עבור לתוכן

מאיזה חנות יותר בטוח לקנות מצלמה CAMERA4LESS או PRICELESS?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ו 2 החנויות האלה הכי זולות כרגע. אני זוכר שבעבר PRICELESS נתפסה מוכרת כרטיסים מזוייפים של SAN DISK ולמרות שידעו שהם מזוייפים החנות אמרה שהכרטיסים מקוריים, מאז החנות הורדה מזאפ אבל חזרה עם לוגו חדש ואתר חדש. על CAMERA4LESS לא ראיתי ביקורות רעות.

2 החנויות מיבאות את המצלמות בעצמן (ונותנות רק שנת אחריות אחת).

אשמח לשמוע את דעותכם :xyxthumbs:

במקרה שזה משנה מדובר ב S6000 של FUJI והחנויות מוכרות את המצלמה ב 1360 שקל (משהו כמו 80-100 שקל יותר זול מכל שאר החנויות הזולות).

פורסם

א. לא הפורום הנכון.

ב. את הציוד שלי* קניתי מפרייסלס, חנות טובה, אומנם פיקששה איתי קצת אבל היא בסדר גמור, אם כי, היבוא הוא אפור והיא כל פעם נסגרת נפתחת נסגרת נפתחת אז לשיקלוך.

camera.co.il

חנות מצויינת וממליץ לקנות ממנה.

----

* הציוד שלי - Canon 400D + Kit Lens 18-55 + 4GB Sandisk CF Extreme III + Lowepro Bag

פורסם
  • מחבר

זה הפורום היחיד שמותר לדבר בו על חנויות.

ב CAMERA המחיר יקר יחסית.

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל זה עבר לדף השני ואני צריך תשובה לפני הקניה :P

פורסם

תסתכל בזאפ יש ביקורות על כל חנות וחנות. ואין לך מה להיות לחוץ מכל זה

בכל אופן אני הזמנתי מוצר חשמלי (מכונת גילוח) מפרייסלס וקיבלתי אותו כשהוא לא עובד, רציתי להחזיר והם התחילו לאיים עליי שאני צריך לשלם 10 אחוז מהמחיר אם אני מחזיר (וזה היה יום אחרי שקניתי) ואמרתי להם שאין מצב בעולם שאני משלם 10 אחוז ועוד זה מקולקל.

הם אמרו שיעשו למכשיר בדיקה אצל היצרן ואם הוא באמת מקולקל אני לא אשלם, ואם הוא תקין אני אשלם והסברתי להם יפה מאוד שאני לא אשלם אגורה כי אני מחזיר את זה יום אחרי שקיבלתי אותו מהמשלוח כי הוא פשוט לא תקין ואני לא רוצה שום עסק איתם בשום מכונה אחרת.

פורסם

היחס בקמרה פור לס מעולה.

קניתי לאחי הקטן נגן שם ואחרי כמעט שנה הם היתה לו בעיה קטנה. הוא הלך לחנות ומיד ובלי בעיות הם נתנו לו אחד חדש במקום. אחרי שקניתי קצת אני יודע שזה לא סטנדרטי. אני החלטתי שבגלל היחס אני קונה אצלהם מה שאני יכול. אם יש לך שאלות דבר איתי בפרטי.

זו חנות של חרדים אגב, החנות קטנה וצפופה אבל היחס מדהים.

פורסם

אל פריידלס לא הייתי מעיז מתקרב לאור העובדה שביודעין הם מכרו כרטיסי זיכרון מזוייפים וממשיכים למכור כרטיסים אשר מתיימרים להיות מהירים אך בפועל ממש ממש לא כך - בן דוד שלי שקנה מצלמה דרכם עם כרטיס עלום שם של חברת TCARD (לא מצאתי שום מידע על החברה הזו באינטרנט) נכווה כבר כמה וכמה פעמים כי הכרטיס זיכרון נדפק לו קרוב לארבע פעמים עם תמונות ומזכרות חשובות מאוד, לא קיבל שום פיצוי ולא נעליים. מבדיקה שערכתי עבורו מהירות הכתיבה של הכרטיס היא ממש ממש לא מתקרבת למה שרשום עליו (X133).

לקאמרה פור לס יש מחירים בשמיים מידי פעם לפעם, על השירות שלהם אין לי חוות דעת אישית.

על קאמרה מסתובבות שמועות ש-CANON העולמי תובע אותם בגין מכירת מצלמות מחודשות כחדשות (אין תאימות בין המספר הסידורי של המצלמה והאריזה וכ'ו) ולא ליידע את הלקוח על זה. אבל שוב זה רק בגדר שמועות ואין לקחת את הדברים בפרופוציה, אני מניח שרק הזממן יעשה את שלו וכך נוכל לדעת אם השמועות אכן נכונות.

ולמי שמעוניין לדעת אני את שלי קניתי מיבואן רשמי.

פורסם

בקשר לפרייסלס - קניתי מהם sandisk CF 4GB Extreme III סגור הרמטית, איך הם יכולים למכור זיוף?

אתה אולי מדבר על כרטיסי SD?

פורסם
  • מחבר

CAMERA ידועה לשימצה עוד מאז שאבא שלי היה נער (אז זה לא היה CAMERA זה היה רק חנות קטנה בירושלים), אני מודע לזה שהם מוכרים משומשים כחדשים :screwy:

בפרייסלס רוב הכרטיסים של SANDISK היו מזוייפים, אני לא יודע אם זה עדין ככה אבל אתה יכול לבדוק באתר של החברה.

לפי איך שזה ניראה אני אקנה מ CAMERA4LESS כי שמעתי עליהם הכי פחות דברים רעים (שמעתי שיש שם בעיה של שרות).

פורסם

בקשר לפרייסלס - קניתי מהם sandisk CF 4GB Extreme III סגור הרמטית, איך הם יכולים למכור זיוף?

אתה אולי מדבר על כרטיסי SD?

בבקשה:

גם אני קניתי שני כרטיסים מזויפים בפרייסלס, ולא הצלחתי להבין למה הם כל כך איטיים.

http://www.d-spot.co.il/forum/lofiversion/index.php/t100550.html

זה אתר דיי מכובד גם כן:

http://www.kramery.com/forum/forum_posts.asp?TID=8009&PN=8

לתוצאות נוספות פשוט תשלב בגוגל את המילה פרייסלס וזיוף או מזוייפים וכדומה, יש עוד המון מאיפה שזה בא.

פורסם

קניתי שתי מצלמות ועוד כמה דברים מ CAMERA4LESS הכל היה סבבה והגיע מהר... עושים רושם של חנות אמינה

לא יצא לי עדיין לממש אחרויות כי לא היו לי שום בעיות עם המוצרים שלהם

פורסם

קניתי משנהם והשירות ב CAMERA4LESS היה קצת יותר טוב ויותר מהיר אולם שנהם בסדר גמור בפרייסלס קיבלתי את המוצר באיחור של יום אחד (CANON S800 ? והסוללה החליפית הנוספת שהוזמנה לא היתה תקינה והם שלחו אחרי שבועים !!! סוללה מקורית במקומה !

שנהם בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם ממה שראיתי C4L יותר בטוח וכניראה שאם אני קונה אני קונה משם ;D

ושוב תודה רבה לכל מי שהגיב :yelclap:

פורסם

קניתי מקמרה פור-לס.. הגיע תוך יומיים (במידה וזמין במלאי), עם כל החלקים, ללא שום בעיה... מאוד מומלץ!

יחס ושירות מצויין...

Aviko

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים