עבור לתוכן

הצעת חוק: המדינה תדע הכל

Featured Replies

פורסם

אם לא עשית שום דבר רע, למה לך לפחד שעוקבים אחריך? שיעקבו. העיקר שלא יציצו לי במקלחת. :P

יש סיבה טובה מדוע הצעת החוק הזאת לא נשמע כמוה בשום מדינה מערבית. אחד התנאים הראשונים לשמירה על משטר תקין ודמוקרטי הוא איזון הכוח שבידי גורמים שלטוניים. בעולם מושלם (אוטופיה) מי שממונים לשמור על חוקי החברה משתמשים בו ללא חריגה מסמכויות לשימוש בעמדת הכוח שלהם. לא פלא שבסקר שנערך לא מזמן ישראל יצאה המדינה השלילית ביותר בעולם.
פורסם

איראן זה כאן.

ארה"ב זה כאן.

פורסם

ever since they approved the patriot act, the difference between the 2 got a little bit blurry.

פורסם

ever since they approved the patriot act, the difference between the 2 got a little bit blurry.

blurry?! confusing? no wai..! in the US you can get arrested for walking around with a towel on your head, in Iran you can get arrested for walking w/o one... like... dude thats a major difference ya see?

;)

פורסם
:lol:
פורסם

ניראה את החוק הזה עובר ב -3 קריאות בכנסת

קשה לי להאמין....

פורסם

אני בונה על זה. להתחתן עם זקן עשיר, לעשות לו התקף לב ולקחת את כל הכסף שלו.

Eat my shorts. Seriously.

עכשיו תמצאי זקן בשביל זה

פורסם

אינך מבין ציניות הא? האמת, אני חושבת לא להתחתן בכלל.

פורסם

זה בסדר אני מבין ציניות ,אני בטוח שתמצאי זקן ותהיה מעושרת.

פורסם

*Sigh* :kopfpatsch:

פורסם

חחח,חחי

פורסם

:s07:

תחזרו לנושא, עוד הערה אחת שלא קשורה, הנושא ינעל והמשתמש יקבל אזהרה.

פורסם

זה לא ייצא לפועל כל הכנסת עושה ביד :nixweiss:

פורסם

אני מוכן להכניס את משטרת ישראל לחדר המיטות שלי, תמורת תשלום הולם. ;D

אה רגע, בקרוב תהיה להם היכולת להכנס לחדר המיטות שלי - בחיני-חינם??? :nixweiss:

אותי מפחיד שרשויות החוק למיניהם יראו וידעו הכל עליי בכל מקום כמעט. אבל מה שיותר מפחיד אותי - כל שאר האנשים בעלי הידע והיכולת לעשות שימוש בטכנולוגיה הזאת, ותיבת הפנדורה שתפתח בגלל זה.

אתה לא חייב להיות פושע כדי לפחד מ"האח הגדול" וציפורניו. יש גבולות שאסור לעבור, ויש פרטיות מינימלית שאסור לוותר עליה. אנחנו לא מכונות.

פורסם

המשטרה גם ככה לא עושה כלום עם המידע שיש לה \:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים