עבור לתוכן

הסרט המומלץ של השבוע THE BOURNE ULTIMATUM!!!!

Featured Replies

פורסם

ללא ספק הסרט הטוב של הקיץ, לאחר ההצלחה של שני הסרטים הקודמים בסדרה, JASON BOURNE חוזר אלינו והפעם עליון מעל כולם כמו קודם, תצפו לתהפוכה בעלילה כשני אנשים לא צפויים יעזרו לו להחזיר את זהותו ולגלות מי הוא בעצם, סרט מומלץ בחום!!!!

פורסם

לא dvdrip לא קונה :P

פורסם

לך תראה בקולנוע, שווה את זה.

פורסם

דווקא לא אהבתי הראשון היה הרבה יותר טוב

פורסם

כן DVDSCR כן רואה!

בכל בזאת מצתרף להמלצה

ממולץ לעשות מרטון של שלושת הסרטים...

פורסם

רגע אבל לא גילו לו את הזהות שלו בראשון כבר????

בשני הוא כבר ידע מי הוא והוא ברח.

פורסם
  • מחבר

הוא לא ידע מה מוצאו, הוא לא ידע למה הוא עושה את העבודה שהוא עושה, והוא לא ידע שום כלום על חייו הקודמים ומה השם האמיתי שלו, וכל זה מסתיים בשלישי ויש גם פיתול קטן בעלילה.

פורסם

כן DVDSCR כן רואה!

אחלה איכות ב700 מגה..

שווה צפיה! כנראה שזה גם אחד הסרטים היותר טובים של השנה (לדעתי).

גם הספר האמת די בסדר (התחלתי לקרוא את הספר הראשון) רק שהוא די שונה מהסרט.

פורסם

לא dvdrip לא קונה :P

כן DVDSCR כן רואה!

לא HD-Rip לא רואה. אתם באמת חייבים ללמוד איך לראות סרטים...

סתם, האמת שראיתי כבר בקולנוע בטרום בכורה (ותודה לוואלה כמובן) ויצאתי יותר ממרוצה. מאוד אהבתי את הסרטים הקודמים והסרט הזה ללא ספק טוב משניהם, אקשן ללא הפסקה עם עלילה שרוב הזמן לא גומרת לך לצחוק. אני מאוד מקווה שיהיו סרטים נוספים בסדרה, מאט דיימון ענק (ואני לא מאמין שאני כותב את זה) וגם צריך איזה תחרות לג'יימס בונד, אם אפשר לקרוא לזה תחרות בכלל אחרי שהסרט הזה בינתיים הרוויח כמעט כפול מבונד האחרון.

פורסם

ראיתי היום, לדעתי לא משהו, לא שווה לראות בקולנוע במיוחד לא שיש סרטים כמו DIE HARD 4, RUSH HOUR 3 ואושן 13 (לא יודע אם יש אבל היה).

DVDSCR גירסה מזעזעת :screwy: האיכות לא טובה כל כך ויש למעלה פרסומת של UNIVERSAL והשעון הרץ הזה :lol: בכלל צלמו את זה במצלמת וידיו בזמן ההקרנה :P

אם אתם לא רוצים לקנות או לראות בקולנוע תחקו עוד חודש על שיהיה אפשר "לקנות" גירסה טובה יותר.

פורסם

ראיתי היום, לדעתי לא משהו, לא שווה לראות בקולנוע במיוחד לא שיש סרטים כמו DIE HARD 4, RUSH HOUR 3 ואושן 13 (לא יודע אם יש אבל היה).

לא מאמין שאתה מזכיר את הסרטים האלה ביחד עם בורן, ממש ביזיון, ואני עוד אהבתי את מת לחיות 4...

פורסם

ראיתי אתמול, DVDSCR (השעון והלוגו ממש בלתי נראים אחרי שנכנסים לעלילה 8) ) והסרט פשוט מדהים! :P :P

פורסם

לא מאמין שאתה מזכיר את הסרטים האלה ביחד עם בורן, ממש ביזיון, ואני עוד אהבתי את מת לחיות 4...

כל אחד אוהב דברים אחרים, לדעתי THE BOURNE ULTIMATUM הוא בין הסרטים הכי פחות יפים שראיתי השנה :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים