עבור לתוכן

משפחה חדשה עברה לגור בקומה שלי... יש שם אחת כו***....איך אני מתחיל איתה?

Featured Replies

פורסם

לפני בערך חודש עברה לגור בקומה שלי איזה אישה לא חשבתי כלום, לפני שבוע גם הילדים שלה באו לגור איתה ....

יש שם שני ילדים בני 13-14 בערך, ילד קטן בין איזה 10 ואחת כוסית בת 16 בערך.

עכשיו איך אני מתחיל איתה ?

לא דפוק וזרוק...חברות.

אני יודע שזה לא קשור לחיים....אבל בכול זאת קצת עזרה.

• תגובות 119
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תביא להם פרחים בשביל הבית החדש xD

ואז תראה אותה ותפתח שיחה

פורסם

כוסייייייית...את באה לפה הרבה? רוצה בחברות?

פורסם
  • מחבר

תביא להם פרחים בשביל הבית החדש xD

ואז תראה אותה ותפתח שיחה

:nono:

הם עברו ליפני שבוע ולא שמתי לב בכלל אליה מה פתאום נזכרתי אחרי שבוע, חח.

פורסם

אתה יכול סתם ככה לבוא לתת להם מתנה או להגיד להם ברוך הבא לדירה החדשה כתירוץ..

אח"כ תתחיל לפתח שיחה עם אותה אחת, תגיד לה שאתה יכול להכיר לה חברים, אנשים, להראות לה תסביבה, סתם שטויות ככה שיגרמו לה לצאת איתך, ומשם תנסה לפתח את זה..

בהצלחה ;):xyxthumbs:

פורסם

51EA6S8S55L._BO2,204,203,200_PIsitb-dp-500-arrow,TopRight,45,-64_OU01_AA240_SH20_.jpg

סורי, הייתי חייב :P

פגוש אותה מתישהו במעלית למטה או משהו כזה, ספר איזו בדיחה ואם זה יזרום זה יזרום, אם לא אז לא... לא קרה כלום... בסוף תגלה שהיא מעצבנת אחושרמוטה, ואז ממש עדיף לך "לזיין ולזרוק" מאשר "להיות חברים" איתה.

בן כמה אתה? אתם תלכו בטח לאותו בית ספר או לבתי ספר אחרים בערך באותה שעה... פשוט דבר איתה... אל תהיה מפגר וישר "תתחיל" איתה... קודם תהיה חברותי... אתה יכול להפיל שתי ציפורים במכה אחת עם משהו כמו "תגידי... את באה לכאן הרבה?" ואם זו בחורה עם חוש הומור נורמלי ואתה יודע לדבר לא כמו מפגר היא תצחק וזה יפלס לך את הדרך.

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה, אני בן 16, ולדוגמא אני בא דופק בדלת ואמא שלה פותחת... מה אני עושה?

כן אני אומר ברוכים הבאם...בלה בלה בלה...יאדה יאדה יאדה.....מיך מיך מיך.... ואז? מה אני אומר לה?

פורסם

אל תעשה דבר כזה מפגר, הם עברו כבר לפני שבוע, זה יראה פתטי... אתה לא גר בפאקינג פרבר בארה"ב - זה לא סיטקום אמריקאי... פה לא עושים Meet & Greet לשכנים... מקסימום אומרים שלום במעלית או ליד הפח זבל.

פורסם

קודם כל מה שג'ודס אמר נכון לגמרי..

אל תבוא אליה ותתחיל איתה ישר.. זה יהיה מפגר ויוביל לשום דבר חוץ מזה שאולי היא תתעצבן עליך ולא תרצה שום דבר..

קודם כל באמת תתיידד איתה. ותוודא גם שאין חבר או מישהו אחר דומה..

פורסם
  • מחבר

סבבה אני לא יתחיל איתה ישר...זה באמת די מפגר.

איזה המלצות ליתידד איתה יש לכם? כי לא נעים לדבר איתה ישיר ממפני שהיא ברוב הזמן עם אחים שלה.

פורסם

מתי עברתם לא ראיתי אותך?

מאיפה עברתם?

למה עברתם?

את מכירה פה אנשים?

אם אתה רוצה את יכולה להסתובב איתי ועם חברים ואני יכיר לך חברים חדשים

לאיזה בצפר את הולכת?

יש לך אייסיקיו? חחחח

שההורים שלה בעבודה ולא בבית.. תבוא אלייה בתירוץ שאין לך מפתח וההורים שלך חוזרים רק עוד 3 שעות. ותדאג שהמפתח לא יפול לך מהכיס חחחחחח

אם בא לה לשבת על נרגילה ביחד למטה.

אם אתם אותו בצפר ואתה רואה בבוקר לך איתה..

אם אתם בהסעה תגיד שחסר לך ניקוב ותבקש שתנקב עלייך ותישב איתה..

לאדע מה שעולה לך בראש..

פורסם

לפני בערך חודש עברה לגור בקומה שלי איזה אישה לא חשבתי כלום, לפני שבוע גם הילדים שלה באו לגור איתה ....

יש שם שני ילדים בני 13-14 בערך, ילד קטן בין איזה 10 ואחת כוסית בת 16 בערך.

עכשיו איך אני מתחיל איתה ?

לא דפוק וזרוק...חברות.

אני יודע שזה לא קשור לחיים....אבל בכול זאת קצת עזרה.

תופתע לגלות כמה ת'רדים כאלה יש בפורום :P

פורסם

נעליים יפות, רוצה לשכב?

פורסם

תדבר איתה כמו בן אדם. אולי תתפלא לשמוע אבל היא סוג של בן אדם. תהיה נחמד (אבל לא דביק)

בקיצור כל דבר במידה, כמו: תשתדל להיות לידה אבל לא עלוקה וכו.

ולדעתי הכי יעיל אם תקשיב ל tulicooli . יש לו שם כמה משפטים שיכולים מאוד לעזור לפתח שיחה.

פורסם

אולי תכיר אותה קודם? תתיידד? תברר אם יכול להיות שכבר יש לה חבר, וכמובן - באיזה בי"ס היא לומדת.

אם אתה אומר שהיא כזאת פצצה, היא גם בטח מודעת לזה ותדרוש יותר מבחור שרוצה בחברתה ולרוב היא יודעת כבר לקלוט שרוצים אותה בעיקר בגלל המראה שלה. תשאל את עצמך אם יש לך מה להציע וחשוב יותר מזה, תקשיב לה ותנסה להכיר אותה בתור בנאדם. כי כולם רוצים להיות עם ה"כוסית" אבל לא לכולם יש זין לאישיות מאחוריה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים