פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים הגעתי למסקנה שאני ממש מכור לשוקולדים וכל סוגי הסוכרים , אפילו בשתייה (נס , תה או כל דבר אחר) אני שם 7-8 כפיות סוכר , אני משתגע מתי שזה נהיה קשור למשהו מתוק , איך אני נגמל מזה ?האם יש שיטות או תרופות להגמל ?
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים עזוב אותך תרופות, ושטויות כאלה גם הן לא כל כך בריאות. פשוט תפסיק, תוציא מהבית כל מה שדומה למתוק תבקש מההורים שיעזרו לך עם זה וינקו את הבית ממתוקים. אחי זה מטורף 7-8 כפיות סוכר לנס\תה מלא שוקולדים. אתה חייב להפסיק עם זה.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים פשוט תגיד לעצמך שאתה לא שם, תהיה בשליטה עצמית. אחרי זמן מה תתרגל לזה. אני שותה המון תה ביום, ו7-8 כפיות זה ליום שלם.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים נקה את מגרת הממתקים,אצלי בבית תמיד מביאים שוקולדים וזה אני תמיד מכניס לאיזה מגרה חצי ממה שמביאים שיהיה לי מתי שאני על המחשב..אבל בשלב מסויים זה פשוט הפריע לי עם הספורט שאני עושה אז הפסקתי,זה כמו לקצוץ צי]פורניים P:רק שאי אפשר לשים מרה
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים אחי הדרך היחידה היא להכריח את עצמך בכוחמה המטרה שלך לרזות? או סתם מפריע לך שאתה מכור?
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים איך זה שיש לך כאלה ריבועים בבטן וגוף די מפותח(מהתמונת תצוגה לפחות) , ואתה טוען שאתה מכור לממתקים? (שוקולדים, וכו'...)קשה לשמור על יציבות כזאת עם שתי הדברים
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים משמעת עצמית. ולזה שמעלי למה אתה חושב? גם אני מפותח טוב ואני זולל לאמא את הארון ממתקים קשור לגנים...
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים בדיוק עכשיו חזרתי ממקס-ברנר עם כאב ראש מפה עד הודעה חדשה (בגלל רמת הסוכר). אני מבטיח לך שאם תקבל כזה כאב ראש מאכילת מתוק, אתה תיגמל בצורה מיידית.בכל מקרה, אני מציע לך להגיד לעצמך שאתה לא נוגע בזה, ואם זה לא עוזר תראה את הסרט "קליק" כמה פעמים רצוף.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים משמעת עצמית. ולזה שמעלי למה אתה חושב? גם אני מפותח טוב ואני זולל לאמא את הארון ממתקים קשור לגנים... צודק. אני פשוט הייתי ממליץ לך לשתות הרבה מים, זה יסתום לך החשק לממתקים וגם יהווה כתחליף למשקאות המתוקים.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים 7-8 כפיות סוכר בקפה?! מה אתה? זבוב?! האמת, פעם הייתי מכורה לממתקים בעצמי, אבל אז זה פשוט נסוג לבד והתחלתי לאהוב דברים מלוחים ומרים (ארוגולה, וורמוט, דגי ים...). עכשיו אני לא שותה קפה בכלל ולא יכולה להסתכל על שוקולד. מה כן, אני מכורה לסשימי. אוכל לי את כל המשכורת הדבר הזה.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים אני רציני מה זה סשימי?כריש ,חזיר ,דג מושט,או תחתונים ,גרביים מסריחות,מה זה האוכל הזה אני רציני?משהו יודע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.