פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים זוכרים תתוכניות "הכוח" הייתי אצל תמי גולדשטיין שזכתה מקום שני,פרטים בפנים...בכל מקרה הייתי אצלה כולי מלא ציפיה שתדע את עברי ואולי את עתידי ומי אני ומה אניבכל מקרה היא לא הסכימה להגיד דבר אחד עליוכמה דברים בודדים שהיא אמרה היו ממש לא קשורים למציאותאמרתי לה "אז איך בתוכנית הכוח ידעת הכל על בן אדם אפילו ע"י מבט של תמונה בלבדאז היא התחילה להלחץ ולצאת עלי שאני בא כדי לשחק משחקיםוהייתי ממש רציני איתה לא באתי לשום מטרה משחקהיא אומרת לי "אני יכולה רק לטפל בך וזה יקח 3 שנים טיפול של היילינג (פגישה 500 שקל)אבל להגיד לך משהו על עצמץ אני לא יגיד לך כי אתה כבר מכיר אותך"בכל מקרה שמעתי על עוד אנשים שהיו אצלה וממש ממש התאכזבו גם אצל תמי יערי שזכתה מקום שנישהן אומרות דברים שבכלל לא קימיים וכו'אנשים תזהרו מהם!!!אני היחידי בין החברים שלי שחשבתי שהתכונית לא מבוימת והכל אמיתיהיום הכל התברר ליתזהרו!!! ותעבירו את זה למי ששואל עליהןחבל על הכסף ובמיוחד על האכזבה
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים ועוד בחדשות, 2+2 = 4 היטלר היה איש רע מאוד והכבשים עושות "מההההההה" :lol: :lol: :lol:
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר ועוד בחדשות, 2+2 = 4היטלר היה איש רע מאוד והכבשים עושות "מההההההה"ועוד בחדשות,אמא שלך מתה
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים ועוד בחדשות' date='אמא שלך מתה [/quote'] כנראה שתקבל השתק על איום לא משנה באיזו צורה
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים ועוד בחדשות,אמא שלך מתהיש לך אזהרה ראשונה על שפה לא נאותה ומיוט לשבוע כדי שתבין שבפורום הזה לא מדברים ככה. בשלישית תהיה בבעייה נוספת.כדאי שתקרא את חוקיו של הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229990.0
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים ועוד בחדשות, 2+2 = 4 היטלר היה איש רע מאוד והכבשים עושות "מההההההה" :lol:
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים המוח גם אתה רוצה להצטרף לאזהרה?עוד הודעה לא עניינית אחת והדיון הזה ינעל ומסיט הדיון יקבל אזהרה
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים מישהו יכול להסביר למי שלא מכיר כל כך מה זה תכנית "הכח" ומי זו תמי גולדשטיין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.