עבור לתוכן

גדנ"ע - עזרה

Featured Replies

פורסם

לדעתי אין קשר אם אתה רוצה ללכת לקרבי או לא.

הגדנ"ע זו חווייה ורוב האנשים שאני מכיר נהנו שם...שבוע של צחוקים עם השכבה. תאמת, נראה לי שנהניתי יותר בגדנ"ע מאשר בטיול שנתי אותה שנה(שנה שעברה)...

פורסם

אני הגעתי עם בית ספר קטן וצירפו אותנו לבית ספר מאשקלון...

אותי כמעט דקרו שם, אז החוויה שלי קצת שונה משלכם... ואני לא צוחק לצערי.

פורסם

מה ?? למה שמישהו ידקור אותך בגדנע ? :nixweiss:

אצלי עברו כבר מספר שנים מהתיכון.

אבל לא היה אצלנו גדנע

היה בכיתה ט' מין טיול כזה ל5 ימים ביער בן שמן , שיושנים באוהלים ויש משצ"ים וכל מיני

והיה ממש כיף

פורסם

לנו בשדה בוקר היה לנו ריב שם עם ירושלמים

כזה הם היו בצפר של עברינים

בסוף העיפו אותם באוטובוסים

ואותנו סגרו באיזה מקום שעתיים כדי שלא יהיה מכות :nixweiss:

פורסם

לנו בשדה בוקר היה לנו ריב שם עם ירושלמים

כזה הם היו בצפר של עברינים

בסוף העיפו אותם באוטובוסים

ואותנו סגרו באיזה מקום שעתיים כדי שלא יהיה מכות :nixweiss:

שבועיים אחרי שאני הייתי שם חברה מתיכון בחולון דקרו מישהו מבית ספר אחר........ ישראלים..

פורסם
  • מחבר

טוב אני אראה כבר זה רק עוד חודש ונראה לי שזה במקום שקוראים לו גולעאי או משהו כזה מישהו מקיר?

פורסם

זה בבסיס בשדה בוקר.

וביננו אחד החוויות, שבוע צחוקים עם החברה שאסור לפספס

פורסם

מישהו היה בג'וערה?

הכי פאנן! (חח, כאילו שהייתי בשדה בוקר ;D)

פורסם

הייתי בשדה בוקר. וכמו שאמרתי החזירו אותנו אחרי יומיים, אין אחד שלא צעק והשתולל על ההחלטה הזאת, היה כל כך כיף. מי שמציע לא לנסוע הוא טיפש, זה לא קשור לצבא, לטירונות או לקרבי, זה כל השכבה ביחד, צחוקים, מי שלא היה הפסיד בענק.

פורסם

אני נהניתי, מומלץ

מי שלא יצא טחן שיעורי השלמה בהיסטוריה אצלנו(היה בחורף, קפאנו).

כמה ימי חופש, מטווח, מפקדות סופר כוסיות(היו אצלנו גם בנות מקנדה...) וטעימה קטנטנה מטירונות

חבל לא ללכת.

פורסם

גדנ"ע ללא ספק זה משהו שכל אחד חייב לעבור חחח זה אחד הדברים המצחיקים חחח

קח איתך שק שינה גם אם תיהיו בבתים מסריחים [כבר עדיף אוהל נישבע לכם]

הייתי בביתנים קטנים וישנים אם מיטות קומתיים ואם הייתי זז המיטה הייתה נישברת משהו מפחיד

חוץ מיזה שכל "המפקדים" שלך ניראים כמו ילדים חחחח אז מיסטלבתים עליהם קשות חח מיסכנים

אמ... אנחנו היינו אם בצפר מעפולה חח איזה ערסיות מפחידות

"ילד בו תמונה"[חשבתי היא הולכת להרוג אותי :-\]

הא ד"א השיעור נשק משעמם נירדמתי איזה 5 פעמים אז העמידו אותי כמו איזה מנייאק :'(

פורסם

אני הייתי "בג'וערה" מקום נחמד

פורסם

טרי ישר מהראש.

זה היה לי השנה.

אוקיי אתה מגיע עם האוטובוסים שלכם.מורידים אותכם, אתם מוציאים תתיקים ושמים במקום מרוכז.

אומרים לבנים שמאל לבנות ימינה ובינכם יש קיר בטון.

ואז באות המפקדות ומשחקות אותה קשוחות, אתם עומדים במסדר ואז יש איזה שעה שהן מנסות שתשתקו ואז כל אחד צוחק ומתפלצף עליהן וזהו.

קיצר שנהיה שקט מולכם מתפרסים מלא מפקדים ומפקדות מרחוק, והמפקדת שהעמידה אותכם במסדר אומרת לכל אחד ממכם לאיזה מפקד לרוץ, זה בדקקכ כל פלוגה עם מפקד 12 אנשים (תלוי בכמות שאתם שם) חצי בנים חצי בנות.

ואז מביאים לכם בגדים וזה וזה וזה קיצר זה הלילה הכי גרוע שיש שם אבל ים צחוקים.

אוכל על הפנים, תביא ממתקים, מנה חמה לא עבד אצלי (המים שהיו אמורים להיות רותחים היו עם חול חח ).

קיצר לנו ביום השני (ישנו אולי 4 שעות בקור) היה היום שדה, היה כיף, אבל המים מהממימיה היו כמו בוץ (באסה).

שאר הימים נהיים יותר כיפים..ואחרי המטווח זה כמו בית זונות, כל אחד עושה מה שהוא רוצה, אם אין לך כוח לרדת לשכיבות שמיכה..אל תרד , אבל זה יוריד מהחוויה, נגיד עליי המפקדת צעקה ואמרה לי רד ל20, אפחד לא ירד אז לא ירדתי גם, אבל תכלס זה מוריד מהחוויה, לקראת הסוף כולנו ירדנו :xyxthumbs:

קר אחושרמוטה בבוקר ובלילה, וחם עוד יותר אחרי 8 בבוקר .

אני ישנתי עם המכנס של הצבע מתחת גטקס עם גרבים חמות עליי, כי אין הרבה זמן בבוקר להתארגן.

קיצר תהנה אחי זה ים צחוקים, כיף, אתה מתקרב לאנשים שלא הכרת, מכין אותם לטירונות, ואתה יורד ברובה אמיתי אם זה מעניין אותך.

אתה מקבל טיפה רקע על הרובה על הדברים שיש בצבא וכו'.

פורסם

קייטנ"ע.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים