פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים יש לי LG CD REWCCE-8527Bהמחשב לא מסוגל להטעין את הדרייבר טוען שהפייל מושחת או איננו קייםמה עושים??
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מה עושים??תעשה מה שרשום פה http://support.microsoft.com/kb/314060תוריד דרייבר מהאתר של החברה ותתקין אותו. אין דרייברים לכוננים אופטים ,בכל מערכת הפעלה יש דרייבר אוניברסלי שעובד אם כולם
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים תעשה מה שרשום פה http://support.microsoft.com/kb/314060 אין דרייברים לכוננים אופטים ,בכל מערכת הפעלה יש דרייבר אוניברסלי שעובד אם כולם וואלה? זכור לי דווקא שעבד פעם לעשות את זה...
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר תודה שהגבתםאז כך ניסיתי להוריד את הדרייבר מאתר החברה-לא עובדניסיתי עם הקישור שלמערכת ההפעלה -המחשב מסרב לתת לי לשנותבקיצור אני תקועעעעעעעעעעעעעעעע
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר מזהה divicemanager אבל אם דגל צהוב שאומר שהוא מזהה את הכונן אבל אין לו דרייבר והוא לא מקבל-מזהה את הדרייברמה עושים? יכול להיות שבטעות מחקתי איזה תיק קריטי במערכת הפעלה ?XP PRO אגב
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אתה לא צריך שום דרייבר, כמו שאמרו קודם זה דרייבר אוניברסלי שבא עם המערכת הפעלה.מה כתוב לך ב device status (כפתור ימני מאפיינים על ההתקן עם הסימן הצהוב).
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר לא כתוב כלום רק הסימן הצהובמה שכן בפרופיטיס של הכונן כתוב-Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים CDRW אחר הוא מזהה?או שלא ניסית?איך ניסית להתקין את הדרייבר מאתר יצרן, ומה זה כתב לך?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר ניסיתי מאתר יצרן קיבלתי את אותה הודעהפה למעלה מישהו שלח לי לינק שאמור לתקן את הבעיה במערכת ההפעלה ( OMNIUS שמו) וגם את זה המחשב לא נותן לי לעשות
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מישהו יודע אוליי על בעיה דומה...החלפתי דיסק קשיח והמחשב לא מדליק את הכונן DVD ולא מעלה את המסך ההתחלתי לשם עשיית פירמוט..(המפרט בצד) אשמח מאוד לעזרה
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים nik55, תשים את הכונן כבוט ראשון בביוס, תכניס לו דיסק של וינדוס ותראה אם ההתקנה עולה (לפני הוינדוס המותקן), ככה תפסול את בעיית התוכנה\וינדוס.אם זה לא עובד גם שם ועושה בעיות עוד בבוט, אז תתחיל לראות באמת מה בעיית החומרה פה, אולי זה סתם ג'ימפור לא נכון, תאפס על הדרך את הביוס ע"י הוצאת סוללה, אולי זה בקר בעייתי על הלוח (תנסה להחליף כבל ותחבר אותו ביציאה השניה שיש בלוח), תראה אם הכונן עובד במחשב אחר, אם כונן אחר עובד במחשב הזה וכולי...שיהיה לך בהצלחה.m.l, תפתח תארד, יהיה בלאגן לענות ל2 נושאים ביחד.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים ניסיתי עם הקישור שלמערכת ההפעלה -המחשב מסרב לתת לי לשנותלשם משתמש שלך בוינדוס יש זכויות מלאות (אדמין) ? אם לא אז כנראה זאת הסיבה.תאמין לי שמה שרשום לך בעמוד הזה יסדר את זה 100%
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.