פורסם 2003 במרץ 322 שנים Detonator 43.00 ??? למה ??? למה כל שבוע יוצאים משהוא כמו שלושה Detonatorים לא רשמיים זה ממש מעצבן אותי, מה הבעיה שלהם בNvidia. מישהו ניסה כבר להתקין אותו, האם כדאי לי להתקין (GF4 440 MX)? כל דריבר לא רישמי שיצא עד היום עשה לי בעיות והייתי צריך למחוק אותו.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים אני התקנתי אותם אתמול, ולפי דעתי סוף סוף יצאו דרייברים די נורמלים, וגם אין בהם באגים. למשל עם הגירסאות הקודמות היו לי באגים מעצבנים ב-sof2 multiplayer {למשל, הקירות היו מופיעים לי בצבע סגול וכדומה...} אבל עכשיו כבר אין ואלה דרייברים די טובים לפי דעתי, מומלץ להתקין.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים כידוע, אלא גרסאת בטא של הדריברים. מה שמוזר זה שתמיד יוצא בטא, אבל אף פעם לא יוצא המלא
פורסם 2003 במרץ 322 שנים למה אני לא רואה את הדרייברים באתר הרשמי?הם לא רשמיים? גרסת בטא? מסוכן למחשב?
פורסם 2003 במרץ 322 שנים מחבר אני התקנתי אותם אתמול, ולפי דעתי סוף סוף יצאו דרייברים די נורמלים, וגם אין בהם באגים. למשל עם הגירסאות הקודמות היו לי באגים מעצבנים ב-sof2 multiplayer {למשל, הקירות היו מופיעים לי בצבע סגול וכדומה...} אבל עכשיו כבר אין ואלה דרייברים די טובים לפי דעתי, מומלץ להתקין.איזה כרטיס יש לך?
פורסם 2003 במרץ 322 שנים בכל הדרייברים, מ-42.01 ומעלה יש Missing Textures. במיוחד במשחק הראשון ב-3DMARK2003.אם תסתכלו, תראו שם, בקרב מטוסים, שעם 42.01 ומעלה אין כמעט אש וגם לא רואים שהתותחים של המטוסים יורים.זה גם גורם להעלאה בניקוד.
פורסם 2003 במרץ 422 שנים מחבר טוב עכשיו אני מוריד ומתקין את ה43.00 בעד כמה שעות אני יגיד לכם אם היו לי בעיות על החיים ועל המוות !!!
פורסם 2003 במרץ 422 שנים התקנתי אותם ולא יודע למה, יש רק בעיות. אני עושה רסטרט למחשב וכשהמחשב עולה מחדש הוא עולה עם 4 סיביות של צבע וברזולציה של 640X480 בלי שהגדרתי לו לעשות ככה. בקיצר מחקתי והתקנתי את הקודמים.
פורסם 2003 במרץ 422 שנים אני התקנתי אותם אתמול, ולפי דעתי סוף סוף יצאו דרייברים די נורמלים, וגם אין בהם באגים. למשל עם הגירסאות הקודמות היו לי באגים מעצבנים ב-sof2 multiplayer {למשל, הקירות היו מופיעים לי בצבע סגול וכדומה...} אבל עכשיו כבר אין ואלה דרייברים די טובים לפי דעתי, מומלץ להתקין.איזה כרטיס יש לך?GE FORCE 4 MX 440 8)
פורסם 2003 במרץ 522 שנים מחבר החלטתי לא להתקין, זה לא ישפר כלום וזה בטח סתם עוד דריבר שיצא כדי להעלות את הניקוד ב3dmark2003
פורסם 2003 במרץ 522 שנים איזה גירסא הכי אחרונה רשמית יש, זאת שבאתר שלהם?אם כן אז זו גירסא 41.09 והיא לא מזהה לי את הכרטיס שהוא TI4800SE אז מה יוצא שאני מחוייב להתשמש בגירסאות בטה למיניהם?
פורסם 2003 במרץ 622 שנים זו גירסא של LEADTEK מעובדת ואין להם ביצועים טובים כי כשהתחלתי להשתמש בכל הבטות אז שמתי לב לשיפור ענקי במשחקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.