פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים אז ככה.. כל פעם שאני מפעיל את המשחק אז יוצא לי כזה שגיאת מערכת שכל פעם שאני מנסה לסגור אותה היא נפתחת מחדש ופשוט אי אפשר לסגור אותה..מה לעשות?למישהו זה קרה פעם?אשמח לעזרה,דניאל.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים תצטרך להיות יוצר ספציפי ,מה ההודעת שגיאה המלאה? (יהיה יותר קל לעשות צילום מסך מאשר לרשום אותה) וגם אם יש בה "לחץ כאן" או "click here" לחץ על זה ,זה יספק יותר פרטיםהאם הכרטיס מסך באוברקלוק? ישך תדרייבר הכי חדש?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר הינה צילום מסך..הכרטיס מסך לא באוברקלוקוכן ניראה לי שהדרייבר הוא הכי מעודכן..דניאל.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים תורידmemtest86+ צרוב על דיסק וסרוק את הזיכרון.תוריד orthos תפעיל על priority 9 ותעשה סריקת small fft.האם המחשב עבר את זה בהצלחה? ללא שגיאה וכו'?
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר אממ למה צריך לצרוב את התוכנה על דיסק בידיוק?ולא כל כך הבנתי מה צריך לעשות..להוריד memtest86 ולסרוק את הזיכרון, אחר כך להוריד orthos ולהפעיל על priority 9 (איך אני עושה את זה בידיוק?) ובתוכנה הזאת לעשות סריקת small fft.הבנתי נכון?אשמח להסבר מפורט יותר,דניאל.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים memtest86+זוהי תוכנה שעושים לה Boot והיא בודקת את הזיכרונות, אם הכל בסדר בlatancy ב read ובwrite והאם קיימת שגיאה כלשהי בזמן מבחן כלשהו.לכן צרוב אותה על דיסק ותעשה לה בוט - זה יפעיל את המבחן אוטומטית.תן לזה לעבוד 3 לופים ותראה אם איפה שרשום error רשום איזה מספר.Orthosתוכנה לבדיקת יציבות המחשב,יכול להיות שבזמן מאמץ המחשב שלך קורס, אולי בגלל טמפ' - או אלוהים יודע מה.לכן תוריד את התכנה.שם תראה אפשרות priority תשים 9 או 10.ועוד אפשרות תיהיה לבחור איה מבחן לבצע, בחר SMALL FFT.ותלחץ START. תראה אם יש שגיאה.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים כשאתה מפעיל את המחשב, כנס לביוס, שם לאפשרות השניה או הראשונה [תלוי בלוח שלך] ותראה שם איזה אפשרות BOOT ותעשה שם את ה CDROM ראשון. תכניס דיסק, תעשה ריסטרט ואז זה ישאל אותך אם אתה רוצה להפעיל דיסק - לחץ אנטר. זהו
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר סליחה על הבורות אבל איך אני מגיע לביוס??? חחח אממ הורדתי את התוכנה וניסיתי לפתוח אותה בדמון טוולס ואחר כך דרך הדיסק שצרבתי(זה פתח לי אותו דבר חח).. זה פתח לי cd-rom ויש לו תיקייה BOOT ושנכנסים לזה יש 2 קבצים BOOT ו-MEMTEST ניסיתי להיכנס למאמטסט שהוא 1.40 מגה גם בדמון טוולס וזה סגר לי את כל התיקיה..
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים שלום דניאל, על מנת להגיע לביוס עליך להפעיל מחדש את המחשב וללחוץ על המקשים בו זמנית DEL ככה אני נכנס. CTRL ALT אפשר גם להכנס לפי דעתי רק ע"י לחיצה של המקש DEL אבל זה לא מהותי(אחרי RESTART כמובן) בהצלחה
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים יש בכול BIOSBOOT...מחפש ואתה תימצא גם אני פעם ראשונה יצאתי וחשבתי שאולי זה לא שם ומצאתי בפעם השניה למרות שזה היה לפי הרבה זמןכאשר מתקינים מערכת הפעלה מגדירים בבוט קודם כל CD יש לך אפשרות לבחור בן פלופי CD HD וכדומה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.