פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים ללא ספק הסרט הטוב של הקיץ, לאחר ההצלחה של שני הסרטים הקודמים בסדרה, JASON BOURNE חוזר אלינו והפעם עליון מעל כולם כמו קודם, תצפו לתהפוכה בעלילה כשני אנשים לא צפויים יעזרו לו להחזיר את זהותו ולגלות מי הוא בעצם, סרט מומלץ בחום!!!!
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים כן DVDSCR כן רואה!בכל בזאת מצתרף להמלצהממולץ לעשות מרטון של שלושת הסרטים...
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים רגע אבל לא גילו לו את הזהות שלו בראשון כבר????בשני הוא כבר ידע מי הוא והוא ברח.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר הוא לא ידע מה מוצאו, הוא לא ידע למה הוא עושה את העבודה שהוא עושה, והוא לא ידע שום כלום על חייו הקודמים ומה השם האמיתי שלו, וכל זה מסתיים בשלישי ויש גם פיתול קטן בעלילה.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים כן DVDSCR כן רואה!אחלה איכות ב700 מגה..שווה צפיה! כנראה שזה גם אחד הסרטים היותר טובים של השנה (לדעתי).גם הספר האמת די בסדר (התחלתי לקרוא את הספר הראשון) רק שהוא די שונה מהסרט.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים לא dvdrip לא קונה כן DVDSCR כן רואה! לא HD-Rip לא רואה. אתם באמת חייבים ללמוד איך לראות סרטים... סתם, האמת שראיתי כבר בקולנוע בטרום בכורה (ותודה לוואלה כמובן) ויצאתי יותר ממרוצה. מאוד אהבתי את הסרטים הקודמים והסרט הזה ללא ספק טוב משניהם, אקשן ללא הפסקה עם עלילה שרוב הזמן לא גומרת לך לצחוק. אני מאוד מקווה שיהיו סרטים נוספים בסדרה, מאט דיימון ענק (ואני לא מאמין שאני כותב את זה) וגם צריך איזה תחרות לג'יימס בונד, אם אפשר לקרוא לזה תחרות בכלל אחרי שהסרט הזה בינתיים הרוויח כמעט כפול מבונד האחרון.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים ראיתי היום, לדעתי לא משהו, לא שווה לראות בקולנוע במיוחד לא שיש סרטים כמו DIE HARD 4, RUSH HOUR 3 ואושן 13 (לא יודע אם יש אבל היה). DVDSCR גירסה מזעזעת האיכות לא טובה כל כך ויש למעלה פרסומת של UNIVERSAL והשעון הרץ הזה בכלל צלמו את זה במצלמת וידיו בזמן ההקרנה אם אתם לא רוצים לקנות או לראות בקולנוע תחקו עוד חודש על שיהיה אפשר "לקנות" גירסה טובה יותר.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים ראיתי היום, לדעתי לא משהו, לא שווה לראות בקולנוע במיוחד לא שיש סרטים כמו DIE HARD 4, RUSH HOUR 3 ואושן 13 (לא יודע אם יש אבל היה).לא מאמין שאתה מזכיר את הסרטים האלה ביחד עם בורן, ממש ביזיון, ואני עוד אהבתי את מת לחיות 4...
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים ראיתי אתמול, DVDSCR (השעון והלוגו ממש בלתי נראים אחרי שנכנסים לעלילה 8) ) והסרט פשוט מדהים! :P
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים לא מאמין שאתה מזכיר את הסרטים האלה ביחד עם בורן, ממש ביזיון, ואני עוד אהבתי את מת לחיות 4... כל אחד אוהב דברים אחרים, לדעתי THE BOURNE ULTIMATUM הוא בין הסרטים הכי פחות יפים שראיתי השנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.