פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים שאלה דבילית, איך אני יודע עם הטלוויזיה שלי היא טלוויזית מולטיסטם או לא? [זה חשוב בשביל לקנות קונסולה ]
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים תרשום בגוגל את שם החברה והדגם ותגיע לטלויזיה שלך ובטח באיזשהו מקום רשום.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר תרשום בגוגל את שם החברה והדגם ותגיע לטלויזיה שלך ובטח באיזשהו מקום רשום. אין דרך קצת יותר אינטלגנטית? [סטייל לבדוק חיבורים או משהו, אנערף]
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר לבדוק מה כתוב על הטלוויזיה...לחבר מכשיר NTSC ולבדוק אם עובד..איפה זה אמור להיות כתוב?[לחבר.. מה? O_O]אין איזה חיבורים שמאייפנים את המולטיססטם הזה וככה אפשר לבדוק?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים לא, יש 2 שיטות שידור עיקריות בעולם, PAL ו-NTSC.באופן כללי, ב-PAL משתמשים באירופה וב-NTSC משתמשים בארה"ב.מולטיסיסטם אומר בעצם שלטלוויזיה (לצורך העניין) יש 2 מפענחים עבור 2 השיטות.2 השיטות כאמור משתמשות באותם החיבורים ככה שאי אפשר לקבוע לפי החיבורים איזה מפענח קיים.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים איפה זה אמור להיות כתוב?איפה שבא ליצרן לכתוב את זה, תחפש אולי מאחורה בדרך כלל יש איזה מדבקה שכתוב עליה כל מיני מידע... אולי מקדימה כתוב...[לחבר.. מה? O_O]מכשיר שהוא לא PAL לטלוויזיה...אין איזה חיבורים שמאייפנים את המולטיססטם הזה וככה אפשר לבדוק?אין
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי, תבדוק את הקונסולה שאתה רוצה לקנות, תבדוק איך היא מתחברת למסך ואח"כ תבדוק אם למסך יש את הכניסה הדרושה ויש לך תשובה, הכניסות לטלויזיה שלך הם:S-Video, VGA, Video In, Component, ואנטנה.ראיתי פה:http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=9613&CatCode=545
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר אמרו פה שלפי החיבורים אי אפשר לדעת S:לא מצאתי שום מידע בגוגל, אני יכול להניח שאין לי את זה.אפשר לקנות קונסולה גם בלי הדבר הזה? או שזה מגביל? :\
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים תראה, רוב המסכים מה-5 שנים האחרונות הם מולטיסיסטם, מה גם שזהו LCD ככה שזהו מסך מודרני ולכן ההימור שלי הוא שהוא מולטיסיסטם, יחד עם זאת, מדובר במוצר מדבקה (393 אתרים בגוגל וכולם מישראל :-\ ) ככה שאין כ"כ משמעות למפרט הטכני המוצהר של המוצר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.