פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים יש כמה חנויות אבל אי-אפשר להגיד שהן מומלצות.KSP לדוגמא באיזור התעשיה החדש (ליד קניון הזהב). או Wellcom, במרכז ראשון. הראשון לא כזה מומלץ, ואצל השני לא קניתי.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר אז אני מבין שסקיי היא החנות הנורמלית היחידה בראשון?או שיש למשהו עוד הצעות?
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים סקי מומלץ גם מחוץ לראשון אז אני לא מבין מה אתה רוצה? רוצה חנות מחשבית שכונתית? יש בכל פינה. ואני לא גר בראשון
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר אני רוצה חנות שידוע שהיא אמינה\ אם מחירים טובים(אני נוסע ביום ראשון לראשון ושם אני אקנה(סוף סוף) כרטיס מסך(כבר טחנתי לפורום גרפיקה את המוח), אז אני מחפש חנות נוספת חוץ מסקיי שאני מכיר.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים יש את GOLDTOP מאחורי קניון הזהב שכחתי את הרחוב תראה באתר שלהם www.goldtop.co.ilאני לקוח וותיק אצלהם ואני מרוצה מאוד
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים יש יותר מדי חנויות מחשבים באזורמהנסיון שלי - סקיי היא הכי מומלצת בארץ לדעתי - מקצועיים, אמינים ונותנים יופי של שירות ואחריות
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים wellcom חנות מצוינת, קניתי משם מספר פעמים, ומימשתי שם אחריות פעם אחת, שירות אדיב ומצוין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.