פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים חברה הוצאתי את הבטריה שבלוח לכמה שניוות והחזרתי כדי לאפס את הביוס ואז פתאום לא עולה הוינדוס הוא רושם לי disk boot failure ד"א יש לי כונן קשיח sata 2 בקיצור אחריי ניסיונות עזרה של טכנאי בטלפון החלטתי לפרמט ואז פתאום בהתקנה מופיעה לי הודעה שאין גישה לדיסק קשיח חברה מה עושים...?
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים יש צורך לבדוק בביוס האם הדיסק הקשיח מזוהה, אם כן תוודא כי הדיסק הקשיח משמש כ First Boot
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים יש לי הרגשה שזה יעזור לך:http://windows.ittoolbox.com/documents/popular-q-and-a/hard-disk-boot-failure-3097
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מחבר אממ אחי אני מביןש זה קשור לקובץ boot.ini להעתיק אותו מחדש רק אם תוכל להסביר לי את השלבים בקצרה אני יודה לך מאוד...
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים הבאתי לך לינק שם יש את כל מה שאתה צריך ב10 שורות!עוד יותר קצר :\ ? אני לאיודע אם אפשר למצוא
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים יש לך WindowsXP אם כן תעשה Boot מדיסק ההתקנה, ותבצע Repairב Console תרשום את 2 הפקודות הבאות:FixBootFixMbrבהנחה שיש לך רק מערכת הפעלה אחת מותקנת על המחשב
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר עשיתי את זה אחי וזה לא עזר..![br]פורסם בתאריך: 31.08.2007 בשעה 16:23:44הכנסתי דיסקט בוט של אקספי ופתאום רשם לי הודעה כזאת בגדול שהוננדוס לא יכול לעלות בגללש יש בעייה בהגדרת ההארדדיסק הוא לא יכול לקרוא ממנו והוא אומר לי שצריך להגדיר את ההארדדיסק מה הכוונה בביוס חפרתי בהכל ולא הצלחתי...בבקשה תעזרו לי..!
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים אתה יכול לצלם עם מצלמה אולי?או לרשום הכל באנגלית כמו שזה רשום שם?לא הבנתי מה שרשמת פה בעברית...
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר windows could not start because of a computer disk hardware configuration problem.could not read from the selected boot disk. check boot path and disk hardware.please check the windows documentation about hardware disk configuration and your hardware reference manuals for additional information.
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים אם אתה מנסה לעשות Repair דרך דיסק ההתקנה של ה Windows אתה צריך ללחוץ על F6 כדי להתקין את התקני ה SATA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.