פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחלקים אתכם לפלוגות נראה לישל איזה 12 ילדים בערך.. בנים ובנותהשינה היא בנפרד מהבנות חחח אז לא לתכנן דבריםעושים לך ריצות קצת פה ושםלהסתדר ב"ח" לרוץ מפה לשם בX שניותמלמדים אתכם על הנשק בתוך כיתה וגם מחוץ לכיתה עם רובים שלא פועלים והשיעורים בתוך הכיתה משעממיםם רצחחתצטרכו להסוות את עצמכם ע"י עלים וגם להתחבא בתוך שיחיםאיך לזחול איך לטשטש עקבות וכאלהתביא איזה כמה מנות חמות מהבית למה האוכל מגעיל!!תירו בנשק איזה 10 כדורים בערך למטרה..וזהו בערך
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים עצות: תיקח שפתון נגד יובש, ושק שינה נורמאלייום לפני תאכל, תחרבן ותתקלח טוב טוב
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים עצה עוד יותר טובהאל תילך!מספיק יש לך את הטירונות לסבולאז למה להוסיף עוד שבוע?
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים אני היתי שם לפי דעתי תלך, אחד החוויות הגדולות של השנה היתי שמח לעשות שוב את הגדנע חיים באוהלים (יש של 6-8 ויש של 20-25) מקלחות משותפות- אם הבסיס מלא עדיף לקום ב4-5 בלילה וללכת להתקלח (ככה אני עשיתי)
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים עצה עוד יותר טובהאל תילך!מספיק יש לך את הטירונות לסבולאז למה להוסיף עוד שבוע?ללא ספק העצה הכי טובה שתוכל לקבל...
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים אל תקשיב פה לאלה שאמרו לא ללכת... זה אחד השבועות הכי מצחיקים שיהיו לך בחיים
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים אלה דברים מטורפים. אתה חייב ללכת. אנחנו גם נסענו לשדה בוקר שנה שעברה בפברואר או משהו באיזור והיו שם סופות חול, ורוחות חזקות בלילה, האוהלים התמוטטו, פתאום התחיל גשם איזה צחוקים היה. רק חבל שמשרד החינוך לא חשב כך והחזיר אותנו הביתה ביום השני, אפילו לא הספקנו לירות כמה כדורים.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים עזוב שטויות. אם אתה הולך לקרבי וותר על הגדנ"ע המטופשת הזאת..... אם לא - אז לך , תקבל מין מיני מיני מיני מיני דיאט טירונות...... אותי העיפו מהגדנ"ע בשדה בוקר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.