פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים סתם ראיתי טלויזיה הסתכלתי בחלון פתאום ראיתי מן כוכבים כאלה זוהרים ועושים ממש הרבה אור. לא ידעתי מה זה.. ישר לקחתי את המצלמה וצילמתי קצת. אין לי מושג מה זה אבל זה יפה. הנה כמה תמונות: היו כמה "נפילות" של הדברים האלה. יש למישהו מושג מה זה?
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים דבר ראשון שעלה לי לראש זה פצצות תאורה... אבל אף פעם לא באמת ראיתי כאלה בפעולה, ככה שלא יודע... איפה אתה גר? ליד בסיס כלשהו?
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים זה במקרה בא מאזור הים בחיפה?כי התנגשו שם ספינות והאירו את השמיים עם פצצות תאורה כדי לחלץ את האנשים....
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים זה מאה אחוז פצצות תאורה, לאח שלי פעם השתחררה אחת ליד הבית וזה נראה בול אותו דבר. אופס יוזר לא נכון ><.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים יואו פותח התארד אתה כל כך מנותק מהעולם זה פצצות תאורה כי הייתה תאונה ימית בחיפה........
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים :lol: תתעדכן עם מה שקורה סביבך - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3444077,00.html
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר זה במקרה בא מאזור הים בחיפה?כי התנגשו שם ספינות והאירו את השמיים עם פצצות תאורה כדי לחלץ את האנשים....יפ.אבל היו כמה גם מאיזור עכו / נהריה.אני גר בקריות.חחח Lost Spirit ו jaBO ידעתי שיש את התאונה הזאתי, אבל זה היה יחסית מזמן.זה כבר איזה חצי שעה ככה.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים יפ.אבל היו כמה גם מאיזור עכו / נהריה.אני גר בקריות.חחח Lost Spirit ו jaBO ידעתי שיש את התאונה הזאתי, אבל זה היה יחסית מזמן.זה כבר איזה חצי שעה ככה.באיזה קריה אתה גר?
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים הייתי ממש קרוב לזה היום,ולקחתי גם כמה תמונות (ברזולוציה איומה לצערי)זה עושה אור די חלש יחסית לפצצת תאורה אם תשאלו אותי :-\
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים נורי תאורה ידניים. ראיתי כאלה ויריתי כאלה בכמויות. (היו לי גם 2 מצנחים של גופי תאורה שנפלו אבל זרקתי אותם מזמן..)והיו באמת עדויות לאורך ההיסטוריה של אנשים שחשבו באמת ובתמים שמדובר בעב"מים.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים אלה לא ידניים נראה כאילו איזה כלי טייס העיף אותם או משהו שיורה כאלה בכמויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.