עבור לתוכן

Detonator 43.00 ? למה?

Featured Replies

פורסם

Detonator 43.00 ??? :pissed: למה ??? למה כל שבוע יוצאים משהוא כמו שלושה Detonatorים לא רשמיים זה ממש מעצבן אותי, מה הבעיה שלהם בNvidia.

מישהו ניסה כבר להתקין אותו, האם כדאי לי להתקין (GF4 440 MX)?

כל דריבר לא רישמי שיצא עד היום עשה לי בעיות והייתי צריך למחוק אותו.

פורסם

אני התקנתי אותם אתמול, ולפי דעתי סוף סוף יצאו דרייברים די נורמלים, וגם אין בהם באגים. למשל עם הגירסאות הקודמות היו לי באגים מעצבנים ב-sof2 multiplayer {למשל, הקירות היו מופיעים לי בצבע סגול וכדומה...} אבל עכשיו כבר אין ואלה דרייברים די טובים לפי דעתי, מומלץ להתקין.

פורסם

כידוע, אלא גרסאת בטא של הדריברים.

מה שמוזר זה שתמיד יוצא בטא, אבל אף פעם לא יוצא המלא ;)

פורסם

למה אני לא רואה את הדרייברים באתר הרשמי?

הם לא רשמיים? גרסת בטא? מסוכן למחשב?

פורסם
  • מחבר

אני התקנתי אותם אתמול, ולפי דעתי סוף סוף יצאו דרייברים די נורמלים, וגם אין בהם באגים. למשל עם הגירסאות הקודמות היו לי באגים מעצבנים ב-sof2 multiplayer {למשל, הקירות היו מופיעים לי בצבע סגול וכדומה...} אבל עכשיו כבר אין ואלה דרייברים די טובים לפי דעתי, מומלץ להתקין.

איזה כרטיס יש לך?

פורסם

בכל הדרייברים, מ-42.01 ומעלה יש Missing Textures. במיוחד במשחק הראשון ב-3DMARK2003.

אם תסתכלו, תראו שם, בקרב מטוסים, שעם 42.01 ומעלה אין כמעט אש וגם לא רואים שהתותחים של המטוסים יורים.

זה גם גורם להעלאה בניקוד.

פורסם

הגענו לימים טובים אם אנשים מתלוננים שיוצאים יותר מידי דרייברים ;D

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו אני מוריד ומתקין את ה43.00 בעד כמה שעות אני יגיד לכם אם היו לי בעיות

על החיים ועל המוות !!!

:behead:

פורסם

התקנתי אותם ולא יודע למה, יש רק בעיות. אני עושה רסטרט למחשב וכשהמחשב עולה מחדש הוא עולה עם 4 סיביות של צבע וברזולציה של 640X480 בלי שהגדרתי לו לעשות ככה. בקיצר מחקתי והתקנתי את הקודמים.

פורסם

איזה כרטיס יש לך?

GE FORCE 4 MX 440 8)

פורסם

אני לא הייתי ממליץ להתקין בטא, כי זה לא יתן שיפור משמעותי ולה להסתכן?

פורסם
  • מחבר

החלטתי לא להתקין, זה לא ישפר כלום וזה בטח סתם עוד דריבר שיצא כדי להעלות את הניקוד ב3dmark2003

פורסם

איזה גירסא הכי אחרונה רשמית יש, זאת שבאתר שלהם?

אם כן אז זו גירסא 41.09 והיא לא מזהה לי את הכרטיס שהוא TI4800SE אז מה יוצא שאני מחוייב להתשמש בגירסאות בטה למיניהם?

פורסם

מה עם הדרייברים שקיבלת מהחברה?

פורסם

זו גירסא של LEADTEK מעובדת ואין להם ביצועים טובים כי כשהתחלתי להשתמש בכל הבטות אז שמתי לב לשיפור ענקי במשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים