עבור לתוכן

רוצה לטוס מחיל האוויר

Featured Replies

פורסם

הוא עכשיו נפקד ל44 יום..הוא לא חייב ללכת לבסיס בכלל ,

הוא יכול פשוט להסגיר את עצמו במשטרה צבאית ולקבל את ה28 יום ,

אפילו לשכנע שם את הבן אדם ששופט אותו..שהוא היה במצוקה ולקבל אפילו רק 21 יום..

כי הרי ביחידה יתנו לו את מלוא ה28 יום בגלל שהם כועסים.

ומה התחצפות..הוא חייל חדש בלי הסטוריה של משפטים , והוא בא ומסגיר את עצמו כמו ילד טוב בלי להתחצף ובלי כלום.

תשמע , קח את הדברים שלי בערבון מוגבל , אבל ממה שאני זוכר כששירתתי על נפקדות של 45 יום הכי הרבה אפשר לקבל 28 יום.

ובקשר לדפוק נראה לי שאתה טועה ,

תשאלו חיילים בסדיר ותראו ,

את ה14 יום דפוק שהיה לי בגלל המעצר לא השלמתי , לפני חצי שנה שירות.

ובקשר לזמן שהייתי בכלא וכל זה( אחרי חצי שנה בצבא )

הגשתי בקשה למשקית תש , וביטלו לי את זה לקראת סוף השירות עם המלצת מפקד בסיס.

• תגובות 77
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא, הוא חייב ללכת לבסיס כי הוא עדיין לא מוגדר עריק. היום עריקים לא כבדים מוחזרים למשפט ביחידה.

פורסם

לא יודע , עד כמה המקור הזה מוסמך , אבל הנה ,

http://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?artid=856&secid=1145"

נ"צ:

1. בדרך כלל, אם היית בכלא בחצי השנה הראשונה של השירות, ובמהלך שאר השירות היית מלאך, יש אפשרות שיורידו לך אוטומטית את הדפוק.

"

ממה שהבנתי נראה לי , שאת הימים של מחבוש \ מעצר של עד החצי שנה הראשונה מורידים אוטומטית לקראת סוף השירות ,

אבל את הימים של הנפקדות עצמה משאירים בתור תב"ן.

ובקשר לחזרה לבסיס..הוא יכול פשוט להסגיר את עצמו בכלא 4 בצריפין , לנסות , מקסימום יחזירו אותו ליחידה שלו , מה שלא נראה הגיוני

כי הוא הרי משרת בצפון.

שאני שירתתי היה אפשר להסגיר את עצמך במשטרה הצבאית בצריפין , ומקסימום שיחזור לבסיס מה הקטע ? גם המפקד האישי שלו בשיא הכעס עליו

לא יכול לתת יותר מ28 יום , הוא יכול לבקש להשפט על מפקד מעליו שלא מכיר אותו ולספר את כל הבעיה שלו וגם לקבל 28 יום.

ואני לא ממליץ לך להיות נפקד , פותח האשכול , תנסה לפתור את הבעיה בדרכי נועם , או שתנסה להשאר שם וזהו

כי גם לג'ובניק יש הרבה מאוד חסרונות , אפילו שאתה חוזר כל יום הבית , אתה גם צריך לקום כל יום ולחזור לבסיס בלי חשק ,

ככה שעדיף לנסות בסיס סגור עם חמשושים לדעתי.

והימים הראשונים של כלא 4 די קשים , ..בהתחלה לוקחים אותך באזיקים בידיים מהקליטה של הכלא , עד לפלוגות ..ואז

ביום הראשון שם יש קטע שהופכים לך את התיק ומעמידים אותך כמה שעות

במסדר ואתה צריך להפוך את כל התיק , ויש מסדרים כל הלילה עד שאתה הולך לישון , ואז למחרת יש כל היום רישום ומסדרים כאלה בשמש

עד שקולטים את כל החיילים ומעבירים אותם בדיקת רופא ות"ש וכל מיני , ככה שביומיים הראשונים אתה ממש הולך לסבול שם , אבל בשאר הימים

אתה רוב היום באוהל , מידי פעם קם לספירות , או לעבודות מטבח - רס"ר או שמירות ויש גם גם צחוקים ואתה יושן באוהל והכל

משהו כמו טירונות עוד פעם , עם קצת יותר משמעת ,

אבל בעקרון לא משהו סימפטי , ואתה יכול לחסוך את כל הקטע של עשיית בעיות בפניה ישירה לקב"ן וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים