עבור לתוכן

טענה לתגלית רפואית מודחקת, מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

איזה גבר אתה שאתה רושם את זה בפורום, בטח אתה מהילדים האלה שהולכים עם המקל של הפרילו בים ומרימים מדוזה וחושבים שהם מלך הים..

• תגובות 43
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

wtf??????????

זה אמיתי?

שום זה רעל? בעעעעעעעעעעע[br]פורסם בתאריך: 31.08.2007 בשעה 14:07:15

אני לא מבין איך נותנים לדיון כזה לשקוע.. ה' ישמור... באמת לא מגיע לנו שיצילו אותנו אם ככה אנשים מתעלמים מדברים כאלה.

איפה כתוב ששום זה רעל?

שום זה הדבר הכי בריא שיש

פורסם

איזה גבר אתה שאתה רושם את זה בפורום, בטח אתה מהילדים האלה שהולכים עם המקל של הפרילו בים ומרימים מדוזה וחושבים שהם מלך הים..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אף פעם לא הרמתי אותן עם מקל...

הרמתי אותן עם הז*ן :jump:

פורסם

אף פעם לא הרמתי אותן עם מקל...

הרמתי אותן עם הז*ן :jump:

ילד אני חושב שאתה צריך להתחיל מגן הילדים שוב, ורק אחר כך ללמוד בבית הספר. כי נראה לי שכאילו נולדת עכשיו עם כל השטויות שלך.

לך תשחק פינקפונג כיס...

פורסם

שאני אבין, המרצה הזה מוכן לתת דוגמא ולמות ראשון?

המיזנטרופים למינהם מוכנים לפתור בעיות על חשבון אחרים בקלות. כשמדובר בעצמם, הם כמובן דורשים חסינות. בתור התחלה, המרצה הזה יכול להודיע (ולקיים)שהוא לא יביא ילדים לעולם.

למה? הוא צודק בתכלס. דילול האוכלוסיה יעשה פלאים לעולם. ולא אני לא דורש חסינות. אני ברצינות שוקל לא להביא ילדים אלא לאמץ, כמו שעקרונית אני לא נוהג כי זה תורם לזיהום. ולא צריך להיות מרושע במיוחד כדי לחשוב על זה כמו שמישהו אמר, צריך רק להיות הגיוני.

פורסם

גם ככה עוד כמה שנים נחמדות תישרוף אותנו השמש :xyxthumbs:

פורסם

איפה כתוב ששום זה רעל?

שום זה הדבר הכי בריא שיש

לא כתוב.. הוא אמר את זה בוידאו

שום זה רעל - נאמר כי אם תשים שום על פצע פתוח, יש סיכוי שתמות

פורסם

ילד אני חושב שאתה צריך להתחיל מגן הילדים שוב, ורק אחר כך ללמוד בבית הספר. כי נראה לי שכאילו נולדת עכשיו עם כל השטויות שלך.

לך תשחק פינקפונג כיס...

חמוד

לפני שאתה מתפז"מ על מישהו, תבדוק מי זה בכלל.

יא צ'ונג בונג קונג דונג.

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Luck_of_the_Draw

דוגמה מאד קיצונית.

אבל כן הגבלת הילודה ל2 ילדים בגל רחבי כדו"ה תביא לשיפור משמעותי באיכות החיים.

שלא לדבר על הגבלת ילודה לאנשים הנושאים מחלות גנטיות אלו ואחרות ובעלי IQ נמוך במיוחד.

ידוע שבתקופה מסויימת הייתה ירידה קיצונית ובלתי מוסברת ברמת הפשיעה בארה"ב

מחקר הוכיח ומצא שהירידה התרחשה כ 18 שנה לאחר שבית המשפט העליון האמריקני אישר הפלות.

הסברה גורסת שבעקבות כך נמנע הולדתם של עשרות אלפי תינוקות בלתי רצויים. שהופכים לילדים בלתי רצויים,ובסוף למבוגרים כאלו - פושעים.

אשר לרוב בגיל של כ 18 נמצעים בשיא קריירת הפשע שלהם.

פורסם

לא צריך להיות קיצוני והלשמיד חצי מכדה"א.

אבל להוציא הגבלת ילודה של 2 ילדים לא יזיק :)

פורסם

ילד אחד עדיף - במקומות מסויימים, כן, 2, כי ישנן מדינות שהגידול אצלן באוכלוסיה הוא שלילי - וזה לא שהם סובלים מעודף אנשים, להיפך.

יותר אנשים = חלוקה גבוהה יותר = ירידת ערך חליפי = קריסת הכלכלה המודרנית.

יותר אנשים = צריכה גבוהה יותר של משאבים = עליה חדה בעלות המשאבים = קריסת מערכת המסחר המודרנית.

...וזה לא בולשיט בכלל.

פורסם

טוב עכשיו צריך להחליט את מי להשמיד (הרי כולנו בני אדם שמדי פעם יוצאים בגזענות כלפי עם זה או אחר)

אני חושב על השוודים והשווצירים, גם ככה יותר מדי טוב להם, והם מתאבדים מרוב שעמום בו נעזור להם.

פורסם

^^לא את השוודים. שוויצרים חופשי.

ותאמין לי שגם אתה היית בדיכי אם חצי שנה היית רואה את השמש 4 שעות ביממה :P

פורסם

תספר לי על זה, בפולין ההיתי במרץ, פשוט אין שמש, 7 ימים שלא ראיתי שמש, הכול אפור ובשאר השעות חושך, אין שמש משהו מטורף לישראלי שפה בכול שעה יש לך שמש,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים