עבור לתוכן

זמן טוב למחשב חדש? (מבחינת תקופה)

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן כבר מעכשיו לרכוש מחשב חדש כרגע המחשב שלי סוחב מצוין המשחקים שאני משחק בהם רצים סבבה אין לי טענות אבל בקרוב אני רוצה כבר לרכוש מסך גדול יותר בנוסף כמובן מחשב חדש...

השאלה היא מבחינת תקופה כרגע זה לא חכם לקנות CORE2DOU עוד מעט יוצאים המרובעי ליבה? וגם ה DX10 כל הכרטיסים יקרים או שעדיין לא נכנסו חזק לשוק..

כדאי עכשיו לקנות? או שעדיף לחכות לזמן מסוים? (אני לא לחוץ לזה אני מוכן לחכות אם צריך)

מבחינת תקציב (כרגע לא קריטי אני לא מרכיב מפרט או משהו) אבל בסביבות ה 9K ככה.. +- מעדיף לצמצם ל 8.

פורסם

סתכל בנובמבר יוצאים ה9800 GTS/X. אני לפי דעתי הייתי מחכה כי גם לכרטיסים וגם לפנרין ותאמין לי מחשב עם ג'יפורס כזה ופנרין יחיזק לך הרבה זמן.

פורסם

שמע הפנירין לא משכנע בכלל ומציג כולה 7% שיפור מהטכונלגיה של היום.. לוחות X38 יתמכו בPCIE2 ולפי מה שהבנתי יהיו טובים בOC.. בנומבר אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים מסדרה 9 של גיפורס כמו כן חודש הבא יוצא הX2950PRO של AMD אבל לפי מה שהבנתי הוא לא כזה חזק כמו כן הכרטיסים החדשים יתמכו בSM4,DX10.1,PCIE2.. האמת זה תקציב אכזרי שהיום מכנסים בו מעבד מרובע ליבה עם GTX קירור הכול.. אם אתה יכול לחכות חכה..

פורסם

אם המחשב שיש לך כרגע מספיק לך אז בוודאי שאתה לא צריך לקנות מחשב ב8K כל מחשב שתקנה ב3000-4000 (לא כולל מסך) יתו ביצועים פי כמה ממה שיש לך (כנראה לא תרגישאת כל ההבדל כי לא תנצל את הכל), בוודאי מבחינת המעבד.

אצה יכול לקנות עכשיו Q6600 (או אפילו לחסוך עודקצת ולקנות דואל קור) עם כרטיס מסך בינוני +וזה יספיק לך להרבה זמן.

תמיד אפשר לחכות עוד אבל לפני דצמבר לא צפויים שינויים גדולים, וגם פנרין וגם פנום יהיו יותר יקרים בהתחלה ויקח זמן עד שיגיען למחיר משתלם

פורסם

אני מציע לך לחכות

ברבעון הראשון של 2008 יצאו המעבדים החדשים של AMD/INTEL לשוק

או שהם יציגו שיפור משמועתי וצריכת חשמל נמוכה או/ו שהם יגררו ירידת מחירים משמעותית

וחוץ מזה הכרטיסי מסך כיום יקרים בטירוף ולא בטוח שהם בכלל יסחבו תמשחקים הבאים לצאת

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות חברים, את האמת בדיוק מה שחשבתי...

כמו שאמרתם הכרטיסים שיוצאים עכשיו לשוק גם ככה לא בטוח יתמודדו כמו שצריך עם המשחקים שיצאו ב2008 דגש על ה DX10... בכל מקרה אני יחכה וניראה מה 2008 ברבעונים הראשונים תגרור איתה. ;)

פורסם

הועבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים