פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים איזו כותרת...חשבתי שיהיה פה משהו מעניין, וטעיתי. :-[אם אתה יכול לקנות דרך ebay, אז שם בטוח יש.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים "מסילה" זה מה שיוצא מהספק לרכיבים שצריכים חשמל... יאוו איזה כותרת.. הרגת אותי...
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אני שמח להודיעך שמרגע זהה אתה מככב בחתימה שלי ותבדוק פה אם משהו מתאים לך: http://www.google.co.il/search?q=%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר לא יכול לקנות באיביי... בחנויות מחשבים יש רק מפצלים, וזה לא משתלם לשלם 20 שקל לנקבה אחת (:) אני מחפש את הנקבות לבד בלי צורך בזכרים, אביזרים כלשהם וכו... (:) אני כבר אלחים אותם לפי הצורך. חשבתי אולי באריהב אני אמצא אבל אין ממש תגובה מהם (הם אוהבים למשוך כאילו המחסן שלהם זה הום-סנטר), חנויות אלקטרוניקה שכונתיות יכולות להתעסק בזה או שזה לא ממש דבר שמיש באלקטרניקה (בלי קשר למחשבים) ?? תודה רבה.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אני מחפש את הנקבות לבד בלי צורך בזכרים, אביזרים כלשהם וכו... עכשיו אתה מדבר..........
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר טוב בחייאת דיי עם זה (: כתבתי את הכותרת בצחוק אבל מספיק...אני באמת צריך כמות של מולקסיות ולא מצאתי שום פתרון במחיר נורמלי.מה אתם מציעים?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים זה חיבור של דיסק קשיח לא? אולי תשאל חניות מחשבים ליד איפה שאתה גר בכמה הם מוכרים את זה
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר כמו שרשמתי קודם חנויות מחשבים לא מוכרים את זה, מסיבה פשוטה שבדר"כ אין שום צורך שהם יחזיקו דברים כאלה במעבדה.המקסימום שאפשר למצוא בחנויות מחשבים זה מפצלים, והם עולים יותר מידי יחסית לשימוש שאני צריך (אני סך הכל צריך את הראש מחבר, לקנות מפצלים בעשרות שקלים ולזרוק את רוב המפצל לפח\לארון זה אידיוטי ובזבזני).
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים חיבור שקשור לספק כוח. לרגע נבהלתי וחשבתי שיש איזה בע"ח שאני עוד לא מכירה ואנשים קונים בסטוקים בשל בשרם הטעים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.