עבור לתוכן

ממשלת ישראל בונה בונקר נגד הטיל הגרעיני בשביל עצמה?!

Featured Replies

פורסם

אז מצאתם לכם בסוף חדר? :-*

• תגובות 116
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא בדיוק מעבר דירה... סימתי את התואר ואני חוזר אל ההורים (גרתי במעונות) לכמה חודשים עד החזרה לשרות (עתודאי..)

אני חושב על להתקין אינטרנט אצל ההורים, אבל יש לי סידורים מפה ועד הודעה חדשה (תרתי משמע :smile1:)- אולי אחרי החגים...

פורסם

מזל טוב, בהצלחה. אבל אפשר לקבל עכשיו כבלים, טלפון ואינטרנט ביחד במחיר אחר, לא? או שזה רק ב-Telekom?

פורסם

תודה :)

מה זה telekom?

פורסם

אז מצאתם לכם בסוף חדר? :-*

I'm not that kind o' guy :smile1:

אני צריך להכיר מישהו קצת יותר טוב לפני שאני הולך להתווכח איתו בחדר סגור! :cool2:

לא בדיוק מעבר דירה... סימתי את התואר ואני חוזר אל ההורים (גרתי במעונות) לכמה חודשים עד החזרה לשרות (עתודאי..)

אני חושב על להתקין אינטרנט אצל ההורים, אבל יש לי סידורים מפה ועד הודעה חדשה (תרתי משמע :smile1:)- אולי אחרי החגים...

מזל טוב על התואר, במה הוא?

עתודאי הא? פששש, זה באמת מסדר את החיים כמו שצריך? מבחינת ציונים יש מצב שאני אתקבל לעתודאות, השאלה היא האם זה באמת כדאי...

תהנה עם ההורים, תן לאמא קצת נחת שאתה בבית :xyxthumbs:

פורסם

^^ מה שהוא אמר. הם לא נאבקים למנוע התקפה, הם מתכוננים אליה כמו ג'וקים שבורחים מהנעל, כאילו כבר יודעים שהיא תהיה. חשוד מאד. חשוד מאד.

שוב, אני אומרת שאני לא חושבת שכל הארץ תיחרב, אבל לא יחסר פה נפגעים. פשוט אני נורא רוצה שהחכ"ים ימותו. :P

אני יכולה לחשוב על כמה נפשות אחרות שהייתי מעדיפה לראות בחיים אחרי אסון כזה, על כמה וכמה אחרי שהממשלה הזאת תיכשל להנהיג את המדינה ותוביל אותה למצב כזה. כמעט כל מתקפה כזו יכולה להמנע עם, נגיד, טיל אדמה-אויר שיוריד טיל עם ראש נפץ גרעיני עוד לפני שהוא מתקרב לישראל בכלל (אם כי רוח יכולה להביא לפה נשורת, יהיו פחות נפגעים). זאת רק דוגמא. אבל אני מבינה שהממשלה מעדיפה ליצור לעצמה קאנטרי קלאב תת-קרקעי במקום להתחמש, לחזק את המודיעין ולרכוש מערכות טילים נגד טילים הכי משוכללות שיש (ואל תספרו לי על הפאטריוט...).

ומה האפסים האלו כבר יוכלו לעשות מהבונקר? לבכות לכל העולם כולו ולבקש עוד כסף?

אז את אומרת לתת להם למות ולהרוס את הסיכוי שהיחיד אם ישנו שלנו להתאוששות אחרי משבר כזה? כי אם את חושבת שמן האפר של חברי הכנסת יקום מנהיג מושלם ויביא את המדינה לגאולה את משלה את עצמך..

בלי הנהגה מיידית בעת משבר אנחנו אבודים בטוח. גם אם את חושבת שאין סיכוי למשהו עם חברי הכנסת/ממשלה הזאת, אז בטח ובטח שאין כשהם כולם מתים.

פורסם

בוקר טוב ובחזרה לנושא... ומזל טוב. גם אני סיימתי תואר.

כן, אני מאמין שבשעות חירום, אם תשרוד הצמרת - היא תנסה ככל שביכולתה להנהיג את המדינה. כי פשוט כבר לא יהיה כסף בשביל להיות מושחתים, יתפנה להם זמן.

פורסם

I'm not that kind o' guy :smile1:

מזל טוב על התואר, במה הוא?

עתודאי הא? פששש, זה באמת מסדר את החיים כמו שצריך? מבחינת ציונים יש מצב שאני אתקבל לעתודאות, השאלה היא האם זה באמת כדאי...

תהנה עם ההורים, תן לאמא קצת נחת שאתה בבית :xyxthumbs:

לא כדאי לך, הלכתי לכנס של העתודה, דיברתי עם כמה עתודאים והם סיכמו את זה ככה

עתודה זה בשביל מי שחושב שיעשה שרות קל, וידפוק תצבא, ובסוף עושה שרות ארוך ומתיש של 6-7 שנים, יוצא בכיל 26+ מהצבא, והצבא מזיין לו תצורה בסדיר ובקבע.

חפש בגוגל יותם העתודאי.

פורסם

בולשיט.

נתראה (כנראה) אחרי החגים :hi:

פורסם

בולשיט.

פורסם

אז את אומרת לתת להם למות ולהרוס את הסיכוי שהיחיד אם ישנו שלנו להתאוששות אחרי משבר כזה? כי אם את חושבת שמן האפר של חברי הכנסת יקום מנהיג מושלם ויביא את המדינה לגאולה את משלה את עצמך..

בלי הנהגה מיידית בעת משבר אנחנו אבודים בטוח. גם אם את חושבת שאין סיכוי למשהו עם חברי הכנסת/ממשלה הזאת, אז בטח ובטח שאין כשהם כולם מתים.

כן... ההנהגה הזאת תוציא אותנו ממשבר. הצחקתם אותי. יסעו כולם בחו"ל לעורר רחמים ולבקש כסף, כביכול לשיקום, אבל בפועל יטחבו לכיסים.

פורסם

כן... ההנהגה הזאת תוציא אותנו ממשבר. הצחקתם אותי. יסעו כולם בחו"ל לעורר רחמים ולבקש כסף, כביכול לשיקום, אבל בפועל יטחבו לכיסים.

דריה, נו באמת, את מספיק אינטלגנטית כדי לדעת שזה לא מה שיקרה.

או שאולי אני תמים........? ::)

לא... לא ניראה לי.... :nono:

בכל מקרה, אני בטוח שיהיו אנשים מההנהגה שכן ינהיגו ולא יתחמקו מהאחריות. מצד שני, בטוח שיהיו כאלה שפתאום מקום הימצאותם לא יהיה באיזור המזרח התיכון.....

אתם קצת נסחפתם אם המצב הרוח האפוקאליפטי הזה. רק מראה פעם נוספת עד כמה מצב הרוח הלאומי במצב גרוע....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים