עבור לתוכן

הצעת חוק: המדינה תדע הכל

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442091,00.html

עדת חוקה, חוק ומשפט דנה בשבועות האחרונים בהצעת חוק שזוכה למעט התעניינות תקשורתית, על אף שהשלכותיה מרחיקות לכת. על פי ההצעה, המשטרה תהנה מגישה למאגר מידע מקיף, הכולל פרטים על אתרי האינטרנט בהם ביקרנו, מהיכן שוחחנו בסלולר, אל מי התקשרנו ועוד, לצורך חקירות.

ההצעה (מסמך pdf (העלתי את המסמך לת'רד)), שכבר אושר בקריאה ראשונה במליאת הכנסת, נועד להסדיר את כללי העברת נתוני התקשורת לידי המשטרה וגורמי חקירה אחרים כמו רשות ניירות ערך, רשות המיסים, מצ"ח ועוד, לצורכי חקירות. הם היא תאושר, נתוני התקשורת של אזרחי המדינה - בטלפון, במכשירים ניידים ובמחשבים, יהיו זמינים לרשויות - באופן מלא.

הדיונים נערכים כמעט ללא כל התעניינות התקשורת, על אף שהשלכות ההצעה מרחיקות לכת. המשטרה מבקשת לאפשר לה להקים מאגר נתונים אדיר במסגרת החוק, אשר על פי בדיקה שנערכה על ידי משרד המשפטים, הוא חסר תקדים בהיקפו בעולם.

היכן הפרטיות? חופש תנועה?

האם אנו צופים בהתהוות מדינה פאשיסטית?

מה לעזאזל יש על הכתפיים של הח"כים? בטח לא ראש בטח לא שכל :kopfpatsch:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

זה לא רק אינטרנט, אתה קראת את הכתבה בכלל? :screwy:

פורסם

הם רק רוצים להתאים את הפושעים למאה 21

ככה במקום פאלאפונים הם יסתובבו עם מחשב נייד,יורידו team speak או ventrilo או משהוא

וככה יתקשרו בינהם ובחינם ומבלי אפשרות לתעד מי אמר מה למי

פורסם

זה לא רק אינטרנט, אתה קראת את הכתבה בכלל? :screwy:

המשטרה תהנה מגישה למאגר מידע מקיף, הכולל פרטים על אתרי האינטרנט בהם ביקרנו, מהיכן שוחחנו בסלולר, אל מי התקשרנו ועוד, לצורך חקירות
באינטרנט הכל תיאורטית יכול להיות מקודד.
פורסם

לא, לדאוג - למדינה הזאת יש עוד דרך ארוכה. היא לא יודעת כלום על מה שקורה בה כנראה... ובכלל, אם לא עשית שום דבר רע, למה לך לפחד שעוקבים אחריך? שיעקבו. העיקר שלא יציצו לי במקלחת. :P

פורסם

העיקר שלא יציצו לי במקלחת. :P

בשביל לא לחטוף התקף לב :xyxthumbs:

פורסם

אני בונה על זה. להתחתן עם זקן עשיר, לעשות לו התקף לב ולקחת את כל הכסף שלו.

Eat my shorts. Seriously.

פורסם

לי אישית זה לא מפריע, אבל אני יכול להבין למה זה כן מפריע לאנשים מסוימים (לפי הבנתי רוב כמעט מוחלט).

ואם כל כך חשוב להם להציץ לי במקלחת, גם זה לא מפריע לי.

פורסם

נכון כי אתה יכול לנצל את הבעייתיות של האיזור הזה בביתך ולהשתמש בדוש כמקום מסתור לפצצה מלוכלכת. :screwy:

פורסם

שמעי מדובר ב"שטח מת", וזה מפחיד.

אולי אני מחזיק שם נשק ביולוגי? מחסן נשק? בן-לאדן?!

פורסם

תשמע, העובש השחור הזה שם בפינה ובין האריחים... זה קטלני כמו אנטרקס! אולי אתה עושה לזה cultivating והולך לשלוח את זה במעטפות דואר?!

פורסם

תשמע, העובש השחור הזה שם בפינה ובין האריחים... זה קטלני כמו אנטרקס! אולי אתה עושה לזה cultivating והולך לשלוח את זה במעטפות דואר?!

מה, אסור היה לי לעשות את זה? :o

פורסם

ברגע שהצעת החוק הזאת תאושר ותיושם (אם אי פעם), אני בזאת מבטיח להתחיל במרתון בן שבוע של סרטי פורנו בסטרימינג, ואז להוריד סרטי סנאף ולפתוח בלוג שמוקדש למשטרת ישראל ובו ציטוט של כל שיר שג'י.ג'י. אלין אי פעם כתב (לא, אני לא שומע אותו ופעם אחת של ניסיון הספיקה לי!).

יאללה, רוקנרול!

פורסם

איראן זה כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים