פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים אהלן. למען שיפור הידע הכללי שלי אני פונה אליכים בכמה שאלות.. תחילה אצרף תמונה : 1. מסומן באדום - שימוש במערכת - רואים שפוטושופ לוקח 200 מגה. זתומרת שאם זיכרון הRAM שלי במחשב הוא 512MB , הוא לוקח 200 מהם? 2. מסומן בירוק - אחוזי שימוש בCPU , אם פוטושופ לוקח לי 200 מגה מתוך 512 , אז למה הוא כותב שאחוזי השימוש הם רק 4%? מה זה אומר? 3. מסומן בכחול - Commit Charge - אפילו אין לי השערה לגבי המספרים האלו ??? אשמח לסגור את הקצוות תודה מראש.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים 1. כן. וזה המון , אפילו לפוטושופ, על מה עבדת שם?2. CPU = מעבד, לא זכרון3. זה כמות הזכרון הוירטואלי שבשימוש\פנויה
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים 1. מסומן באדום - שימוש במערכת - רואים שפוטושופ לוקח 200 מגה.אם זה mem usage אז זה כמות הזיכרון שהוא משתמש כרגע ב RAM , הוא כנראה משתמש ביותר.2. מסומן בירוק - אחוזי שימוש בCPU , אם פוטושופ לוקח לי 200 מגה מתוך 512 , אז למה הוא כותב שאחוזי השימוש הם רק 4%?כי photoshop.exe לא מבצע חישובים כרגע. תוכנית יכולה לבקש זיכרון מווינדוס לשים בו מידע (או לא לשים בו מידע...) היא לא חייבת לעשות עליו חישובים כל הזמן. הזיכרון יחשב כתפוס עד ש photoshop.exe תשחרר אותו או תיסגר.3. מסומן בכחול - Commit Charge - אפילו אין לי השערה לגבי המספרים האלו ???הייתה לי את השאלה הזאת ב 70-290 (אחד המבחנים ל MCSA/E ).זה virtual address space שנמצא בשימוש מול המקסימום. אתה יכול להתייחס לזה כאל כמות הזיכרון שנמצאת בשימוש (RAM פלוס pagefile ) מול הכמות המקסימלית (אני לא חושב שזה לגמרי מדוייק אבל זה מאוד מאוד קרוב) . יש לך גם כגרף ב performance .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.