עבור לתוכן

מדהים !!!

Featured Replies

פורסם

:lol: :lol:

what a freak :smile1:

פורסם
:lol::screwy:
פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

זה בכללל ענק
פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

זה הדבר הכי מצחיק שראיתי השנה!!!@! עשית לי את השנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הפלצתי מצחוק ויצא קקי ROFL LMAO

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

סופר מריו

:lol: :lol: :lol:
פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

סופר מריו

:lol: :lol: :lol:

דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אתה רוצה להרוג אותי? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

זה באמת משהו ענק,הוא מזכיר לי את קדאפי :lol: :lol: :cool2:

פורסם
  • מחבר

פששששששששששששששש ;D

הבן אדם הזה אדיר :lol:

פורסם

קבלו את זה:

פורסם
פורסם

איזה כישרוני ! :o :o :o :o :o :o :o :o

פורסם

הבנאדם הזה לוקח את גמר "הדבר הגדול הבא" בהליכה

פורסם

בחיי אלה הידיים הכי פולניות שראיתי אי פעם.

פורסם

כל מי שמתעסק קצת במוזיקה(כמוני) מבין כמה זה באמת מדהים... הוא שולט בPitch ובאורך של ה"תו" בצורה מרשימה מאוד.

הוא עושה סליידים, הוא עושה בנדים, זה מטורף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים