עבור לתוכן

חווית תמיכה - אנטק

Featured Replies

פורסם

בדר"כ אני לא נוהג לקשקש על השירות שאני מקבל, אבל השירות של אנטק (Antec) היה יוצא דופן וגורר תגובה יוצאת דופן.

הסיפור - לפני שנה קניתי בארץ מארז של אנטק (P180 ליתר דיוק). במשך הזמן, בעיקר משום שאני מזיז אותו יותר מדי, שתיים מ-4 רגלי הסיליקון שלו נפלו, הדבק שלהן נחלש והן סירבו להיצמד בחזרה. ניסיתי סתם לשים את המארז עליהן, והן פשוט זזו שוב, ופחדתי להדביק אותן עם סופר-גלו כי חששתי שזה יפגע בחומר איכשהו.

הפתרון שלי היה לשלוח אימייל (בעצם Trouble Ticket ממרכז התמיכה האינטרנטי שלהם) לאנטק, בו שאלתי אותם האם אפשר להשתמש בדבק מגע עם רגלי הסיליקון שלהם.

התשובה שקיבלתי: תן לנו את הכתובת שלך, ואנחנו נשלח לך רגליים חדשות.

חשוב להדגיש שזו תשובה של אנטק הגלובלית, בלי כל קשר לחנות שקניתי ממנה! ואכן, סיפקתי להם את הכתובת שלי, ואחרי שבועיים-שלושה הגיע אלי שליח עד הבית עם משלוח מארה"ב (!) של שקית גדולה, מגולגלת יפה, ובתוכה - לא אנטרקס, כי אם 2 רגלי סיליקון חדשות!

המשלוח היה עליהם, הרגליים היו עליהם, ועוד לא ביקשתי אותן! אפילו לא נדרשתי לשלוח מספר זיהוי של המארז (אותו כנראה לא הייתי מוצא)!

הדרך שלי לגמול להם היא לפרסם את זה כאן, ונקווה שיום אחד גם בארצנו הקטנטונת ישקיעו בשירות כזה :xyxthumbs:

פורסם

מדהים!

ח"ח על השיתוף.

פורסם

ידעתי שהיה טוב להשקיע יותר כסף במחשב רק בשביל המארז הזה :}

לשניה נבהלתי מהכותרת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים