתח בשר יש מנוי באורנג'/סלקום/פלאפון - מטרתך היא להשיג את מספר המנוי.

בפאבים זה לא ממש ככה - אתה יושב ליד מישהי, מדבר איתה קצת, מציע לה איזה דרינק (שהאישונים יעופו לה מהעיניים!!), ומכיר אותה קצת.

אני אישית נגעל לנשק מישהי שהכרתי לפני פחות מדקה, ובטח אם אני לא יודע מה השם שלה.

מצד שני אלה כללי המשחק היום. הבחורות הבאמת שוות (חיצונית ופנימית) הן תפוסות או פשוט מסתתרות מההמון.

אם פותח ההודעה מצא את הבחורה הבאמת שווה (זו שכנראה מסתתרת מההמון) אז שילך על זה.

מה אכפת לו אם היא שכנה שלו? אז קצת פדיחות וקצת לא נעים אם הם מתראים אבל בשביל זה לחסל את הסיכוי עם מישהי נורמלית?

אני אהיה מוכן לוותר על הרבה יותר דברים בשביל מישהי כזאת.

מה שדריה (Vitnir) מנסה להגיד זה: אני לא רוצה לצאת עם מישהו שרוצה משהו רק בגלל איך שאני נראית בעיניו.

מבחינתה "ידידות" זה גם מצב שבו שאתה מכיר את הבחורה במשך זמן מסוים לפני שאתם הופכים ל"חברים".

מבחינתנו זאת תקופה צבועה (וגם מבחינת חלק מהבנות), אבל זאת תקופה הכרחית לכל קשר רציני.

החלטת הGo/nGo מתבצעת בסוף תקופת ה"ידידות" הזמנית, ולא אחרי תחילת הקשר רציני, ואת זה כל גבר חייב להפנים.

פורסם

זה בעיה להתחיל היום עם בנות כוסיות

בעיקר בגלל שהיום הן חושבות שרק הן קיימות וכך האגו שלהן עולה ואז יש בעיה.

מציע לך להיות מתוחכם במעשיך ותחשוב כל כל צעד שאתה עושה , ואל תהיה סמרטוט לידיה.

דבר בקול רם ואל תצחק מהבדיחות שלה כמו טמבל.

פורסם

תיזהר לא לעשות כלום ולהמשיך לעשות ביד כאילו כלום לא קרה . . .

אחינו, במקרה כזה אל תעשה שטויות, לא פוזות, לא שום דבר לפניה שיגרום לה לחשוב שאתה מטומטם ושרק אם היא תעשה משהו אתה כבר בכיס שלה.

מניסיון בטחון עצמי, היכולתלהראות שאתה שונה מכל אלה שמתחילים איתה ברחוב ובבית הספר או תיכון אנא אערף, זה מה שמושך בנות דווא אלייך ולא אל מישהו אחר. בנות אוהבות עם האוזניים. תתנהג כמו גבר לידה, אל תתנהג כאילו אתה מאוהב בה או שאתה ממש אבל ממש רוצה אותה. בנות ממ שיעפות מריחות מישהו שדלוק עליהן ממרחק. אם היא באמת תרצה אותך זה התתנהג לידה כאילו אתה "בודק אותה אם היא שווה את תשומת הלב שלך" יעבוד הכי טובף זה יגרום לה לחשוב "מה? הוא לא כמו כולם נופל לרגליים שלי, אני חייבת לגרום לו להתעניין בי". תגיד לה בוקר טוב כשאתה פוגש אותה ככה כמה פעמים שהיא תשים לב לקיומך ותתקדם משם לאיוז שיחה יום אחד על איזה משהו מצחיק שקרה ליד הבניין או בשכונה או משהו משותף לשניכם, תראה לאיזה חוגים היא הולכת או במה היא מתעניינת . . . שיחה מקרית עם האמא אפילו כשאתה הולך לזרוק זבל אף פעם לא הזיקה לי אישית, "איסוף מודיעין" קטנצ'יק זה דבר קריטי. אני מניח שהבנת על מה אני מדבר. הזמן רץ והמלאכה מרובה . . . :xyxthumbs:

פורסם

אני אף פעם לא הצלחתי לזרום עם בחורה. לרוב מתחילים לדבר, תוך דקה נגמרים הנושאים ומרגע זה מתרחשת אחד מבין האפשרויות הבאות: או שרק אני שואל את השאלות ומרגיש כאילו אני מנהל ראיון עבודה או שמתחילים לדבר על מזג האויר כמו שני זקנים בריטים. :nixweiss:

פורסם

אני אף פעם לא הצלחתי לזרום עם בחורה. לרוב מתחילים לדבר, תוך דקה נגמרים הנושאים ומרגע זה מתרחשת אחד מבין האפשרויות הבאות: או שרק אני שואל את השאלות ומרגיש כאילו אני מנהל ראיון עבודה או שמתחילים לדבר על מזג האויר כמו שני זקנים בריטים. :nixweiss:

ארג אני כל כך מבין אותך בקטע הזה >:

לזרום זה לא הצד החזק שלי, אבל אני משתפר בזה לאט לאט ^_^

אל תשכח את האפשרות השלישית, יש את "הדממה המביכה" ><

פורסם

או זה בכלל... בדר"כ הן מתחילות לפחד בשלב הזה ומנסות לברוח.

פורסם

אמממ....

אתה יכול לנסות לשכנע את אחותך לשתף פעולה... ואז ללכת אליה הביתה כשאתה יודע שהיא בלי ההורים... ולהגיד שאתה צריך לצאת לכמה זמן ואם היא יכולה לשמור עליה בינתיים (שלא יהיה יותר מדי זמן שלא תתעצבן עליך..)

כשתחזור לקחת את אחותך אתה יכול לשאול כל מיני שאלות קטנות.... אם היא אוהבת את הבית אני יודע מה.. סתם משהו לנסות לפתח שיחה קצרה..

פורסם

תזמין אותה לסשן מטורף של Bioshock ותראה לה מי כאן ה BIG DADDY.

חח, איזה מכור :xyxthumbs::lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים