פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים משעמם לי בבית, אז חשבתי לצאת לסרט לבד.מישהו מכיר בית קולנוע עם אווירה סבבה, באזור ת"א, ראשון והסביבה?
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מיצטרף להמלצה YESPLANET קניון רמת גן הקולנע שגרם לי לחזור ליראות סרטים בקולנע לאחר 9 שנים לפחות ומאז שניפתח אני רואה מבקר שם פעם בחודש לפחות.מומלץ נשק קטלני 4.... הקרנה איכותית ביותר שכל הקיר הקידמי מוקרן עים עוצמת הארה מהממת מירווחים ושיפוע בן הכיסאות ואף אחד לא מסתיר וסאונד מעולה.הציוד ב YESPLANET הוא החדיש ביותר בארץ ושל החברה המובילה בעולם הקרת הפילים.http://www.kinotonamerica.com/cinemaEquipment/pk60d.asp
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים נפתח בנתניהגלובוסמקס עשיו yes planet השני הכי חדיש.בגלובוסמקס יש דברים יותר מתקדמים...מצטער לבאס...
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר נתניה רחוק לי מדי, רמת גן ליד העבודה שלי אז משער שאסע מחר לשם. תודה , ובא לי סרט אקשן אז אולי אלך על נשק קטלני 4 כמו שהמלצתם
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מזה נשק קטלני 4אולי מת לחיות 4?ולא התכוונתי שזה רחוק לך, התכוונתי באיכות הקולנועאז יס פלנייט כבר לא הכי טובץץץ
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים הסינמטק מצויין ואין שם ערסים קטנים שצועקים וזורקים פופקורן. צרייך להיות שם פסטיבל אנימציה בימים הקרובים.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר התכוונתי באמת ל-מת לחיות 4 בסימנטק אין מחר סרטים מעניינים, לפי האתר שלהם... עריכה: בעצם, אולי זהות אבודה יהיה מעניין יותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.