פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים הבנתי שכמות ההורמון גדילה וטוסטסטורון (איך שרושמים..) בגוף יורדת נורא לאט אחרי שמפסיקם לגבוהמה מפסיק את הגביהה?ילדים שיש להם בעיות שהם לא גובהים נותנים להם איזה תרופה (נדמה לי הורמון גדילה) והם גדלים כמו כולםלמה בגיל 30 אי אפשר לקחת את התרופה הזאת ולהמישך לגבוה?
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים מי אמר שאנשים בוגרים לא לוקחים Gh (הורמון גדילה), טוטסטרון וכו' ?לך לתחרויות פיתוח גוף ותראה כאלה בשפע ..מה שקורה זה שיש סוג של פלאטות בקצות העצמות ש"נסגרות" עם סיום גיל ההתבגרות שלאחר שהן נסגרות העצמות לא מתארכות יותר וע"כ ההורמונים הנ"ל גורמים לגדילה של הכל (כפות רגליים, לסת, איברים פנימיים, שרירים...) כמעט חוץ מלגובה.
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים מחבר שלוקחים סטראוידים הזין לא קטן?ואם היה אפשר לגבוה, שאר האיברים היו פחות גדלים? הם גדלים יותר אצל ספורטאים בגלל שהפלאטות נסגרו?אם הם לא היו מתאמנים השרירים שלהם עדיין היו גדלים?ותודה על התגובה אחי, אתה יודע איפה אפשר לקרוא עוד על הנושאים האלה?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים התפתחות הגופ מגיל 0 היא דבר מדוד שנמצא בגנטיקהמרגע מסוים הגופ מאותת לשאר שהוא הגיע למצב שהוא היה צריך להגיע ואז תהליך הגדילה מפסיקה
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר שינה/אוכל/חדר כושר לא משפיע על התהליך?וזה נושא שמאוד מעניין אותי, איפה אתם קראתם את הדברים האלה?
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים כן, משפיעים.תזונה לא נכונה, מחסור בשינה ואימונים מוגזמים בחדר כושר בגיל צעיר יכולים לפגוע בגדילה.(ידע כללי בלבד, לא זוכר מאיפה אני יודע...)
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים מחבר גם אני חשבתי ככה מידע כללי אבל לא מבין איך זה מסתדר עם:"מרגע מסוים הגופ מאותת לשאר שהוא הגיע למצב שהוא היה צריך להגיע ואז תהליך הגדילה מפסיקה"
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים כמו שאמרו מקודם שהעצמות נסגרות זה סוף תהליך הגדילה ולא אין דרך להמשיך ליגבוה אחרי זה חוץ מניתוח
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מה שאתה אומר זה שטויות אחרי סגירת העצמות שינוי גנטי אם היה אפשרי בכלל לא היה עוזר שרירים ורכמות אנושים צריכים שלד להחזיק אותם אחרת הינו ניראים ככה
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים שלוקחים סטראוידים הזין לא קטן?ואם היה אפשר לגבוה, שאר האיברים היו פחות גדלים? הם גדלים יותר אצל ספורטאים בגלל שהפלאטות נסגרו?אם הם לא היו מתאמנים השרירים שלהם עדיין היו גדלים?ותודה על התגובה אחי, אתה יודע איפה אפשר לקרוא עוד על הנושאים האלה?הזין לא קטן .. אלא האשכים (שכן אין צורך שהם ייצרו את הטוסטסטרון וכו').אני לא יודע בדיוק אם האיברים האחרים יגדלו פחות .. משער שזה לא ממש קשור - ההורמון משפיע על הכל לדעתי, פשוט זה נראה הרבה יותר נורמאלי מישהו עם מידת נעליים 52 בגובה 2.10 מאשר מישהו עם אותה מידת נעליים בגובה 1.60 ...הורמון הגדילה והטוסטסטרון יגדילו מסת שריר גם בלי להתאמן ככל הזכור לי.
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים קודם כל הורמונים צריך לקחת רק אחרי יעוץ אם רופא הם יכולים לשנות הרבה דברים בגוף וצריך יעוץ רציני שנית יש גבול למסת שריר שהגוף מפתח בלי אימון ובנוסף בלי אימון +אכילה מרובה הגוף יפתח אחוזי שומן גבוהים
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים ^ גם אם מתאמנים יש הגבלה למסת השריר שהגוף יכול לפתח (שבגללה מפתחי גוף לוקחים את הסטרואידים הנ"ל)ברור שהורמונים לוקחים אחרי יעוץ עם רופא .. אבל זה לא קשה כ"כ להשיג אותם מהאיש הכי גדול שאתה רואה בחדר הכושר השכונתי.בכל מקרה - זה לא חוקי, ומאוד מאוד לא מומלץ.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים מפתחי גוף לפעמים גם עוברים ניתוחים להדגיש שרירים בגוף אז מה? צריך לעשות מה שהמטורפים האלו עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.