עבור לתוכן

clear cmos בלוח!

Featured Replies

פורסם

חברה הוצאתי את הבטריה שבלוח לכמה שניוות והחזרתי כדי לאפס את הביוס ואז פתאום לא עולה הוינדוס הוא רושם לי disk boot failure ד"א יש לי כונן קשיח sata 2 בקיצור אחריי ניסיונות עזרה של טכנאי בטלפון החלטתי לפרמט ואז פתאום בהתקנה מופיעה לי הודעה שאין גישה לדיסק קשיח חברה מה עושים...?

פורסם

יש צורך לבדוק בביוס האם הדיסק הקשיח מזוהה, אם כן תוודא כי הדיסק הקשיח משמש כ First Boot

פורסם
  • מחבר

כן אחי מזההה אותו וגם הוא ראשון master

פורסם
  • מחבר

אממ אחי אני מביןש זה קשור לקובץ boot.ini להעתיק אותו מחדש רק אם תוכל להסביר לי את השלבים בקצרה אני יודה לך מאוד...:)

פורסם

הבאתי לך לינק שם יש את כל מה שאתה צריך ב10 שורות!

עוד יותר קצר :\ ? אני לאיודע אם אפשר למצוא

פורסם
  • מחבר

כן אחי אבל פקודות וזה אני לא יודע...!

פורסם

יש לך WindowsXP אם כן תעשה Boot מדיסק ההתקנה, ותבצע Repair

ב Console תרשום את 2 הפקודות הבאות:

FixBoot

FixMbr

בהנחה שיש לך רק מערכת הפעלה אחת מותקנת על המחשב

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה אחי וזה לא עזר..![br]פורסם בתאריך: 31.08.2007 בשעה 16:23:44

הכנסתי דיסקט בוט של אקספי ופתאום רשם לי הודעה כזאת בגדול שהוננדוס לא יכול לעלות בגללש יש בעייה בהגדרת ההארדדיסק הוא לא יכול לקרוא ממנו והוא אומר לי שצריך להגדיר את ההארדדיסק מה הכוונה בביוס חפרתי בהכל ולא הצלחתי...בבקשה תעזרו לי..!
פורסם

אתה יכול לצלם עם מצלמה אולי?

או לרשום הכל באנגלית כמו שזה רשום שם?

לא הבנתי מה שרשמת פה בעברית...

פורסם
  • מחבר

windows could not start because of a computer disk hardware configuration problem.

could not read from the selected boot disk. check boot path and disk hardware.

please check the windows documentation about hardware disk configuration and your hardware reference manuals for additional information.

פורסם

אם אתה מנסה לעשות Repair דרך דיסק ההתקנה של ה Windows אתה צריך ללחוץ על F6 כדי להתקין את התקני ה SATA

פורסם
  • מחבר

עשיתי לא עזר..

פורסם

נסה להוריד דריבר מאתר הבית של הלוח אם שלך

ותראה האם זה עוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים