עבור לתוכן

ממשלת ישראל בונה בונקר נגד הטיל הגרעיני בשביל עצמה?!

Featured Replies

פורסם

על הDUCK AND COVER אם אני לא טועה צחקו בסדרה "יריחו".

בכל מקרה, אתם לא מצפים באמת שיבנו בונקר אטומי לכל אזרח... או שתיהיה הבהלה של שנות ה50 בארה"ב שכל אחד בנה לעצמו בונקר אטומי מתחת לבית...

• תגובות 116
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הרסו את התקווה היחידה שלי.

ציטוט של אחד הפוליטיקאים:"מכן אנו אמורים לנהל את המדינה כשהיא תבער"-חבורת טפילים,אני רואה איך אתם מנהלים אותה עכשיו.אני מעדיף למות מהפצצה מאשר לשים את עצמי בידיים שלכם.

צודק, בשורה התחתונה הם על בטוח יישרדו את הטיל הגרעיני וגם זה סתם בזבוז כסף כל הדבר הזה... זה פשוט צביעות, ועוד מה יש לנהל מתחת לבונקר הזה?!

אם אני גם אתה מת, זה הקטע.

אתה איתי בתוך הסירה ולא דואג לעצמך, אם אתה דואג לעצמך תדאג לכולם.

פורסם

^^אינך מעדיף להפוך את הקערה על פיה ולשנות את פני המצב במקום?

מעולם לא שמתי את ארה"ב כמדינה שדואגת לאזרחיה - כי אם היתה דואגת לא היתה עושה את השטות הזאת של "Duck and Cover" (חפש ביו טיוב), מלמדת אזרחים להתכופף ולהכנס מתחת לשולחן כדי להתגונן בפני התקפה גרעינית ועל כך אנו לא צריכים לקחת דוגמא מהם. הם לא בונים את הבונקר הזה בשביל להוות חמ"ל במצב חירום אלא בשביל להציל את התחת שלהם ולברוח למדינה נייטרלית אחר כך.

וכן, תפסיק לרדת לפסים אישיים ולך לצפות בפורנו במקום.

אז מהי כן מדינה אשר דואגת לאזרחיה ודאגה לפיתרון "אנטי-גרעיני" עבורם?

ובבקשה דריה, די.

את אומרת לו להפסיק לרדת לפסים אישיים ואז יורדת עליו? נו באמת, קצת בגרות לא תהרוג אותך.

פורסם

ולך לצפות בפורנו במקום.

אני לא רואה משהו רע בזה... :nixweiss:

ובלי קשר...

השטויות האלה לגבי ארה"ב לא נכון בגרוש

זה סתם ציטוט שלא קשור לכלום מה שאמרת

פורסם

אז מהי כן מדינה אשר דואגת לאזרחיה ודאגה לפיתרון "אנטי-גרעיני" עבורם?

זה לאו דווקא לדאוג לפתרון גרעיני לכולם (אם כי לבנות מקלטים ציבוריים גדולים יכל להיות לא רע), אלא יותר הסנטימנט הזה שאנשים בעמדת כוח פוליטית ינצלו עמדה זאת כדי להציל את התחת שלהם בזמן שהשאר יכולים למות. אם כבר אז שינהגו בכבוד ויפלו יחד עם כולם. על מה בדיוק מגיע להם הפרס הזה? אני חושבת שהדבר הנכון יהיה לדאוג לנתיב מילוט כלשהו לפחות למען ילדים קטנים. איזה שדא תעופה או כלי שיט לפינוי בזמן חירום.

פורסם

פורנו>הכל :smile1:

פורסם

מטרת מקלט גרעיני לאפשר לראשי המדינה להשיב אש אחרי נפילת הפצצות. זאת אומרת אם איראן תשגר פצצה על ישראל, ראש הממשלה ילחץ בבונקר על כפתור וטהרן תחטוף את המלאי הגרעיני של מדינת ישראל.

מה...................................

ואם יפצציו אותנו ,וזה לא יהרוס את דימונה ויגרום לתחמושת שלנו להתפוצץ בארץ,אז הרי יושבים שם אנשים שמבינים במלחמות פי 100 מרוב השרים הם יכולים לעשות את זה

ואם יפצציו אותנו ,וזה יהרוס את דימונה ויגרום לתחמושת שלנו להתפוצץ בארץ,אז אין לנו איך להחזיר להם

פורסם

מה...................................

ואם יפצציו אותנו ,וזה לא יהרוס את דימונה ויגרום לתחמושת שלנו להתפוצץ בארץ,אז הרי יושבים שם אנשים שמבינים במלחמות פי 100 מרוב השרים הם יכולים לעשות את זה

ואם יפצציו אותנו ,וזה יהרוס את דימונה ויגרום לתחמושת שלנו להתפוצץ בארץ,אז אין לנו איך להחזיר להם

לא כל התחמושת של ישראל (אם בכלל) נמצאת בדימונה...

פורסם

ולמען בטחון שדה, גם אם מישהו יודע - לא לפרסם כאן או בשום מקום אחר, מן הסתם.

פורסם

אממממממממ היה על זה בערוץ 2 ופרופסר ומרצה לפיזיקה בטכניון דיברו על זה אממממממממ

פורסם

אממממממממ היה על זה בערוץ 2 ופרופסר ומרצה לפיזיקה בטכניון דיברו על זה אממממממממ

עזוב אותך ערוץ 2/פרופסורים ודברים כאלה

יש כזה דבר היגיון פשוט

פורסם

שכנראה אין להם אם הם מדברים על דברים מסווגים בטלויזיה אזרחית.

אפרופו בניית מקלטים - בקריית שמונה 150 עדיין לא שופצו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442921,00.html

פורסם

תעשו לי טובה

הרמות של "בו נחפש את הממשלה" "איפה המושחתים מכים" וכו'...

כבר מגוכחות.

רק תסתכלו על רמות ההגנה שיש לנשיא ארה"ב, לראשי ממשלות אחרים בעולם ובמדינות אחרות (לכאורה נאורות יותר) בהשקעות של מאות מליארדים.... על אחת כמה וכמה במדינה שמאויימת בוקר וערב בתקיפה גרעינית.

ואם תן גז ודריה וכולם יסלחו לי, אני כן חושב שצריך להגן קודם כל על הצמרת המדינית ולא על האזרחים הפשוטים. אם אזרחים מתים זה לא משנה לטווח הארוך של המערכה. במקרה של התקפה גרעינית, אם תשובש התקשורת של ראש הממשלה / הוא ייפגע / גורם אחר בצמרת הפוליטית או הצבאית יכולת התגובה של ישראל *תאופס* לחלוטין! לא נוכל לדאוג לעצמנו בכלל, מה שיוביל לעוד הרג. השקעה במקלטים אטומיים מסובסדים לכל התושבים היא התאבדות פיננסית.

בקיצור אני אומר שנפסיק למתוח ביקורת על הממשלה והחכים בכל הזדמנות. קל מאוד לעורר מהומות ולהיות נגד, ישר לריב, במקום לנסות להבין שיש שיקולים רציונליים מאחורי הכל.

פורסם

זה נכון, במקרה של מלחמה, אזרחים הם בד"כ פיונים (אם כי פיונים חשובים) במערכה. במלחמה כמו במלחמה הראש תמיד היה חשוב.

פורסם

תעשו לי טובה

הרמות של "בו נחפש את הממשלה" "איפה המושחתים מכים" וכו'...

כבר מגוכחות.

רק תסתכלו על רמות ההגנה שיש לנשיא ארה"ב, לראשי ממשלות אחרים בעולם ובמדינות אחרות (לכאורה נאורות יותר) בהשקעות של מאות מליארדים.... על אחת כמה וכמה במדינה שמאויימת בוקר וערב בתקיפה גרעינית.

אתה טועה טועה ...

כל כך טועה.

אין רעיון אחד נכון בכל מה שכתבת ..רק שטיות.

עם כל הכבוד ואין כבוד כבר לשלטון המושחת בארץ.

מה אתה משווה מדינה שהיא מעצמה ויושבת על 1/3 יבשת למדינה בגודל עיר ממוצעת .

ידוע שישראל היא מדינה של פצצת אטום אחת ..אתה מבין את המושג ?

אז למה צריך מקלט גרעיני ?

מה ישאר פה בדיוק ?

למה לשפוך כל כך הרבה כסף ..סתם ?

בנוסף ..לישראל אין יכול מכה שניה .... לארה"ב יש.

חוץ מזה לישראל היה מקלט גרעיני איכן שמוזאון רבין היום.

הוא לא היה בשימוש ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים