פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים This metal device is one of a number of similar devices which were invented in the 18th, 19th and 20th centuries to prevent masturbation. A leather strap which would have kept it in place is now missing. Until the early 1900s, many people regarded masturbation as harmful to a persons health, and it was blamed for a variety of ailments, including insanity. מעניין.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים חחח תחשבו מה קורה אם הזין שלכם עומד (או מנסה לעמוד...) כשהוא בדבר הזה. אאוץ'
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים ראיתי את זה איפה שהוא פעם אני לא זוכר... חוץ מזה שאני זוכר שראיתי שיש עוד המון מתקנים בסגנון כזה שהיו מורכבים לילדים ביל ההתבגרות כדי שלא יהיה להם קרי לילה מזעזע
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים נוצרים טיפשים לחתן את הילד ברגע שהוא מסוגל לגמור הרבה יותר חכם, יהודונים שולטים!!!1111!!!אחדאחדאחד
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים חח איך הדבר הזה עובד ?ברגע שיש לבן אדם זקפה מה קורה חח ?לא נראה לי שזה כואב לו..הברזל הזה פשוט לא מאפשר לזין לעמודואז הוא נשאר עם החשק ולא מאונן חחובקשר לאי שפיות ואוננות זה מעניין..להיות חולה סקס שמאונן איזה 20 פעם ביום ? אפשר להגיד שזאת אי שפיות אם מישהו מאונן 20 פעם רצוף או מתעסק כל היום עם אוננות ?נושא מוזר :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.