עבור לתוכן

מה ההבדל בין כרטיס HDTV ובין TV Tuner רגיל

Featured Replies

פורסם

טוב הכותרת אומרת הכל

לאחרונה יוצאים כרטיסים שנקראים HDTV אשר אמורים לעזור למחשב להציג שידור דיגיטלי וכמובן HD

אבל למרות הכל כאשר אני מחפש מידע נוסף אני רואה הרבה פעמים אפשרות לחיבור טלויזיה כלומר

חיבור של HOT / YES לתוך הכרטיס ולראות שידור דיגיטלי { הרי HOT משדרת חלק דיגיטלי וחלק אנלוגי }

האם משהוא מוכן לעשות קצת סדר בבלגאן

תודה מראש

פורסם

אם כוונתך ב כרטיסי HDTV היא כרטיסי מסך שתומכים בתקן HDTV אז זה אומר בסה"כ שהם יכולים להציג את הרזולוציות שבתקן הנ"ל. זהו.

ישנם כרטיסי מסך מסדרה 8XXX של NVIDIA שמובנה בהם גם מפענח וידאו ל HD שבעזרת קודקים/תוכנה מסויימת של NVIDIA (ורק כאשר אתה עובד תחת ווינדוס ויסטה) הוא מוריד את הצורך בעיבוד המידע מה CPU ומעביר את העיבוד אליו ובכך חוסך עומס מהמעבד וגם נותן לרוב תוצאה טובה יותר..

ויש עוד משהו שאולי אליו התכוונת והוא HDCP והוא אומר יכולת לפענח סרטים/תכנים מוגנים בשידור HD..

*נ.ב יכול להיות גם שכל מה שכתבתי לא קשור בכלל למה ששאלת כי ניסוח השאלה שלך לא ממש ברור. אבל לפחות ניסיתי. אולי זה יעזור מעט..

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה לפחות על העזרה

אני אנסה לנסח את השאלה בצורה ברורה יותר

ישנם שני סוגי של כרטיס טלויזיה / HDTV שיצאו שאני מעוניין לדעת מה ההבדל בינהם

ואני אתן דוגמא

למשל הכרטיס WinFast HDTV Cinema אשר מיועד לHDTV

http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=359

האם סוגי הכרטיסים האלו יכולים בנוסף ליכולת הפיענוח שלו ל HD האם הוא יכול להתחבר לכבל של כבלים { HOT/ YES }

ולשדר את הערוצים כמו כרטיס טלויזיה רגיל רק עם יכולת תצוגה יותר גבוהות

לעומתו כרטיס הטלויזיה הרגיל

WinFast DVR3100 H

http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=368

אשר מיועד לשידורי טלויזיה ורדיו אשר בעל אותם כניסות כמו הכרטיס הנ"ל

השאלה לא מיועדת לשני הכרטיסים האלו באופן ספציפי

אני לא מעוניין ברכישת הכרטיסים האלו במיוחד

אלא לנסות להבין את ההבדל בין שני הסוגים השונים של כרטיסי הטלויזיה { אם אפשר להגדיר את HDTV ככרטיס טלויזיה בכלל }

האם משהוא יכול לתת לי דוגמא לשימוש של כרטיסי ה HDTV

ושוב תודה מראש על העזרה

פורסם

מקריאת הנתונים בלינקים שנתת אני מבין ששניהם תומכים בקליטת שידור HDTV ..

למה זה טוב בארץ ? - כרגע לשום דבר.

אין לנו בארץ וגם לא יהיה בזמן הקרוב שידורי HD. אז אני לא רואה שום סיבה לקנות כרטיס HD כשיש בארץ שידורים רגילים..

הכרטיס לא יציג תמונה טובה יותר בשידורים רגילים מהסיבה הברורה שהוא לא יכול ליצור "יש מאין"..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים