עבור לתוכן

משפחה חדשה עברה לגור בקומה שלי... יש שם אחת כו***....איך אני מתחיל איתה?

Featured Replies

פורסם

נמשכים בגלל המראה, נשארים בגלל האופי.

יש לך דרך אחרת להכיר? נגיד אני הולך לפאב/מועדון ופוגש שם בחורה שמוצאת חן בעיניי, איך לעזאזל אני אמור להתחיל איתה?

תאמת בן אדם ביגלך כבר אמור לדעת

כל הקשרים שהיו לי שנימשכתי אליהם ביגלל מראה או במסיבה/פאב/בר..וכו... היו קצרים וטוב שכך

הקשר היחידי שמכשתי שיחקתי במשך זמן מה, נימשך הרבה זמן ונימשך עדיין

• תגובות 119
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נמשכים בגלל המראה, נשארים בגלל האופי.

יש לך דרך אחרת להכיר? נגיד אני הולך לפאב/מועדון ופוגש שם בחורה שמוצאת חן בעיניי, איך לעזאזל אני אמור להתחיל איתה?

אני ארגיש הרבה יותר בנוח אם בחור יתחיל איתי סתם בשיחת חולין ויהיה משעשע מאשר שהוא ינסה להרשים אותי באיזה משפט.

ת'אמת, ככה זה תמיד עבד אצלי. אם בחור, לא משנה כמה חתיך, יבוא ויזרוק לי איזה משפט מפתח מטופש או ישר ישאל אותי שאלות אינטימיות ו"יתחיל איתי" אני כנראה אעשה פרצוף כאילו מעכתי ג'וק והסתכלתי מה נשאר על הנעל. יותר נעים לי כשבנאדם מבלה איתי חצי לילה בשיחה וצחוקים לפני שהוא מציע דברים. יש פה מעין קטע של reassurance שאתה לא פסיכופט ולא רק מנסה להכנס לי לתחתונים. תתפלא, זה יכול להיות מפחיד ומאיים כשמתחילים איתך, לא תמיד מחמיא.

יש לי רעיון נחמד.....

אני ישלח את אחותי הקטנה שתכיר את האח שלה, אחרי זה אני יבקש מאחותי שתעשה לו תחקיר על אחותו (חח), ואז אני יתידד איתה אחרי שאני כבר ידע איך קוראים לה וכד'.

בגיל הזה הם עדיין נגעלים אחד מהשני, לא?

למה שפשוט לא תבוא עם ההורים שלך לברך אותם על מעבר הדירה, כמו שמברכים שכנים חדשים (היום אף אחד לא עושה את זה אלא אם עברו אליו סלברטיז לקומה מעל...). אתה יודע - אופים עוגה, באים, מכבדים, ודברים על כוס תה. בזמן שאמאבא שלה ושלך מדברים על כלום והאחים שלכם מנסים לגלות אם לבני המין השני באמת יש cooties, תדבר איתה אתה לבד על דברים שילדים בגיל שלכם מדברים ("אז מה... קנית את היומן של כוכב נולד...?" :smile1:).

פורסם

תבוא אליה, מאמי, שמעתי עברתם לפה לאחרונה, אני אינסטלטור, בשעות הפנאי, ובאתי לבדוק לך תצנרת, ואז אתה תופס אותה ביידים, ואומר לה, תגידי זה כאב? היא תשאל מה?, ומייד אתה מעיף לה פצצה לפנים, ואז אומר לה זה!, ההיא תתחיל לבכות, אתה מוריד לה ראסיה עוד כמה כאפות בועט לה בפנים, תופס צינור מפוצץ תאמא שלה, שובר תאף,שיינים,ארובת עין, ואז שופך לה על הפנים, מים רותחים.

ככה היא כבר לא כוסית, ואז לא תהיה דלוק עליה, זה עדיף, מאשר שתבוא חסר נסיון אליה, ותצא האבל ואז תפתח עוד תראד על כמה שהחיים שלך מסכנים שהאחת שלך זרקה אותך.

:lol::xyxthumbs:

פורסם

תזמין אותה לסשן מטורף של Bioshock ותראה לה מי כאן ה BIG DADDY.

פורסם

בונא אני היחיד שחושב שאתה לא צריך להתחיל עם שכנה שלך!? תחשוב מה קורה אם נגיד אתה מצליח להיות חבר שלה ואז אתם רבים אבל כאילו ת'ריב של החיים ונפרדים אתה באמת רוצה לראות אותה אח"כ כל יום במעלית??? תחשוב על זה קצת....

פורסם

אני ארגיש הרבה יותר בנוח אם בחור יתחיל איתי סתם בשיחת חולין ויהיה משעשע מאשר שהוא ינסה להרשים אותי באיזה משפט.

ת'אמת, ככה זה תמיד עבד אצלי. אם בחור, לא משנה כמה חתיך, יבוא ויזרוק לי איזה משפט מפתח מטופש או ישר ישאל אותי שאלות אינטימיות ו"יתחיל איתי" אני כנראה אעשה פרצוף כאילו מעכתי ג'וק והסתכלתי מה נשאר על הנעל. יותר נעים לי כשבנאדם מבלה איתי חצי לילה בשיחה וצחוקים לפני שהוא מציע דברים. יש פה מעין קטע של reassurance שאתה לא פסיכופט ולא רק מנסה להכנס לי לתחתונים. תתפלא, זה יכול להיות מפחיד ומאיים כשמתחילים איתך, לא תמיד מחמיא.

גם אני ככה וזה דיי דפוק להיות ככה בתור גבר

אבל פשוט אני מרגיש לא בנוח ומיתחמק

קרה לי מיקרים ממש הזוים בקטע הזה :screwy:

פורסם

אתה ממש לא לבד, זה נכון לגבי הרבה אנשים. הקשרים הכי מוצלחים שלי היו עם מי שהיו תחילה ידידים שלי.

פורסם

אתה תמיד יכול לעשות איזה "בני סלע"

פורסם

ואוו, להתחיל עם השכנה שלך זה אחד מהדברים הכי פחות בריאים שיש...

פורסם

תשמע לדעתי תפרוש..

לדעתי זה ממש דפוק ליהיות חבר של מישהי שהיא גרה כל כך קרוב אליך..

עזוב תמקרה הרע שאתם נפרדים ונפגשים ואז יש קטע לא נעים.. למרות שזה שטויות אבל תחשוב על הקטע שכל היום ליהיות ביחד זה מתחיל להימאס..

קצת חופש לא יזיק.. שאתם גרים רחוק אחד מהשני זה קורה.. (אני מדבר גם על 10 דקות נסיעה כרחוק..)

קיצר יהיה בסדר תחפש מישהי אחרת..

ואם בכל זאת החלטת שכן

שאתה רואה אותה עם אחים שלה תילך תדבר איתה מה קורה.איך קוראים לך. מאיפה עברתם.איפה לומדת.בת כמה כל השטויות האלה סתם תתחילו לפתח שיחה(על לימודים יהיה הכי קל נראה לי)

וזהו תזרום!

פורסם

אתה ממש לא לבד, זה נכון לגבי הרבה אנשים. הקשרים הכי מוצלחים שלי היו עם מי שהיו תחילה ידידים שלי.

אני בן 17 :screwy:

פורסם

^^בגיל 15 היה לי ידיד שאחרי 9 חודשים של הכירות התאהבנו והיינו ביחד 3 וחצי שנים.

חח, בן 17 ואומר לי "גם אני ככה וזה דיי דפוק להיות ככה בתור גבר"

:lol:

בונא אני היחיד שחושב שאתה לא צריך להתחיל עם שכנה שלך!? תחשוב מה קורה אם נגיד אתה מצליח להיות חבר שלה ואז אתם רבים אבל כאילו ת'ריב של החיים ונפרדים אתה באמת רוצה לראות אותה אח"כ כל יום במעלית??? תחשוב על זה קצת....

חשבתי על זה, רציתי להגיד את זה אבל גם ככה אף אחד לא מקשיב לי.

פורסם

חשבתי קצת על זה. למה אתה קורא לה כוסית?

המילה מגיעה מכוס, זה קצת נמוך, אולי תעלה רמה? תגיד לה שהיא נרתיקנית. זה יגרום לה להבין שאתה איכותי.

(כל מה שנכתב נכתב בהומור נא לצחוק קצת או לגחך ואז להתעלם. אם לא ברור: לא להתיחס למה שכתוב למעלה)

זהו, כאילו, היה נעים לך אם מישהו היה קורא לך "כוסון"? זה גם לא מסתדר... להצמיד לבחור כינוי נשי כ"כ. אולי "אשכון"? :smile1:

תבוא אליה, מאמי, שמעתי עברתם לפה לאחרונה, אני אינסטלטור, בשעות הפנאי, ובאתי לבדוק לך תצנרת, ואז אתה תופס אותה ביידים, ואומר לה, תגידי זה כאב? היא תשאל מה?, ומייד אתה מעיף לה פצצה לפנים, ואז אומר לה זה!, ההיא תתחיל לבכות, אתה מוריד לה ראסיה עוד כמה כאפות בועט לה בפנים, תופס צינור מפוצץ תאמא שלה, שובר תאף,שיינים,ארובת עין, ואז שופך לה על הפנים, מים רותחים.

ככה היא כבר לא כוסית, ואז לא תהיה דלוק עליה, זה עדיף, מאשר שתבוא חסר נסיון אליה, ותצא האבל ואז תפתח עוד תראד על כמה שהחיים שלך מסכנים שהאחת שלך זרקה אותך.

די! די! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

זהו, כאילו, היה נעים לך אם מישהו היה קורא לך "כוסון"? זה גם לא מסתדר... להצמיד לבחור כינוי נשי כ"כ. אולי "אשכון"? :smile1:

חזקקקקקקקקקקקקקקקק :xyxthumbs:

פורסם

מביאה את מה? מאיפה? מהחיים. להתחיל עם בחורה רק בגלל שהיא כוסית? זה דיי מעליב, כאילו מה, אין לה שומדבר אחר להציע חוץ ממראה? זה יוצר תחושה שרוצים ממך רק דבר אחד.

Vanity will kill us all.

וזה דיי מאיים כשבחור ישר cutting to the chase ומתחיל. מפחיד אפילו. "מה? מי אתה? למה? מה אתה רוצה ממני?". חייבים להכיר בנאדם קודם. זה נראה לי מסוכן ולא אחראי לצאת עם מישהו ללא הכירות קודמת.

מה לעשות. היכרות ראשונית נשענית על מראה חיצוני, וזה המניע הראשוני לרצות מישהי. לאחר מכן יוצאים, מכירים, ואו שהולך או שלא.

מסווה של ידידות זו רמאות מבחינתו ומבחינתה, ובמילא לא סביר שהיא תשנה את דעתה אם הם יתיידדו קודם(לכאן או לכאן).

ואם בחורה מפחדת שבחור שהיא לא מכירה מציע לה לצאת, אז סלחי לי - כדאי שיבדוק אותה רופא מתאים ויוודא שמצבה הנפשי תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים