פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים יש לי מטבע יפני מ1870 20 ין ואני רוצה לדעת מה הערך שלו כי שמעתי שהוא יקר מאודמישהו יכול לתת לי מידע על כמה הוא שווה וגם אתרים שאני יכול לפרסם אותו למכירה? רצוי אתרים מיפן וחולזה מאוד חשוב לי אז כל מידע יעזורתודה רבה
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אני לא יודע מה הערך שלו, תנסה לבדוק באיביי, יש שם לא מעט מטבעות (אומנם יש לי כמה מטבעות מ-1800 ועוד כמה משנים קצת מאוחרות יותר שלא הצלחתי למצוא שם, אבל יש שם מבחר לא קטן).Anatoli.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר זה של סבא שלי הוא אספן של דברים עתיקים וזה לא זיוףבאיביי הכל REPLICA
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אלו מטבעות זהב.אין לי מושג בכמה ה20 Yen נמכר, אבל ה2 Yen נמכר בסביבות ה$1,050 (במידה ומדובר באיכות גבוהה).אני מאמין שלפחות (באיכות הגרועה ביותר) מדובר ב$4,000~.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר תודה על התגובותסבא שלי אומר שזה משהו מאוד נדיר והסכום שהוא אמר לי הוא הרבה הרבה יותר גבוה ממה שאמרתםשלחתי מייל לכמה אנשים שאולי יתנו לי תשובה
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים תביא לי אותו אני אמכור אותו ואספר לך מה קניתי.. את הסכום שקיבלתי תחשב מהקבלות
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים יש לי גם איזה אחד אבל אין לי מושג מאיזה שנה הוא...אני רק יודע שמצוייר עליו את רומוס ורומולוס (האגדה עם הזאבה או דובה שאימצה 2 ילדים משו כזה)איפה באמת אפשר לברר כמה דברים כאלה שווים?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים תודה על התגובותסבא שלי אומר שזה משהו מאוד נדיר והסכום שהוא אמר לי הוא הרבה הרבה יותר גבוה ממה שאמרתםשלחתי מייל לכמה אנשים שאולי יתנו לי תשובה אז סבא שלך משקר לך.גם אם מדובר באיכות הטובה ביותר, הוא לא בהרבה יותר יקר.וזה שאתה שהוא "משהו מאוד נדיר", לא מעלה את הערך שלו.זה מטבע זהב שהוצג בתחילת שלטון מסוים, וכן הוא לא זול, אבל אתה קצת נסחף.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים יש לי גם איזה אחד אבל אין לי מושג מאיזה שנה הוא...אני רק יודע שמצוייר עליו את רומוס ורומולוס (האגדה עם הזאבה או דובה שאימצה 2 ילדים משו כזה)איפה באמת אפשר לברר כמה דברים כאלה שווים?זה הסיפור על לידתה של שושלת מלכי רומאוזאת היתה זאבה.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר אני כרגע בקשר עם חברת אספנות של מטבעות בניו יורקאני וסבא שלי נקיח צילומים של המטבע ונשלח להם אותובכל מקרה ראיתי אתמול אתר שבו מטבע זהה או דומה נמכר במכירה פומבית ב 46 אלף דולר וההצעה המינימלית הייתה 26 אלף דולר ועדיין זה אפילו לא מתקרב למה שסבא שלי אמר שזה שווהבכל מקרה לדעתכם אנחנו נצטרך ליסוע לניו יורק כדי לעשות איתם עסקה? איך זה הולך בדרך כלל דברים כאלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.