עבור לתוכן

הקצין שנכנס לג'נין נשפט ל-28 יום מחבוש

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443444,00.html

בושה. פשוט בושה. אין לי מילים. האידיוט כמעט הפך לקלף מיקוח בידי ארגוני הטרור ונשפט רק ל-28 יום משחק על Playstation במשרד של הרס"ר בכלא 4. אני על עבירת במ"מ זניחה כמעט עפתי לכלא ל-35 ימים. :pissed:

פורסם

זה לא משנה כמה ימים הוא יישב בכלא, הקריירה הצבאית שלו נגמרה.

פורסם

קשה לי להאמין שיעשו לו חיים קלים בכלא הצבאי, גם לאור העובדה שהוא קצין, כי ברור לכולם חומרת המעשים שלו. כן, הוא יכל להפוך קלף מיקוח נוסף, הוא יכל גם להיות מחוסל בלינץ' המוני ואז המשפחה שלו היתה מאשימה את צה"ל ושואבת פיצויים. הוא יכל גם לגרום לאבידות בזמן החילוץ ואז מה? שום צה"ל אשם. כלא זה בהחלט עונש ראוי על חוסר אחריות כזה.

פורסם

זה לא משנה כמה ימים הוא יישב בכלא, הקריירה הצבאית שלו נגמרה.

נכון, זה הכל.

פורסם

אתם שוכחים שאתם חיים בישראל והדברים לא הולכים לפי היגיון. לדוגמא על אריאל שרון נאסר לשרת בתפקיד שר הביטחון לאחר התרגיל שהוא עשה לבגין ב-82, לכאורה זה היה אמור לקבור את הקריירה שלו אבל עובדה שהוא הפך בסופו של דבר לראש ממשלה...

פורסם

כן, אבל אף אחד לא אסר עליו להיות רוה"מ :lol:

פורסם

הם לא העלו בדעתם שיבחרו בו לראשות הממשלה אחרי התרגיל הזה שהוא עשה, כנראה שהעם שלנו חשב אחרת מהם.

פורסם

עזבו את הקריירה שלו, מה זה משנה.

העיקר שקיבל עונש.... לפחות אולי זה ירתיע את האחרים לעשות שטויות דומות

פורסם

קשה לי להאמין שיעשו לו חיים קלים בכלא הצבאי, גם לאור העובדה שהוא קצין, כי ברור לכולם חומרת המעשים שלו. כן, הוא יכל להפוך קלף מיקוח נוסף, הוא יכל גם להיות מחוסל בלינץ' המוני ואז המשפחה שלו היתה מאשימה את צה"ל ושואבת פיצויים. הוא יכל גם לגרום לאבידות בזמן החילוץ ואז מה? שום צה"ל אשם. כלא זה בהחלט עונש ראוי על חוסר אחריות כזה.

כל עוד הוא קצין,הוא ישב בקציניה ישתה קפה יראה טלויזיה וישחק PS ובגדול לא יעשה כלום.

פורסם

אתם שוכחים שאתם חיים בישראל והדברים לא הולכים לפי היגיון. לדוגמא על אריאל שרון נאסר לשרת בתפקיד שר הביטחון לאחר התרגיל שהוא עשה לבגין ב-82, לכאורה זה היה אמור לקבור את הקריירה שלו אבל עובדה שהוא הפך בסופו של דבר לראש ממשלה...

למה ללכת רחוק, שתי מילים - חיים רמון.

פורסם

אני לא רוצה לגכגך על הידע שלך על המערכת הצבאית, אבל... :lol::smile1::screwy:

קצינים יושבים בכלא קצינים, שזה פשוט שכונה מוחלטת...זה לא כלא, זה כמו שבבית מרתקים

אותך לשבוע לחדר, אבל לא לוקחים את הטלביזיה, הYES והמחשב.

פורסם

כלא קצינים זה בית זונות. אבל הוא בוודאי קיבל עיכוב דרגה ולא ישרת יותר בתפקיד פיקודי.

להבדיל מהפוליטיקה לזה יש משמעות, ועל דברים קטנים בהרבה נפלו קריירות צבאיות של אנשים לפני שהחלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים