פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים יש לי משחק כלשהו ששיחקתי הרבה כשהיה לי XP לאחר שעברתי לויסטה המשחק לא עולה..שגיאה כלשהי.. תמונה: מה לעשות? אני חושב שאני צריך משהו שמדמה סביבה של XP או משהו כזה.. תודה ויום טוב לכולם!
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר אתה יכול לעשות COMPABILITY MODE לWIN XP SP2 קודם כל תודה על התגובה! ניסיתי לעשות את זה לEXE של המשחק אבל עדיין זה לא עבד.. בתקייה של המשחק יש את הקובץ Register Winsock.exe פתחתי אותו והוא נראה ככה: לחצתי על Register Winsock והוא נתן לי הודעת שגיאה, שנראת ככה: מה לעשות? תודה ויום טוב
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים בחיים, אבל בחיים, לא שמעתי על מקרה שה COMPABILITY MODE בווינדווס באמת הצליח להריץ משהו, לא עוזר בשיט. לא בויסטה ולא באקס פי. אני לא מבין בשביל מה תקעו את האופציה הזאת. ועוד שמים את זה בויסטה כאילו שבאקס פי זה עזר...
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים בחיים, אבל בחיים, לא שמעתי על מקרה שה COMPABILITY MODE בווינדווס באמת הצליח להריץ משהו, לא עוזר בשיט. לא בויסטה ולא באקס פי. אני לא מבין בשביל מה תקעו את האופציה הזאת. ועוד שמים את זה בויסטה כאילו שבאקס פי זה עזר...לי זה עזר בXP כדי להריץ SS2
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר הקפצה, בבקשה אני צריך פתרון לזה.. אין איזה אימולטור או משהו שמדמה XP??????
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים בחיים, אבל בחיים, לא שמעתי על מקרה שה COMPABILITY MODE בווינדווס באמת הצליח להריץ משהו, לא עוזר בשיט. לא בויסטה ולא באקס פי. אני לא מבין בשביל מה תקעו את האופציה הזאת. ועוד שמים את זה בויסטה כאילו שבאקס פי זה עזר...photoshop cs 2היה לי הכבוד לחדש לך. ;D
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים photoshop cs 2 היה לי הכבוד לחדש לך. ;D זה לא מספיק לי לדעתי זה עדיין לא כזה יעיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.