עבור לתוכן

משפחה חדשה עברה לגור בקומה שלי... יש שם אחת כו***....איך אני מתחיל איתה?

Featured Replies

פורסם

חשבתי קצת על זה. למה אתה קורא לה כוסית?

המילה מגיעה מכוס, זה קצת נמוך, אולי תעלה רמה? תגיד לה שהיא נרתיקנית. זה יגרום לה להבין שאתה איכותי.

(כל מה שנכתב נכתב בהומור נא לצחוק קצת או לגחך ואז להתעלם. אם לא ברור: לא להתיחס למה שכתוב למעלה)

• תגובות 119
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זהו, כאילו, היה נעים לך אם מישהו היה קורא לך "כוסון"? זה גם לא מסתדר... להצמיד לבחור כינוי נשי כ"כ. אולי "אשכון"? :smile1:

פורסם

תבוא אליה, מאמי, שמעתי עברתם לפה לאחרונה, אני אינסטלטור, בשעות הפנאי, ובאתי לבדוק לך תצנרת, ואז אתה תופס אותה ביידים, ואומר לה, תגידי זה כאב? היא תשאל מה?, ומייד אתה מעיף לה פצצה לפנים, ואז אומר לה זה!, ההיא תתחיל לבכות, אתה מוריד לה ראסיה עוד כמה כאפות בועט לה בפנים, תופס צינור מפוצץ תאמא שלה, שובר תאף,שיינים,ארובת עין, ואז שופך לה על הפנים, מים רותחים.

ככה היא כבר לא כוסית, ואז לא תהיה דלוק עליה, זה עדיף, מאשר שתבוא חסר נסיון אליה, ותצא האבל ואז תפתח עוד תראד על כמה שהחיים שלך מסכנים שהאחת שלך זרקה אותך.

פורסם

חח איזה פורום גאוני :D

אל תקשיב לעצות פה , אם היא כוסית אז אתה צריך לכלכל את צעדיך ולחשוב מה יש לך להציע לה ? ובלה בלה ?

זה לא נכון , יש לך צ'אנס לכולם יש צ'אנס ,

אם היא שכנה שלך זה ממש ממש קל ,

אם אתה רואה אותה כל הזמן אפילו שהיא משחקת עם האחים הקטנים שלה , תגש לדבר איתה

שלום את חדשה פה ? איפה את לומדת ? ובלה בלה ?

תגש לבית שלהם ותבקש סוכר , או שתקח עוגיות ותביא להם מאמא שלך

יש לך אלפי סיבות לדבר איתה , ולנסות להתיידד איתה , ואז תראה אם היא נחמדה בכלל ובאמת מוצאת חן בעיניך.

ומשם הכל יכול לקרות.

פורסם

w7_znay יש לך אחים בגילאים של אחים שלה ?

פורסם

אולי תכיר אותה קודם? תתיידד? תברר אם יכול להיות שכבר יש לה חבר, וכמובן - באיזה בי"ס היא לומדת.

אם אתה אומר שהיא כזאת פצצה, היא גם בטח מודעת לזה ותדרוש יותר מבחור שרוצה בחברתה ולרוב היא יודעת כבר לקלוט שרוצים אותה בעיקר בגלל המראה שלה. תשאל את עצמך אם יש לך מה להציע וחשוב יותר מזה, תקשיב לה ותנסה להכיר אותה בתור בנאדם. כי כולם רוצים להיות עם ה"כוסית" אבל לא לכולם יש זין לאישיות מאחוריה.

לא יודע מאיפה את מביאה את זה.

אין לך מה להתיידד עם בחורה שאתה רוצה(מעבר להיכרות בסיסית הכוונה). אם הוא רוצה להכיר אותה, אז זה צריך להיות בצורה שגם לה וגם לו ברור מה הוא רוצה. אם היא לא רוצה מלכתחילה, אז זה לרוב לא ישנה.

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol:דריה הרגת אותי... אז סוג של גאון!(אולי זה בנות גאנות?, לא אחותי סתומה, אבל אחותי היא בת בכלל?, אולי.... בכל מקרה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:)
פורסם

לא יודע מאיפה את מביאה את זה.

אין לך מה להתיידד עם בחורה שאתה רוצה(מעבר להיכרות בסיסית הכוונה). אם הוא רוצה להכיר אותה, אז זה צריך להיות בצורה שגם לה וגם לו ברור מה הוא רוצה. אם היא לא רוצה מלכתחילה, אז זה לרוב לא ישנה.

מביאה את מה? מאיפה? מהחיים. להתחיל עם בחורה רק בגלל שהיא כוסית? זה דיי מעליב, כאילו מה, אין לה שומדבר אחר להציע חוץ ממראה? זה יוצר תחושה שרוצים ממך רק דבר אחד.

Vanity will kill us all.

וזה דיי מאיים כשבחור ישר cutting to the chase ומתחיל. מפחיד אפילו. "מה? מי אתה? למה? מה אתה רוצה ממני?". חייבים להכיר בנאדם קודם. זה נראה לי מסוכן ולא אחראי לצאת עם מישהו ללא הכירות קודמת.

פורסם
  • מחבר

w7_znay יש לך אחים בגילאים של אחים שלה ?

כן יש לי אחות קטנה בגיל של האח הקטן שלה.

פורסם

תעשו דאבל דייט...

פורסם
  • מחבר

תעשו דאבל דייט...

על תגזים... היא בת 9.

פורסם

מביאה את מה? מאיפה? מהחיים. להתחיל עם בחורה רק בגלל שהיא כוסית? זה דיי מעליב, כאילו מה, אין לה שומדבר אחר להציע חוץ ממראה? זה יוצר תחושה שרוצים ממך רק דבר אחד.

Vanity will kill us all.

וזה דיי מאיים כשבחור ישר cutting to the chase ומתחיל. מפחיד אפילו. "מה? מי אתה? למה? מה אתה רוצה ממני?". חייבים להכיר בנאדם קודם. זה נראה לי מסוכן ולא אחראי לצאת עם מישהו ללא הכירות קודמת.

גם להיתידד צריך לדעת, צריך לירמוז רמזים.. ואז ללכת cut to the chase כמו שאת אומרת..

פורסם

jחחחחחחחח

קיצר חכה שתראה אותה...תגיד לה " ברוכה הבאה"

היא תגיד לך תודה...

שאל אותה את שמה

היא תשאל אותך את שמך בטח...

אם לא היא משחקת אותה קשה להשגה

תגיד לה אם אתה צריכה משהו ...עזרה בדרכים :lol: דברי איתי וזה

וזה יזרום כבר...איזה בצפר את הולכת וכו'

פורסם

Vanity will kill us all.

נמשכים בגלל המראה, נשארים בגלל האופי.

יש לך דרך אחרת להכיר? נגיד אני הולך לפאב/מועדון ופוגש שם בחורה שמוצאת חן בעיניי, איך לעזאזל אני אמור להתחיל איתה?

פורסם
  • מחבר

יש לי רעיון נחמד.....

אני ישלח את אחותי הקטנה שתכיר את האח שלה, אחרי זה אני יבקש מאחותי שתעשה לו תחקיר על אחותו (חח), ואז אני יתידד איתה אחרי שאני כבר ידע איך קוראים לה וכד'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים