עבור לתוכן

בועז יונה נעצר באיטליה

Featured Replies

פורסם
פכ"ל המשטרה דודי כהן הודיע אמש כי מנכ"ל "חפציבה" הקורסת נתפס באיטליה. לישראל הסכם הסגרה עם איטליה, והרשויות כבר ביקשו את הסגרתו

לאחר שבועות של מצוד נעצר אתמול בלילה מנכ"ל חברת "חפציבה" הקורסת, בועז יונה, סמוך למילאנו שבאיטליה. יונה נעצר על ידי המשטרה האיטלקית, בזמן שסעד יחד עם אשתו ליד אגם 'גארדה' בצפון המדינה. המהלך התבצע תוך שיתוף פעולה בין משטרת ישראל לאינטרפול. כך הודיע הערב מפכ"ל המשטרה, דודי כהן.

פרסומת

בקול ישראל דווח, כי הרשויות בישראל פנו למשרד המשפטים האיטלקי בבקשה להסגיר את יונה. לישראל יש הסכם הסגרה עם איטליה, ועל כן סביר להניח שיונה יוסגר לישראל בזמן הקרוב.

לפני כשבוע וחצי הוצא צו מעצר בינלאומי נגד יונה, החשוד בעבירות חמורות, כולל גניבת מאות מליוני שקלים והונאה. בתחילת החודש קרסה חברת הבנייה "חפציבה", וכ-4,000 רוכשי דירות נותרו ללא דירותיהם. בעקבות הקריסה, נמלט יונה לחו"ל. על פי ידיעות שונות, טס יונה מישראל לרוסיה, ומשם, ככל הנראה, לאחת ממדינות מזרח אירופה.

http://news.walla.co.il/?w=//1162400

זה קצת באסה, כי הוא אבא שלי ידידה שלי(בערך), ממנו לא כל כך איכפת לי, אבל היא בטח די מסכנה עכשיו.

פורסם

מצוין שתפסו אותו

מי יתן ויתלו אותו מהביצים בחוצות העיר

פורסם

טוב שעצרו אותו, הוא גרם לסבל לעשרות אם לא מאות משפחות שלקחו משכנתא ולא קיבלו דירה.

פורסם

את זה תוכיח, הרמת המסך שעשו לחפציבה ספק אם הייתה קורת אם זה היה פרוייקט דירות של 2-3 מיוליון דולר במרכז ת"א, אז כמה מסכנים זעקו שהלך להם הכל וכולם התחילו לעשות הרבה רעש, כבר היו שערוריות הרבה הרבה יותר גדולות בארץ שלא נדבר שבעולם ששמה גם לא היה כמעט ספק של מעשה פלילי שלא הוסר המסך.

כאשר יוחכו את זה בבית המשפט שהייתה ליונה אחריות פלילית בלעדית שהובילה למפלה של חפציה אז שיתחילו לדבר.

פורסם

למה צריך בילעדית?

אם יש חבורה של רוצחים אתה גם מחפש בילעדיות?

אם יונה באמת גנב כל כך הרבה

זה לא משנה אם היו עוד מעורבים גם הם צריכים ליזרק לכלא

העניין זה שהוא היה מעורב ליכאורה בהרס של אלפי משפחות כדי לקבל ממון לעצמו ומשפחתו

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//1162400

זה קצת באסה, כי הוא אבא שלי ידידה שלי(בערך), ממנו לא כל כך איכפת לי, אבל היא בטח די מסכנה עכשיו.

אחרי שבנקים, ספקים ולקוחות יסיימו עם אביה היא תגור ליד התחנה המרכזית החדשה בתל אביב ותנהג בפיאט אונו שנת 87.

פורסם

באסה? תגיד לי אתה שומע את עצמך אחי? עדיף שהיא תסבול שאבא שלה ישב במעצר מאשר

טוב שעצרו אותו, הוא גרם לסבל לעשרות אם לא מאות משפחות שלקחו משכנתא ולא קיבלו דירה.

ועוד כמה מעשים לא חוקיים שהוא ביצע.

גם כן.. אשתו המלוכלכת והשקרנית הזאת.

פורסם

למה צריך בילעדית?

אם יש חבורה של רוצחים אתה גם מחפש בילעדיות?

אם יונה באמת גנב כל כך הרבה

זה לא משנה אם היו עוד מעורבים גם הם צריכים ליזרק לכלא

העניין זה שהוא היה מעורב ליכאורה בהרס של אלפי משפחות כדי לקבל ממון לעצמו ומשפחתו

כן, אם אתה לא יכול להוכיח מי רצח ו10 אנשים "רצחו" מישהו אף אחד מהם לא יישב על רצח בכלא, הריגה מילא, וגם זה קשה להוכיח בד"כ צט'ערת אבל ככה זה עובד.

פורסם

אז תפסו אותו... יישב שנתיים בכלא, יחזור לאזרחות כמיליונר ואלה שנעשקו לא יקבלו שום דבר.

פורסם

מיליונר הוא לא יהיה. האדם בחובות עצומים.

פורסם

חשב שהוא יוכל להימלט...

איך אשתו שיקרה בראיון היא אמרה שהיא לא ראתה את בעלה כבר הרבה זמן ואין לה מושג איפה הוא. יום למחרת תפסו אותם בכניסה למלון באיטליה כשהם חזרו ממסעדה. :kopfpatsch:

פורסם

את זה תוכיח, הרמת המסך שעשו לחפציבה ספק אם הייתה קורת אם זה היה פרוייקט דירות של 2-3 מיוליון דולר במרכז ת"א, אז כמה מסכנים זעקו שהלך להם הכל וכולם התחילו לעשות הרבה רעש, כבר היו שערוריות הרבה הרבה יותר גדולות בארץ שלא נדבר שבעולם ששמה גם לא היה כמעט ספק של מעשה פלילי שלא הוסר המסך.

כאשר יוחכו את זה בבית המשפט שהייתה ליונה אחריות פלילית בלעדית שהובילה למפלה של חפציה אז שיתחילו לדבר.

מה זה? עברית אתה יודע? אני לא מדבר על הרמה של אבשלום קור אבל ברמה סבירה.

אם אתה דיסלקט אז מילא. אם לא אז אתה פשוט עילג או שכל כך לא אכפת לך ממי שקורא את התגובה שלך שזה באמת מעליב ומביך.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2007 בשעה 07:09:41

אחרי שבנקים, ספקים ולקוחות יסיימו עם אביה היא תגור ליד התחנה המרכזית החדשה בתל אביב ותנהג בפיאט אונו שנת 87.

סתם משהו: אתה יודע מי זה שבנה את התחנה המרכזית החדשה בתל אביב?

פורסם

בועז יונה?

פורסם

בועז יונה?

למיטב ידיעתי, אבא שלו. (גם נעצר בפרשה) פשוט בתגובות של YNET קיללו אותו כשהוא נעצר ואנשים איחלו לו סבל כמו שהוא גרם לשכנים של התחנה.

פורסם

חשב שהוא יוכל להימלט...

איך אשתו שיקרה בראיון היא אמרה שהיא לא ראתה את בעלה כבר הרבה זמן ואין לה מושג איפה הוא. יום למחרת תפסו אותם בכניסה למלון באיטליה כשהם חזרו ממסעדה. :kopfpatsch:

כנראה גם אשתו תכינס לכלא בגלל הסתרת מידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים