עבור לתוכן

נוער עובד - להדריך או לא? :ם

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני עולה לכיתה י' ואני אלמד במגמת טכ"מ (לפי מה שהבנתי הרבה שעות).

אני בנוער העובד והלומד מכיתה ד' ותמיד חשבתי שאני לא ארצה להדריך אף פעם. עכשיו אנחנו קרובים לתחילת שנת הלימודים ושנת הפעילות.

אני הייתי בטוח שלפחות איזה 50% מהחברים שלי לא ידריכו, ונוכחתי לגלות שאולי מתוך איזה 30 חברים שבנוער העובד, רק 5 לא מדריכים.

אני בבלבלות, ואני לא יודע אם להדריך או לא.

מצד אחד - זה חוויה, ואני בטוח שבסופו של דבר אני אהנה. אבל מצד שני, זה ילדים בכיתה ד', ואני ממש גרוע בכל העניין הזה של ההדרכה\חינוך. מה גם שאני לא בטוח שאני ארצה "לבזבז" את כל הזמן החופשי שלי על זה.

מה אתם אומרים?

פורסם

יש לי חברים בזה

שנה אחת - בסדר הדריכו, קצת עומס ילדים מציקים, עשו את זה רק בשביל ההדרכה , הטיולים של ההדרכה

לא בשביל להדריך ילדים קטנים (מד"מים משהו כזה)

השנה הזאת - השנה השנה 80% פורשים אין להם כוח לזה

פורסם
  • מחבר

יש לי חברים בזה

שנה אחת - בסדר הדריכו, קצת עומס ילדים מציקים, עשו את זה רק בשביל ההדרכה , הטיולים של ההדרכה

לא בשביל להדריך ילדים קטנים (מד"מים משהו כזה)

השנה הזאת - השנה השנה 80% פורשים אין להם כוח לזה

אנ ידי בטוח ששנה הבאה אני גם לא ידריך אבל אני רוצה לדעת מה לעשות בקשר לשנה O:

פורסם

אני גם בנוער העובד, ואני לא הייתי רוצה ליהיות מדריך (עולה ל ט'), סתם חרא...

עוד עם כיתה ד' ? יודע מה ? אולי אולי אם אני אבחר מגמות פשוטות יחסית (מה שלא ייקרה) אני אדריך

וגם אז רק ז' או ח'...

פורסם
  • מחבר

אני גם בנוער העובד, ואני לא הייתי רוצה ליהיות מדריך (עולה ל ט'), סתם חרא...

עוד עם כיתה ד' ? יודע מה ? אולי אולי אם אני אבחר מגמות פשוטות יחסית (מה שלא ייקרה) אני אדריך

וגם אז רק ז' או ח'...

הדעה הזאת עוד תשתנה. אני גם הייתי באותה דעה בדיוק אבל היא השתנתה.

מחר אני אפגש עם המש"צים ואני אחליט כבר :)

פורסם

לא יודע בקשר לנוער העובד, אני אגיד לך זאת מניסיוני בבני המושבים:

השנה הייתי פעיל, משמע הדרכתי רק בטיולים/פעולות מיוחדות עם כל השכבות, ונהניתי מזה מאוד. אני ממשיך בצוות הדרכה השנה ומקווה להדריך (השיבוצים עוד כמה שבועות, אחלו לי בהצלחה :smile1:)

בכל מקרה, מצוות הדרכה של 12 חברה נשארנו 5 אם אני לא טועה. כך שבאמת הרבה פורשים. אני מציע לך להתחיל להדריך. מקסימום, אתה גם יכול לפרוש באמצע (למרות שזה מאוד לא מומלץ, אבל אני מכיר מישהו שעשה את זה)

פורסם

ה"הרבה שעות" של טכ"מ זה סתם בולשיט, השנה אני עולה ליב', וסה"כ זה להיות "טיפה" יותר אחריי כולם, אז עוד שעה-שעתיים, זה לא מה שאמור לגרום לך לתהיות בקשר להאם ללכת או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים