פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים i wanted to order 8000 nis computer from menahem the owner of the storei ask him if the q6600 1520 nis is stepping g0he said that someone from intel he know told him that they arent in the market yet in israeland all the ones that says he bought an g0 is laying.i wanted to order from him 1066 ocz 2 gb reaper edition with the heatpipe heatsinkhe said that the importer of ocz send him the stock only once a cople of weeksso hw wanted to sell me overpriced corsair xms 2 and said that this is the best memory for oc and it isn't true at allmost of the things waren't at stocki canceled the order and bought somthing better in other familiar storeso be carful!
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים 1.אחחחח איזו אוטופיהבאף חנות מחשבים אין ב-100% מהזמן 100% מהמוצרים במלאי2. אם אתה מתכוון להמשיך לכתוב באנגלית, USE A HUMAN SPELL CHECKER.
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים לא ממש קראתי הכל, אבל IQPC ?יש להם אחלה מוכרים,אמינים, זוליםמוזר מאודתחום המחשבים בארץ הפך להיות כמו מוסכי רכב. בנאדם נכנס עם מצבר מרוקן, מחליפים לו אלטרנטור, מצבר, פלאגים פלטינות...לצערי אין דבר כזה חנות אמינה, כל חנות יש אנטרסים לדחוף את מה שמתאים להם, ואם אתה לא מבין כלום במחשבים המוכרים ירוקנו לך את הכיסים בשטויות.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים ראשית אתה מקבל נכשל באנגלית. שמישהוא ירה בו!שנית ה REAPER נשמע כמו משהו שלא מקבלים עליו הזמנה כל חודש ולכן זה לא משתלם להחזיק במלאי. בקשר ל SG0 בהחלט יכול להיות,- הוא הציע לך מה שיש לו -לא רוצה? תחכה! ותמיד יכול להיות שהיבואן שלו מאחר.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אני לא מכיר את המקרה הספציפי הזה אבל אני יוכל לענות על סוגיית ה G0את ה G0 לא ניתן להשיג כיום בארץ דרך הערוצים הרשמיים של INTELוגם דרך הערוצים הלא רשמיים ניתן להשיג את המעבד הנ"ל רק בגרסאת TRAY ולא BOXובגלל זה טענו לפני פותח הדיון שאין את המעבד בארץ (מבחינת הערוצים הרשמיים בכל אופן) כי אנו עובדים רק דרכם.אך כעת כתוצאה מהביקוש הרב לסטפינג הנוכחי ועל כך שאין מענה לכך מצד הערוצים הרשמיים אנו נתחיל למכור את המעבד גם דרך הערוצים הלא רשמיים (כמובן שזה יצויין, והאחריות תשאר 3 שנים כמו על שאר המעבדים).
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מישל, הרשה לי להעמיד אותך על טעותך- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8791 לא TRAY כמו שאתה רואה, אכן G0, ומן הסתם, כל חנות שמכבדת את עצמה לא תתעסק בדרכים שונות ומשונות. -הייתי נותן גם לינק לסקאי, אבל הלינק בחנות שלהם מוביל לנעה tintin- תלמד אנגלית לפני שאתה משתמש בה
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מישל, הרשה לי להעמיד אותך על טעותך- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8791 לא TRAY כמו שאתה רואה, אכן G0, ומן הסתם, כל חנות שמכבדת את עצמה לא תתעסק בדרכים שונות ומשונות. -הייתי נותן גם לינק לסקאי, אבל הלינק בחנות שלהם מוביל לנעה tintin- תלמד אנגלית לפני שאתה משתמש בה שוב כמו שאמרתי קודם...בערוצים הרשמיים כלומר היבואנים הרשמיים של אינטל בארץ אין להם את המעבד הנל.. כלומר חנויות שמוכרות את הסטפינג בתצורת BOX לא מקבלת את המעבדים מיבוא רשמי...מה שכן ביבוא אישי זה אפשרי ...IQPC לא מתעסקת ביבוא אישי לכן כל עוד אין ליבואנים הרשמיים של אינטל את המעבד אז גם לנו לא יהיה בתצורת BOX יום נעים
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מישל, הרשה לי להעמיד אותך על טעותך- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8791 לא TRAY כמו שאתה רואה, אכן G0, ומן הסתם, כל חנות שמכבדת את עצמה לא תתעסק בדרכים שונות ומשונות. -הייתי נותן גם לינק לסקאי, אבל הלינק בחנות שלהם מוביל לנעה tintin- תלמד אנגלית לפני שאתה משתמש בה נועה מוכרת את ה-G0 ב-200 ש"ח יותר מגירסת ה-B3, למה שמישהו ייתן יד לדבר הזה? ב-IQPC ה-G0 ללא הקירור של אינטל עולה רק 8 שקלים יותר מגירסת ה-B3, וגם זה כי ה-B3 במבצע. עדיף לקנות ב-IQPC. כרגיל.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים התייחסתי לנושא ספציפי, לא אמרתי איפה יותר כדאי לקנות.למעשה, איפה יותר כדאי זה גם לא רלוונטי כרגע.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים זה מאוד רלוונטי - אם כבר אנשים מתלבטים במקומות לרכישת המעבד הנ"ל, חשוב שיהיו מודעים לדברים האלה.יום נעים.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים המעבד G0 נמצא במלאי פיזית אצל מספר חנויותחלק מקבלים אותו בBOX וחלק בTRAY = OEM שזה אותו מעבד ללא גוף קירוראת ה STEPPING אפשר לראות בקלות על המעבד פיזית או שמחברים אותו למחשב ואז ב CPU-Z רשום ה STEPPING או B3 או G0לא ממש הבנתי מהדיון פה מה המהומהלפי מה שאני יודע בנעה \ SKYPC \ TMS יש את המעבד זמיןרק שבTMS מוכרים אותו ב200+ שח פחות ללא הקירור.שכל רוכש פוטנציאלי יחליט מה הוא רוצה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.