פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים דיברתי איתם, הם רוצים 2000 על המסך הרגיל ו-1950 על המסך הרחב.מה אתם אומרים על המחירים?מה חשוב לבדוק במסך בחנות כשאני קונה אותו?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחירים מצויינים, הזולים ביותר בארץ.תבדוק את הפיקסלים השרופים במעבדת החנות ותוודא שאין פיקסלים שרופים, ותוודא שגירסת המסך היא A05 .
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים לפי מה שהבנתי מהאנשים שרכשו את המסך מהחנות הזו, במחשב המעבדה נמצאת התוכנה לבדיקת פיקסלים.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים איך לבדוק - עם מסך שכולו מואר בלבן?במינימום אדום ירוק וכחול.אני ממליץ גם צהוב מגנטה ציאן ולבן כדי להיות בטוחים, ושחור כדי לשלול זליגת אור.כל התוכנות לבדיקה נותנות לך את האפשרויות האלה.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים תתקשר אליהם, תבקש את יעקב, תגיד שאתה מהפורום ותשמע מה יש לו להגיד.אני מניח שהוא ימכור לך.
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים מחבר טוב, קניתי ואני מאד מרוצה.שאלה למי שיש לו כבר dell 2007fp - על איזה ערכים של בהירות וקונטרסט אתם ממליצים? (המסך מחובר דרך חיבור VGA למקרה שזה משנה)
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים טוב, קניתי ואני מאד מרוצה.שאלה למי שיש לו כבר dell 2007fp - על איזה ערכים של בהירות וקונטרסט אתם ממליצים? (המסך מחובר דרך חיבור VGA למקרה שזה משנה)מצטרף לשאלה (רק ששלי מחובר בDVI)
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים מומלצים הערכים שנוחים לכם זה תולי גם בתנאי התאורה בחדר. אל תורידו את הבהירות כי זה יהרוס לכם את הניגודיות. במקום זב תעברו למצב pc customותורידו את הערכים של RGB עד שהבהירות מהיה נוחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.