עבור לתוכן

איפה מוצאים מוצרי Top of the line?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני בטוח שכולכם, כמוני, חלמתם באיזשהו שלב בחייכם על הבית שתקנו כשתזכו בלוטו, ועל המכוניות, וכו וכו וכו...

עכשיו רציתי לדעת אם יש איזה אתר/פורום/קהילה, שאפשר לראות שם את המוצרים הכי יוקרתיים, משוכללים, חדשים וחדישים.

אבל אני לא מדבר רק על פורשה או טלוויזיה 103 אינץ', אלא על הכל, מקרר, מדיח, מקלחת, דלת, ספות, שולחנות, צבעים לקירות, ארונות, וכל מה שרק אפשר לחשוב עליו. (דברים שאנשים עשירים קונים) :)

מישהו מכיר אתר כזה?

פורסם

יש את הבלוג LUXIST אשר כותב בעיקר על מוצרי היי-אנד ומוצרים נדירים שרוב האנשים לא יכולים להשיג, אני ממליץ לך גם לקרוא את העדכון השבועי שנקרא OBJECTS OF DESIRE:

http://www.luxist.com

פורסם

אהלן,

אני בטוח שכולכם, כמוני, חלמתם באיזשהו שלב בחייכם על הבית שתקנו כשתזכו בלוטו, ועל המכוניות, וכו וכו וכו...

עכשיו רציתי לדעת אם יש איזה אתר/פורום/קהילה, שאפשר לראות שם את המוצרים הכי יוקרתיים, משוכללים, חדשים וחדישים.

אבל אני לא מדבר רק על פורשה או טלוויזיה 103 אינץ', אלא על הכל, מקרר, מדיח, מקלחת, דלת, ספות, שולחנות, צבעים לקירות, ארונות, וכל מה שרק אפשר לחשוב עליו. (דברים שאנשים עשירים קונים) :)

מישהו מכיר אתר כזה?

יש לאלקטרה אולם תצוגה ברהצליה פיתוח עם המוצרים הקרים ביותר שאלקטרה מייבאת-בין השאר LIEBHERR ו MEILE.

לLIEBHERR יש את המקררים הטובים האיכותים, והחסכוניים ביותר, מילה מיצרת מוצרים לבנים (במפעלים של החברה בגרמניה) באיכות מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים