עבור לתוכן

500 שקל מיסים על מעבד מחו"ל, על מה??

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מעבד מאינטל דרך בן-דוד שלי שהוא עובד אינטל במחיר מוזל ובלי דמי משלוח.

Ups התקשרו ‏מקודם‏ ‏ועכשיו ‏הם ‏רוצים ‏עוד ‏500‏ ‏שקל ‏על ‏כל ‏מיני ‏מיסים...‏

מע"מ אמור לצאת איזה 60 שקל ואני זוכר שאין מכס על חלקי מחשב, אז איך זה הגיוני??

תודה!

פורסם

איזה מעבד? מה מחירו? תוודא מה מחיר המשלוח?

כי המעמ הוא כולל מחיר שילוח?

פורסם
  • מחבר

המעבד הוא 6750, המחיר הוא 104.5 דולר, ודמי המשלוח הם חינם כמו שאמרתי - זה למה זה לא הגיוני!

פורסם

ברוך הבא למדיניות השירות המצוינת של UPS. דופקים אותך בתחת ואחרי זה גומרים לך על הפנים. הם לוקחים סכומים מטורפים על "עמלת שיחרור מהמכס" ועל דברים אחרים שהם ממציאים (נדפקתי ככה כבר פעם אחת, מאז לא נוגע במשלוחים שלהם). תברר איתם כל דבר מזה בדיוק. אם לא מתאים לך תגיד להם שיילכו להזדיין וזהו. יוצא לך יותר זול להזמין מעבד חדש LOL

Anatoli.

פורסם

לא כדאי אז לקחת משלוח דרך חברה אחרת? DHL למשל?

פורסם

DHL יקרים גם כן, אבל כל מקרה לגופו. מה שכן, FEDEX הם יחסית סבבה במחיר, והעמלות שלהם יותר נמוכות (פעם אחרונה עלה לי 100 שקל לשחרר מהמכס משלוח שלהם ועוד 46 שקל מעמ). אם אפשרי, הכי טוב זה USPS שזה רשות הדואר של ארה"ב. זה יותר איטי, אבל זה יותר זול משמעותית (פה לא רלוונטי כי היה לו משלוח חינם) והמיסים הרבה יותר הגיוניים בגלל שמשלמים מכס/מע"מ וזהו. משחררים לבד דרך הדואר (שולחים פקס, ומשלמים מה שצריך בסניף הדואר הקרוב לביתך), לחילופין אפשר לסוע למכס.

Anatoli.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה? אני מתעסק לא מעט במשלוחים, ובFedEx כל עוד אני דואג להדביק מדבקה שמאשרת שלחבילה אין ערך מסחרי, לא לוקחים לי שום מס ואגורה מבולבלת.

פורסם

מסתבר שזה לא עובד ככה :)

לפעמים זה עובד לפעמים לא. גם אני לא פעם העברתי חבילות של 6קילו ועם ערך של 300דולר (מוצהר) ולא שילמתי גרוש. ולפי שבוע קיבלתי חבילה של 54דולר עם רכיבי אלקטרוניקה ושילמתי לא קצת.

Anatoli.

פורסם

תבקש מהם את המסמכים ותגש לשחרר את המעבד מהמכס בעצמך - תחסוך את העמלות.

פורסם
  • מחבר

הם כבר שיחררו אותו אוטומטית...

יש דרך להתחמק מהחרא הזה?

פורסם

אם הם כבר שחררו עבורך לא נראה לי.

פורסם

לדעתי הכל תלוי ב declaration [אין לי שמץ איך אומרים את זה בעברית >< ]

איפה שממלאים מה המחיר של הטובין בחבילה, אם יאבדו אותה וכו'...

והערך היה גבוהה לכן המע"מ נלקח משם...

פורסם

אתה לא משלם לפי כמה קנית, אתה משלם מכס ומע"מ לפי שווי שוק. אם בארץ זה עולה 4K, אז תשלם 15.5% מע"מ + X% מכס(נאמר 14.5%).

ע"פ הדוגמא שנתתי תצטרך לשלם 1200 שקל.

ויכול להיות שהיתה טעות בהצהרת שווי על החבילה.

בכל מקרה, DHL לוקחים 30 שקל על שחרור מהמכס ועוד 50 שקל אם הם היו צריכים לפתוח את החבילה.

פורסם

העמלות של UPS באמת מטורפות,הייתי צריך לבקש מהם טופס הצהרה למכס וויתרתי על זה ככשמעתי על המחיר.

מזל שאותו משלוח לא היה על חשבוני, אחרת הייתי מוותר על המשלוח.

אבל ההיתרון שלהם הוא שהשרות בד"כ טוב.

פורסם

דרך אגב, UPS בארץ זה זיכיון בבעלות o.p.s.e.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים