עבור לתוכן

מכור למאכלים מתוקים - איך נגמלים ?

Featured Replies

פורסם

רק אני לא נוגע בדברים מתוקים או סוכר? פשוט לא עושה לי את זה, אפילו לא בקפה.

אממ... קנה שוקר ותחשמל את עצמך כל פעם שבא לך משהו מתוק, בסוף הגוף שלך יבין שזה בריא יותר להפסיק. :P

פורסם

^^^

לא רק אתה

פותח הדיון

תוריד את הכמויות בהדרגה, יהיה לך יותר קל, תוריד כמויות כול יום יומיים

סיגריות.

לא...

פורסם

פותח הדיון

פורסם
  • מחבר

אחי הדרך היחידה היא להכריח את עצמך בכוח

מה המטרה שלך לרזות? או סתם מפריע לך שאתה מכור?

לא , אני לא שמן , זה סתם מפריע לי ודואג לעתיד הבריאותי שלי.

פורסם

צודק.

אני פשוט הייתי ממליץ לך לשתות הרבה מים, זה יסתום לך החשק לממתקים וגם יהווה כתחליף למשקאות המתוקים.

מים פשוט עוברים דרך הגוף כי אין בהם חומרים מזינים. תמיד טוב לשתות הרבה מים, אבל הם לא תחליף לתחושת שובע. הם מותחים את הקיבה לזמן מאד קצר ואח"כ אתה שוב רעב. אם כבר, אז לאכול מרק עשיר, מוקרם, שגם ימתח את הקיבה וגם יחזיק בה כמה זמן. הקיבה פועלת כמו מסננת - מים עוברים דרכה. אבל מרק סמיך יישאר שם כי לוקח יותר זמן לסנן ממנו את כל החומרים המזינים ותחושת השובע מתארכת.

פורסם

לא יודע אם כבר נפתרה לך הבעיה או לא, אני בכל אופן רוצה להביע את דעתי בעניין .

אז יש כמה שיטות:

-קודם כל, כמו שמישהו פה הזכיר, בלי משמעת עצמית זה פשוט לא יילך לך. תציב לעצמך מטרה, לדוגמא לא לאכול מתוקים למשך זמן מסויים או במידה קטנה יותר ותסתכל על זה בתור אתגר - כמו יום כיפור בערך. אם תעשה את זה כמה פעמים אתה תצליח לאכול מתוק במינון נמוך יותר. וד"א: לא לאכול בכלל זה לא כדאי, צריך לאכול גם זבל וג'אנק פוד לפעמים, העיקר שזה יהיה במידה.

-ויש עוד שיטה, שהיא נשמעת קצת מוזרה, אבל זה עובד: יום אחד תאכל הרבה מאוד מתוקים, אבל ממש הרבה, אחד אחרי השני, ואז זה אמור פשוט להימאס לך ולא תרצה לגעת בזה הרבהההה זמן. רק תזהר על השיניים :lol:

אני מעדיף את השיטה הראשונה בכך אופן,

בהצלחה. :)

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם כבר נפתרה לך הבעיה או לא, אני בכל אופן רוצה להביע את דעתי בעניין .

אז יש כמה שיטות:

-קודם כל, כמו שמישהו פה הזכיר, בלי משמעת עצמית זה פשוט לא יילך לך. תציב לעצמך מטרה, לדוגמא לא לאכול מתוקים למשך זמן מסויים או במידה קטנה יותר ותסתכל על זה בתור אתגר - כמו יום כיפור בערך. אם תעשה את זה כמה פעמים אתה תצליח לאכול מתוק במינון נמוך יותר. וד"א: לא לאכול בכלל זה לא כדאי, צריך לאכול גם זבל וג'אנק פוד לפעמים, העיקר שזה יהיה במידה.

-ויש עוד שיטה, שהיא נשמעת קצת מוזרה, אבל זה עובד: יום אחד תאכל הרבה מאוד מתוקים, אבל ממש הרבה, אחד אחרי השני, ואז זה אמור פשוט להימאס לך ולא תרצה לגעת בזה הרבהההה זמן. רק תזהר על השיניים :lol:

אני מעדיף את השיטה הראשונה בכך אופן,

בהצלחה. :)

השיטה השנייה לא תעזור , ניסיתי כמה פעמים , זה רק עושה אותי יותר מכור =\

גם אני חשבתי שזה יעזור

אני לא יודע איך הגוף שלי עומד בכל זה , אני אוכל אולי בשביל איזה 4 אנשים

פורסם

כמו שאמרו:

פותח הדיון

יהיה לך הרבה יותר קל מאשר להפסיק בפעם אחת. אם קשה לך תוריד כל שבוע (אבל משהו משמעותי, לא חצי כפית סוכר וקוביית שוקולד).

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים