פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים תוכנית רדודה לרפי שכל... אם יקפוץ מחבל מתאבד יחבק את שלושתם וצביקה הדר אני לא יזיל דמעה.ולא רק זה אלא לא היה צריך לקבל לתוכנית המחורבנת הזאת משתמטים מסריחים שנותנים דוגמא רעה לסתומים שרואים את התוכנית הזאת.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים אתה צריך לתת לי תלינק הזה http://www.marriedwithchildren.com/קרירין? להתחתן? ילדים? לא מצלצל טוב ביחד...
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים אצלי בעבודה הלול תרנגולות עושה ערב גמר כוכב נולד אצל אחראית המשמרת בבית. כמו מסיבת פיג'מות של בנות 21-31.מישהו רוצה לבוא במקומי כי אני לא אעמוד בגועל נפש הזה...
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים אצלי בעבודה הלול תרנגולות עושה ערב גמר כוכב נולד אצל אחראית המשמרת בבית. כמו מסיבת פיג'מות של בנות 21-31.מישהו רוצה לבוא במקומי כי אני לא אעמוד בגועל נפש הזה...חחחחחחחחחחחחח תהני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :-*באמת תוכנית מפגרת
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים איכ, נראה לך שאני אבוא בכלל? עוד יתבעו אותי על נסיון רצח של מפגרת בכיינית אחת שכל הזמן ממציאה תיאוריות קונספירציה נגדה בחברה.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים שוב פעם מגיע מצעד המנותקים חברתית שמרימים את מאהל המחאה הוירטואלי שלהם... לא שזה מפתיע אף אחד.בדיקת מציאות - כל דבר פופלארי היום ממוסחר - הכסף הוא המלך. זה לא אומר שאי אפשר לעשות הבחנה. לא כל דבר ממוסחר הוא זבל - להיפך לפעמים הכסף שמגיע מהמסחור מאפשר לעלות מדרגה בכל פרמטר - לא חסר ענפי תרבות, ספורט, אומנות שהיו רוצים להיות 'ממוסחרים' רק כדי שהם יכלו לקפוץ רמה.אומנם העונה הזאת קצת חלשה אבל עדיין יש בה תותחים - הרמה הווקאלית של מרינה ובועז היא גבוהה בקנה המידה הישראלי. ושלומי בתוכניות האחרונות נותן ביצועיים חזקים. חבל שאדיר עף - הוא לדעתי באמת תגלית השנה. זמר שגם יוצר ועם קול פלאסטו אדיר שיכול להתחרות בסולנים של מיוז ורדיוהד... חבל - יש גבול לחוכמת ה SMS - שזו הבעיה האמיתית פה. כי מבחינת התוכנית ושופטיה הוא היה עולה לגמר.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים הבעייה הרצינית בתוכנית ומה שדורש טיפול מיידי הוא החלפה של השופטים, הם מתחנפים למתחרים אפילו בביצועים גרועים וזה פשוט יוצר תחושה של מסטיק דביק, צריך מישהו סטייל דוד דביר בפאנל כדי שיוריד את שאר השופטים לכדוה"א.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים הבעייה הרצינית בתוכנית ומה שדורש טיפול מיידי הוא החלפה של השופטים, הם מתחנפים למתחרים אפילו בביצועים גרועים וזה פשוט יוצר תחושה של מסטיק דביק, צריך מישהו סטייל דוד דביר בפאנל כדי שיוריד את שאר השופטים לכדוה"א.מסכים - השיפוט צריך להיות קצת יותר קשוח.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים רק שאני לא יכול לחשוב על מישהו בתחום המוזיקה עם פה גדול בארץ סטייל סיימון קאוול :-\
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים שוב פעם מגיע מצעד המנותקים חברתית שמרימים את מאהל המחאה הוירטואלי שלהם... לא שזה מפתיע אף אחד.בדיקת מציאות - כל דבר פופלארי היום ממוסחר - הכסף הוא המלך. זה לא אומר שאי אפשר לעשות הבחנה. לא כל דבר ממוסחר הוא זבל - להיפך לפעמים הכסף שמגיע מהמסחור מאפשר לעלות מדרגה בכל פרמטר - לא חסר ענפי תרבות, ספורט, אומנות שהיו רוצים להיות 'ממוסחרים' רק כדי שהם יכלו לקפוץ רמה.אומנם העונה הזאת קצת חלשה אבל עדיין יש בה תותחים - הרמה הווקאלית של מרינה ובועז היא גבוהה בקנה המידה הישראלי. ושלומי בתוכניות האחרונות נותן ביצועיים חזקים. חבל שאדיר עף - הוא לדעתי באמת תגלית השנה. זמר שגם יוצר ועם קול פלאסטו אדיר שיכול להתחרות בסולנים של מיוז ורדיוהד... חבל - יש גבול לחוכמת ה SMS - שזו הבעיה האמיתית פה. כי מבחינת התוכנית ושופטיה הוא היה עולה לגמר. אתה מסתכל על איכות הקול שבפועל הרבה זמרים מעולים בארץ ובעולם יש להם כל גרוע כמו שלומו ארצי\אביב גפן\פוליקר\אקסל רוז\קורט קובין ועוד רבים וטובים צריך לכניס רגש לשירים ואף אחד מה"כוכבים" בכוכב נולד לא יודע לעשות את זה זה ניראה כאילו הם שרים לפי הספר ולא לפי הלב וזה הבעיה הכי גדולה שלהם
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים רק שאני לא יכול לחשוב על מישהו בתחום המוזיקה עם פה גדול בארץ סטייל סיימון קאוול :-\ תמיד יש אותי
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים כל אחד שר יותר יפה מהמרגול הזאת!, בטח שיחדה מישהו בהפקה בשביל שיתן לה להיות שופטת.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים אני לא מכיר תשמות אבל תבחורה שמים במרכז בתמונות שיתפרסמו ואני חושב שהיא הולכת לקחת כי עושים לה היפ וזה תוכנית שבנויה על היפ אבל זה תוכנית מגוכחת רוב הזוכים נעלמו די מהר ולא עשו משהו משמעותי אלו שכן החזיקו מעל המים עשו טלנובלות ופסטיבלים וזה כולל את נינט שגם הפירסום שלה מתחיל ליתפוגג אין אומנים אמיתים בתוכנית הזאת רק אמנים בכאילו והכל ממוסחר ומבוים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.