עבור לתוכן

קניית מסך

Featured Replies

פורסם

שלום אחרי שקניתי את ה8800GTS אני רוצה לקנות גם מסך חדש שלי די ישם..

מה אתם אומרים על זה?

LG L196WTQ 19'' LCD

שמעתי שהוא טוב..

פורסם

רק רק רק אבל רק DELL 2007WFP, אבל תיקח 20.1 אינץ' ומעלה.

אחי אתה לא מבין איזה מסך פצצה! ואיכותי אחחח... תענוג של מסך

אם אתה מבין בזה קצת (כדאי שתבין) הוא עם פאנל S IPS רק תברר בחנות שזה IPS ולא PVA, כי חלק משווקים עם PVA... הוא טוב אבל עדיף IPS.

ובפאנל TN אל תיגע בכלל אחי. אני ממליץ לך מאוד להוסיף את ה 500 האלה ולקנות את ה 2007WFP...

אני נהנה מכל רגע, כמה שאומרים שהוא מסך טוב ואיכותי, הוא הרבה יותר... אחרי שימוש בו אפשר להבין. זה עולם אחר לגמרי מפאנלים סוג TN...רק IPS או PVA אחי!

בדיוק שמתי באיזה פורום כמה תמונות אחי, תראה:

dscf0434pl3.jpg

dscf0435ko1.jpg

פורסם
  • מחבר

יפפה .. דרך אגב אחלה ציוד הקיפי.. תגיד המארז שלך טוב? זאת אומרת אתה נהנה ממנו ? ועוד שאלה הכיסוי של הסידירום הוא מפלסטיק או מתכת?

ולא אין לא מספיק כסף אני מעדיף כבר לקנות מעבד טוב מאשר מסך... תגיד רגע איך המסך הזה SAMSUNG 206BW 20'' יש פאנל NT?

פורסם

תקציב?

ד"א, AvivSegal אחלה תמונות.

פורסם

ולא אין לא מספיק כסף אני מעדיף כבר לקנות מעבד טוב מאשר מסך...

מסך טוב ישאר לך הרבה זמן למחשב הבא ואולי גם לזה שאחריו.

בסופו של דבר רוב הקשר של המחשב איתך מתבצע דרך המסך.

פורסם
  • מחבר

עדיף להוריד מהמעבד לשים מסך טוב.. ? :nixweiss: ואיזה פנאל יש למסך הזה ? \

תודה לעוזרים..:)

פורסם

ברור, מסך זה החלק החשוב ביותר במחשב שמשפיע ישירות על הבריאות (מלבד עיניים גם בריאות הגב וכף הרגל בעקיפין).

לסמסונג יש פאנל TN, לדל S-IPS.

ושוב אני כותב

מה התקציב? כל כך קשה? אתה רוצה עזרה אז תרשום תקציב אני לא אמור לרשום לך את זה.

פורסם
  • מחבר

תקציב 1500

פורסם

vp930 עולה 1550, אני מניח שחמישים שקלים לא אמורים להיות בעיה עבורך.

פורסם

עזוב מה רושמים, יש אותו למספר משתמשים בפורום ולא שמעתי על מריחה או בעיה אחרת שיש למסך.

ה207 הוא מסך בעל פאנל TN.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על הסמסונג?

פורסם

מה התקציב הכולל של כל החלקים שאתה מתכוון לקנות כי אני מבין שכ.מ כבר יש לך?

תראה, לי היה תקציב למחשב 5500 כולל מסך, בניתי לעצמי מפרט סבבה למשחקים ומסך ב1300-1500 שקל, ואז המליצו לי לקחת את המסך של דל, לא השתכנעתי, ואז ראיתי אותו אצל חבר ובלי לחשוב פעמיים הורדתי כרטיס מסך לפשוט יותר[כי המחירים של המעבדים של AMD זה הפרש של 100-150 שקל אז לא ממש עוזר לי וגם אני לא ממש גיימר כבד(אם אני משחק אז זה 3 אחוז מהזמן על המחשב)], ואני אומר לך אני כל יום יותר שמח שעשיתי את זה, לדעתי זאת הקנייה הכי חכמה שעשיתי בחיים שלי המסך הזה, בקיצור: אני לא מתחרט לשניה אפילו שהעדפתי את הDELL על הכ.מ, שבמקרה שלך זה מעבד :)

רק דבר אחד שאני קצת מתחרט עליו זה שלא הורדתי את המפרט ל 1500 שקל והייתי לוקח את הDELL 24 :) , סתם סתם.

פורסם
  • מחבר

עריכה==

תקשיב אבל אני קניתי כבר כרטיס מסך ב1700! ואני חיב מעבד טוב כי הכרטיס מסך הזה פושט לא נותן לי 100% בביצועים ועוד מעט שיצאו דירקס X10 מה יהיה.. אני מעדיף להשקיע במעבד מאשר מסך... ודרך אגב.. אני עם מסך 17 אינץ כבר 4 שנים!! של LG ואני לא מתלונן פשוט כבר נמאס לי לראות אותו לכן אני קונה חדש..בטח שיש לו איכות חרא יחסית לשאר המסכים לכן אני רוצה לקנות משהוא סביר לא משהו יקר וטוב! לפעמיים בחיים צריך להסתפק במועט..:) אז מה אהת מציע? מסך עד 1500.. וגם אם אני ארד במעבד לאחד חרא זה אולי עוד 200 שקל לתקציב...

פורסם

גם אני עבדתי עם 17 CRT של LG חמש שנים, ועוד שנתיים עם מסך של פילפס, לפני כמה זמן קניתי את הDell וזה הבדל של שמים וארץ

עדיף לך לרדת במעבד ולהעלות במסך, מסך גם מחזיק יותר זמן ממעבד

ואל תשכח, למעבד אפשר לעשות OC, למסך לא :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים