עבור לתוכן

סחרחורות ממשחקי FPS

Featured Replies

פורסם

צחוק צחוק, אבל אני סובל מזה...

האם יש מישהו שכמוני סובל/סבל מבעיה כזו?

שיחקתי JEDI KNIGHT II ולאחרונה HALF LIFE 2 ולא מסוגל לשחק יותר מ10 דקות :(

אשמח לדעת אם למישהו היה את הבעיה הזאת, אחרת לא אוכל לשחק משחקים כמו BIOSHOCK, CRYSIS וכו' >:(

• תגובות 30
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמעתי על זה הרבה ויש לי 2 חברים כאלה...ויש איך לטפל בזה

רק שאלה אחת...אתה ניכנס לפאניקה?ואתה סובל מאיזה התקפי חרדה?

פורסם

צחוק צחוק, אבל אני סובל מזה...

האם יש מישהו שכמוני סובל/סבל מבעיה כזו?

שיחקתי JEDI KNIGHT II ולאחרונה HALF LIFE 2 ולא מסוגל לשחק יותר מ10 דקות :(

אשמח לדעת אם למישהו היה את הבעיה הזאת, אחרת לא אוכל לשחק משחקים כמו BIOSHOCK, CRYSIS וכו' >:(

אני לא יודע לגבי JK2 אבל אני יודע שבHL2 יש בעיה רצינית של סחרחורת/בחילה (כמו שנוסעים במכונית)

פורסם
  • מחבר

שמעתי על זה הרבה ויש לי 2 חברים כאלה...ויש איך לטפל בזה

רק שאלה אחת...אתה ניכנס לפאניקה?ואתה סובל מאיזה התקפי חרדה?

אשמח מאוד לשמוע איך מטפלים בזה.

לפני איזה עשר שנים שיחקתי במשחק בשם marathon (מישהו זוכר...?) ולא הייתה לי בעיה.

תודה לאל אני לא סובל מפאניקה, והתקפי חרדה יש לי רק בבוקר כשאני קם ומסתכל במראה... ;D

פורסם

חחח טוב יש הרבה סיבות בדוק באינטרנט,

ועצה שלי איך שעזרתי לחברים זה שנגיד בהאלף לייף זה ידוע אז ראינו סירטונים ביו טוב שנדע מה יהיה

ואז שמרגישים לא טוב עושים פאווז נחים רגע

וממשיכים. תמשיך ליבדוק כי יש המון סיבות

בהצלחה

פורסם

חחח,ואני תמיד חשבתי שהאזהרות הללו בחוברת הפעלה זה סתם בולשיט,נסה ללכת לרופא,ניראה מה יש לו להגיד על כזה דבר.

פורסם

לך לרופא.

לפי מיטב ידיעתי זה יכול להיות חס וחלילה קשור לאפילפסיה ולכן כדאי ללכת לרופא בשביל להיות בטוח שזה לא משהו רציני זה דבר ראשון.

פורסם

יש לי חבר שיש לו את הבעיה הזו.

זה קורה רק במשחקים מסוימים.

לפי מה שהבנתי זה קשור לזויות של המצלמה במשחק.

פורסם

קוראים לתופעה ורטיגו... זה לא בדיוק סחרחורת אלא אובדן התמצאות כיוונית

אם יש לך את זה במשחקי FPS מסויימים זה מעיד על מקרה חלש של ורטיגו או תופעה ניורולוגית כלשהי שאחת התופעות שלה היא ורטיגו...

קיבלתי נגד זה תרופה שנקראת אגיסרק 16... תתיעץ עם ניורולוג ותדרוש MRI מח ועמוד שדרה צווארי...

יכול להיות שזה כלום אבל עדיף להיות בטוח

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם,

באמת אני אשקול אולי אצל רופא.

במקרה הכי גרוע תמיד יש את לארה קרופט ;)

פורסם

ב-HL2 זה קרה להמון אנשים בהתחלה, ולי יש את זה עד היום. כנ"ל ב-dark messiah שהשתמש באותו מנוע. אני חושד שזה בגלל שאני כנראה בין הבודדים בעולם שמפעיל את המשחק על dx8 ובמצב הזה עדיין לא תיקנו את הבעיה. בכל מקרה, נסה לשחק עם ההגדרות של הanisotropic filtering. אני זוכר שזה עזר.

פורסם

try changing the refresh rate and locking the vsync.

פורסם

קורה לי רק שאני קם מהכיסא ואז יש לי סחרחורת מישיבה 4-7 שעות רצוף לפעמים כמו בבית ספר xD

פורסם

אני משחק בקאונטר סטרייק כבר שנתיים וזה לא קרה אבל לפני כמה ימים שיחקתי ב HALO 2 ואחרי 10 דקות כמעט הקאתי והייתה לי סחרחורת, לא חשבתי שיש את זה לעוד מישהו.

בנוסף התחיל להיות לי חם והזעתי, ככה אני מרגיש באוטובים חוץ מזה שחם.

פורסם

קורה לי רק שאני קם מהכיסא ואז יש לי סחרחורת מישיבה 4-7 שעות רצוף לפעמים כמו בבית ספר xD

זה כבר משהו אחר. זה נגרם עקב הפרשי לחץ הדם במעבר ממצב ישיבה/שכיבה לעמידה. תופעה הידועה גם כ"שחור בעיניים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים