פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים אוף נמאס כבר, חוזרים ללימודים! שום שביתה לא תפריע לי :pissed: ואני עוד צריך לגשת לחורף לבחינות של F G 006 007 תנך ואממ זהו נראה לי (אלא אם כן צריך לשפר היסטוריה ואזרחות :lol: )
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים נראה לי הבית ספר שלי היחידי שמתחיל ב28 (עוד כמה ימים...)אז לא הבנתי אם לי יש שביתה ואז אני יתחיל אתכם או שאין לי שביתה...בית ספר דפוק (אני בארגון המורים)
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מישהו יודע אם יש שביתה יוצאים לגדנ"ע? (תקעו את זה ביום הראשון של הבית ספר (2.9.07), ישר אחרי הטקס פתיחה..)
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מישהו יודע אם יש שביתה יוצאים לגדנ"ע? (תקעו את זה ביום הראשון של הבית ספר (2.9.07), ישר אחרי הטקס פתיחה..)באיזה בית ספר אתה שקוראים לזה גדנע?
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים יכול ליהיות שזה עם אל"ף, לא זוכר מה היה רשום בפתק.. אני אפילו לא יודע מה מציינים ראשי התיבות האלה (גם לא היה רשום).בכל מקרה, תענו על השאלה אם אתם יכולים כי איך שאני מכיר את בית הספר שלי הם יודיעו יום לפני במקרה הטוב.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים נראה לי הבית ספר שלי היחידי שמתחיל ב28 (עוד כמה ימים...) אז לא הבנתי אם לי יש שביתה ואז אני יתחיל אתכם או שאין לי שביתה... בית ספר דפוק (אני בארגון המורים) תשמח.. אני מתחיל ב26
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים יכול ליהיות שזה עם אל"ף, לא זוכר מה היה רשום בפתק.. אני אפילו לא יודע מה מציינים רשי התיבות האלה (גם לא היה רשום).בכל מקרה, תענו על השאלה אם אתם יכולים כי איך שאני מכיר את בית הספר שלי הם יודיעו יום לפני במקרה הטוב.אם אתה בריאלי אז הגדנע לא שובת
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים אני לא בריאלי.. אני בבי"ס קטן, אתה לא מכיר כנראה.העניין הוא ששנה שעברה יצאו לזה למרות שהייתה שביתה, אבל ממה ששאלתי ילדים בשכבה שלי לפני שבוע אמרו לי שאם תיהיה שביתה אז לא נצא, כך שבסופו של דבר אין לי מושג מה יקרה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.