עבור לתוכן

ומחירו של הGFFX ULTRA בארץ הוא....

Featured Replies

פורסם

3900 שקל!!!! תבדקו אצל הדובים, ולחשוב שהכרטיס הזה מספק רק 10% יותר ביצועים מהרדיאון....

פורסם

מטורף, מי יקנה שיט כזה ?

פורסם

שימו לב שה - Leadtek Quadro4 750XGL 128MB DDR עולה פחות ממנו ב- 300 שקל ...

ואגב , הכרטיס FX הוא של Teratec ....

פורסם

לא חברת על ושימו לב כי הכרטיס שלה בא עם אותו פתרון קירור צווחני !

פורסם

קובי למה אתה כזה פסימי? קירור צווחני?! תסתכל על חצי הכוס המלאה: שואב אבק במלוא הדרו, המספק את צרכיה הבסיסים ביותר של עקרת בית פשוטה.. ;D

2 ב-1 ;)

פורסם

ת'אמת אני מעדיף לקנות מחשב ולא ת'כרטיס

פורסם

שים אותו במארז ליד קתודה ויש לך מארז סוף!

גם תאורה וגם סאונד.

פורסם

יש את התמונה של הMSI כשהכרטיס פועל בתוך מארז שקוף ו3DMARK2003 רץ ברקע עם המבחן של המטוסים, אנשים בטח חשבו שהרעש מהרמקולים, אבל הוא מהכרטיס!

פורסם

אני לא מבין דבר אחד פשוט, למה להוציא עוד 1900 ש"ח יותר בשביל עוד 10% אולי פחות בביצועים!

עשיתי חשבון פשוט : רדיאון + שואב אבק של קנווד זה 2790 ש"ח ביחד ויש עוד עודף לקנות קולה לשנה שלמה !

מי היבואן הפארייר ?

פורסם

אני חושב שאם כבר מישהו יקנה את הכרטיס

זה יהיה לאספנות.

כי תודו שהוא נראה מגניב.

ולא רק זה! אם פורץ ינסה לגנוב אותו ישבר מבחינים, "מה זה השקט הזה? אוי, גנבו לנו את הGEFORCEFX!"

פורסם

מי אוסף זבל ב 4000 ש"ח ???

פורסם

א. תתפלא! יש אנשים שאוספים מלא דברים ביוקר...זה כל הקטע באספנות! לקנות דברים יקרים לא שימושיים בהרבה כסף.

זה כמו לשאול, למה לקנות כדור-סל מקורי של NBA עם חתימות של כל ב ALLSTAR ממשחקי ה ALLSTAR בשנת 97' ב100,000 דולר.

ב. יש לכרטיס הזה באנדל עצום. ספלינטר סל, וורקראפט 3 וגאן מטאל - 3 משחקים מלאים שתמורתם לפחות 1200 שקל

זה כבר 2700 שקל. גירסאת OEM בטח תביא לירידיה נוספת של כ 200 שקל - 2500 שקל.

MSI וSPARKLE כבר משווקות את הכרטיס בחו"ל, אם זה יגיע לארץ המחיר יירד עוד קצת. אז אנחנו עומדים על מחיר כבר של 2300 שקל.

עכשיו זאת תוספת של 300 שקל על ביצועים טובים מאוד...יותר טובים מהRADEON 9700 PRO בכל הבחינות...זה כבר טוב, ואז יגיע ה R350 לארץ ושאר ה צ'יפים המתוכננים של ATI שרק מבטיחים לנצח ת'FX בלי הוכחה מבוססת ואז הכרטיס ייעלה סכום סביר.

הבעייה היחידה היא הקירור המגעיל הזה :)

זה הכל בעצם. דבר אחד שלדעתי NVIDIA עשו כאן טיפשי...זה להוציא את הכרטיס הזה בכלל לשוק בתור GEFORCE FX!

זה הרי כרטיס שאין בו שום דבר מהפכני חוץ מזכרון יותר מהיר...הוא רק יותר טוב במפרט, אין בו טכנולוגיות חדישות שממש מחדשות לנו מבחינה של גראפיקה...זוכרים את ההבדל בין ה CIRUS LOGICS ל VOODOO BANSHEE? אני לא מאמין שיש בינו ולבין הGEFORCE 4TI 4600 הבדלים של איכות תמונה ברמה חדשה, ובטח שלא מה R300. היו מוציאים אותו בתור GEFORCE 4TI 5000 ומתחילים לחשוב איך משפרים ת'FX הזה שיהיה פצצתי!

פורסם

אוף... אין לי משהו מצחיק להגיד גם, אולי זה בגלל השעה.

אבל לכל ה"זקנים" שבננו בטח זוכרים שגם כאשר הGF4 4600 היה חדש בארץ הוא נמכר במחיר של כ3000 ש"ח וכולנו צחקנו מי לעזאזל יקנה את הדבר הזה ? אחרי חודש בערך המחיר הסתדר על איזור יותר נורמלי של 2200 (וגם לזה, אני מהאנשים שוקראים לא נורמלי ומעדיף לקנות כרטיס סביר בחצי מחיר)

פורסם

המחיר לא צריך להיות ראלי כי יש בערך 150 כרטיסים כאלו בעולם כרגע.

הם שמו את המחיר הגבוהה ביותר שיאפשר להם למכור את אותם 150 כרטיסים, זה הכל.

כשיהיה להם מלאי נורמלי המחיר יתחיל לרדת.

מי שחושב שלפנדה יש את הכרטיס במלאי שלהם טועה, אני משוכנע שמי שיזמין מהם יחכה לפחות חודש לפני שיקבל את הכרטיס ובינתיים פנדה ירוויחו את ה 100$ שיש להניח שהוא יאבד מהמחיר שלו.

פורסם

יפה אמרת.

מילים בסלע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים