פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים שמעתי פעם שיש מן זכרון וירטואלי כזה של ויסטה, שזה מן USB כזה שמחברים למחשב שעוזר לקצר זמני הפעלה.מזה הדבר הזה? והאם אפשר לעשות את זה בכל מחשב?תודה מראש
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים איפה שמעת על דבר כזה?אולי שמעת על portable os שזה מערכת הפעלה שאתה עושה לה בוט דרך כונן USB ללא התקנה..
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר קוראים לזה אני חושבVista ReadyBoostחפשתי עכשיו בנעה כזה זכרון ויש להם את זה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7755האם זה מתאים לכל מחשב.כלומר פשוט מחברים וזהו?
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים כן צודק,זה מי שמשתמש בVista ויש לו USB2 [אחרת זה לא יהיה כל כך מהיר....]יכול להכניס את זה וויסטה תשתמש בזה כזכרון נוסףבזכות הטכנולוגייה Vista ReadyBoost שיודעת לנצל flash...מוסיף קאש למחשב...http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_vboost_usb_2_0_flash_drive-optimized_for_vista_readyboost_
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים אני הבנתי שאפשר להשתמש בשביל האופצייה הזאת בכל דיסק און קי בזמנו..אני מופתע שלא שמעתם על זה קודם...מייקרוסופט השוויצו בדבר הזה עוד לפני יציאת הויסטה והיום אין כל כך מי שמשתמש בזה...
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים כי התוספת ביצועים היא ממש לא הרבה, אני קראתי בזמנו ב TOMS שזה אפילו מאט בממוצע.יש פעולות מאוד ספציפיות שזה ממהיר.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים די מוזר ...כיום זיכרון ה PLASH איטי יחסית מלHD אני חושב שהתוכנולגיה יותר מכוונת ברגע שיצאו דרך להאיץ את ה FLASH לקצבים מטורפים
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים פלאש אמנם יותר איטי מ HD אבל ה SEEK TIME שלו הרבה יותר נמוך, ולכן אם זה דברים קטנים שנגשים אליהם כל הזמן אז זה יהיה יותר מהר לקרוא מהפלאש.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים פלאש אמנם יותר איטי מ HD אבל ה SEEK TIME שלו הרבה יותר נמוך, ולכן אם זה דברים קטנים שנגשים אליהם כל הזמן אז זה יהיה יותר מהר לקרוא מהפלאש.אני חושב שבבפכינת התעוררת ממצב כבוי ב VISTA הישכילו ו מנעו ריבוי של מצבים של קפיצות לקבצים וישרו את הכול לצ"נק אחד ..לפחות לפי מה שאני היבנתי כדי להאיץ את האיתחול .אבל אולי באמת כדי לנסות ולראות אם יש לזה ערך מוסף ..יש לי זיכרון נייד של 2G שאולי אני יעשה את הבדיקה הזו ...ואני יביא את הרישומים שלי ..לנושא
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים ראיתי השוואה בYOUTUBE על WINDOWS נקי ללא אפשרויות האצה ולWINDOWS עם האצה של FATCH ועם WINDOWS עם האצה של DOK. בהעלת הWINDOWS לא היה שינוי במהירות אך בהפעלת תוכניות של OFFICE וכו' היה שיפור משמעותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.