פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים אפשר לפתוח ת'ראד מטומטם ולהשוויץ במחשב החזק שלך....אה סליחה כבר עשית את זה
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר אז ככה לא אגוזים ולא נעליים לקח לי שנה לקנות את המחשב הזה יצא לי איתו בעיה כי קניתי קודם את הכרטיס מסך שהיה בקומבינה ואז הרכבתי מפרטאין לי לא אגוזים וגם שיניים ים כסך כל הסתימות חח2 אני לא מתכוון להשויץ שעמם לי בחיים אחרי שנה שיש לי מחשב נזכרתי להשויץ , לא.2 יש ים משחקים, יש ים סרטים מכל המקום הזה נשאר לי 100 ג'יגה אוליששלתי אותם איך אפשר עוד לנצל לא ראיתי פה כלום חוץ מOC שמישהו אמר אבל את זה אני עוד לא יודע וזה גם מסוכן לפי מה שהבנתי אז לאט לאטהתככונתי מה אפשר עוד לעשות מבחינה של ללמוד נגיד עריכת וידאו, קידודים, דברים שצורכים עומס ותוכנות כבדות בשביל לעבוד לא משחקים וכל זה, זה חרטה
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים תלמד על המחשב שלך מה שאתה צריך - שאר הזמן, תשתמש בו למטרות בילוי והנאה: משחקים, סרטים, מוזיקה וכו' וכו'...אם אתה רוצה ללמוד עריכת תמונות, צילום דיגיטאלי, גראפיקה וכו', לך על זה...
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר תלמד על המחשב שלך מה שאתה צריך - שאר הזמן, תשתמש בו למטרות בילוי והנאה: משחקים, סרטים, מוזיקה וכו' וכו'...אם אתה רוצה ללמוד עריכת תמונות, צילום דיגיטאלי, גראפיקה וכו', לך על זה...סבבה אחי זה מה התכוונתי שתתנו לי כמה שמות יעני ואני יראה מה מעיניין אותיעריכת תמונות, צילום דיגיטאלי, גראפיקה, יש עוד דברים שאפשר עם מחשב ?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים פאק!! כמה מקום!אם היה לי מחשב כזה הייתי מוריד בלי הפסקה!יש מלא משחקים מלא סרטים סדרות תתחיל להעמיס!האמת שיש לך כל כך מקום, זה ניגמר ממש מהר..לי יש 320X2 + 250.. ה250 זה למערכת ולהתקנות. וכל השאר למידע. במערכת נישאר לי 50 פנוי. ובמידע בסביבות ה30.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.