עבור לתוכן

קן צירעות בחדר מה עושים?!!

Featured Replies

פורסם

:|

פחד אלוהים

ההיתי מזמין כוח עליון עליהן!

תזריק קצת אדום תקבל כוחות חשמל

המבין יבין :silly::hat:

• תגובות 54
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
link=topic=283544.msg2493053#msg2493053 date=1187891488]

יש לי איזה 20 מתות בחדר ברגע זה הן נישאבות אם שואב אבק חח סתמתי את החור בקיר גבס בנתיים אם פלסתלינה הם עשו חור בבלוק!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אני באמת לא מבין איך הגעת למצב הזה...... :P

פורסם

עזוב, אל תהרוג אותן, תאלף אותן לתקוף פורצים.

ואת BMW.

פורסם
  • מחבר

הוצאתי כימעט את כל החדר כדי ליבדוק שלא נישאר עוד היו עוד איזה 7 מיתחת למיטה :s07::bash::kopfpatsch:

מפחיד יש לי חור בקיר של הבניין! :o :o

פורסם

תגיד לוועד או משהו

שהם יטפלו :)

פורסם

קח שאוטגאן תרסס את כולם או משין גאן סתם אחי תנסה לקח מקל ארוך ולשבור להם תקן ואחר קח תיקח מיים ותשפריץ שם אחרי שכולם יעופו תרסס בקיי 300

ואיך יש לך כזה דבר בחדר?? אתה גר במחסן

יותר מדי GTA, אה?

פורסם

יותר מדי GTA, אה?

ג'ק טומפסון? :o :o

פורסם

אתה יכול להכין מלכודת.

יש שתי שיטות "ביתיות" שאותן למדתי בצבא

1. קח בקבוק קולה, תחתוך אותו ל3 חלקים, כאשר אתה נפטר מהחלק האמצעי, בחלק התחתון אתה שם סירופ של מיץ כלשהו או כל דבר בעל ריח מתוק חזק.

את החלק העליון אתה שם הפוך שיהיה בצורה של משפך ומכניס אותו לתוך החלק התחתון, הצרעות נכנסות ולא יכולות לצאת..

2. עוד דרך פחות פרקטית פשוט לקחת מעין פלטה (יכול להיות דיקט, מחבת, תבנית וכו') ולשים על זה דבש, הרבה דבש. הצרעות עולות על הדבש וקשה להן לצאת ממנו, ופשוט אתה הורג אותן לפני שהן יצאו (בסופו של דבר הם יצליחו לצאת כך שהשיטה הראשונה עדיפה).

השיטה של השואב גם מאוד פרקטית אבל מן הסתם בצבא לא הייתה לי אפשרות להשתמש בה.

פורסם

מדביר,יקר אבל זה הפתרון היעיל ביותר.

בארץ אין לחברות הגדולות תרסיסים או מלכודות נגד צרעות.

פורסם

תסגור חלונות, תרסס כמה שיותר עם איזה רייד או רעל אחר, תברח מהר ותסגור אחריך את הדלת. כנס אחרי איזה שעה ותחזור על הפעולה.

ובכלל, איך לא שמעת רחשים מתוך הגבס?

פורסם

דאודורנט ומצית.

פורסם

דאודורנט ומצית.

ופלאפון

כדי להזמין אמבולנס אחרי שכולן יקפצו עליו :lol:

פורסם

גם לי היה כזה בחדר פעם.. לא נעים. :nixweiss:

אני מציע לך לשבור את הקן שלהן עם מקל של מטאטא או משהו דומה ואז לברוח(אם יש צרעות בקן)- הן לא יחזרו. אבל יש מצב שהן יגיעו לחדר אחר בבית..

פורסם

חחח אחי אין עליך קונים ספרי מהום סנטר ב 30 שקל ומרסיסים אחרי שעה זורקים את מה שנישאר

פורסם
:cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים